Sayfa 440 / 483 İlkİlk ... 340390430438439440441442450 ... SonSon
13,171 ile 13,200 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Trabzonspor hakkında bir bilgim yok fakat beşiktaş şike'den değil, transferde usulsüzlükten yargılanıyor. Ayrıca hala bu olaylara farklı açıdan bakamayan insanlar var. Senin için söylemiyorum genelden bahsediyorum. Bu olayların şikeyle falan alakası yok, bu ülkede şike yapmayan tek bir takım bile yok bunu herkes anlamalı artık. Bu olay 'şike' üstünden aziz yıldırım için düzenlenmiş bir operasyon, beşiktaş ise yanında ayıp olmasın diye sıkıştırılmış tablonun aparatıdır. O kadar çok ayrıntı var ki yaz yaz bitmez, o yüzden fenerbahçeli arkadaşlar kendini yormasın boşuna tartışmasın. Bırakın vurmak isteyen vursun şimdi ama ilerde vuranlarda anlayacak, aziz yıldırım düşerse eğer. O zaman değil galatasaray beşiktaş, uzun bi süre fener üst üste şampiyon olur. Aynı şuan galatasaray'ın olduğu gibi.. Bu dediklerimi bir kenara yazın, zamanı gelince haklı da çıksam haksız da çıksam özel mesaj olarak atın.
    Aynen, net bir operasyon var. Şike var mı? Yıllardır var hatta temiz denen sezonlarda bile var.
    Aziz Yıldırım'ın 1 sene saçma sapan içeride tutulması falan resmen ayıp ve kamu vicdanını sızlatan bir durum zaten.

Deniz Baykal'ın video goruntusunun cıkması gibi bir şey. Aziz Yıldırım'ı da bu şekilde vurmaya çalışıyorlar.

He şike var mı o zaten hep var. Onu temizleyemediğimiz için futbolumuz Cape Verde'den geride.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bana somut delil sunmuyosun diyenlere gülüyorum daha nasıl somut bişe söyleyim? Ankaragücü maçında ki penaltı teşebbüslerine bakın diyorum adamlar bana somut bişe söyle diyor.

@petrol ile tartışmaya dahi gerek yok adam Türkçe yoksunu. Ben diyorum benle tartışan Ankaragücü maçını tartışsın o hala bana bucaymış Eskişehir miş anlatıyor. Eğer tek bi maçta bile şike yapıldıysa bu diğer 33 maçı da karartır. Açın izleyin Ankaragücü maçının ilk 10 dakikasını da görün şu şikeyi.

@Abooo zaten çok değişik. Hep inkar yoluna gidiyor. Yusuf turanlı bu ülkede yakınsa en yakın Fenerbahçe takımınadır. Fenerbahçe maçı öncesi İbrahim Akın ile görüşmesi maçtan sonra para vermesi İbrahim Akın ın hocaya şike caiz mi demesi İbrahim Akın ın şuttan sonra az daha gol atıyorduk lan yüz ifadesi tesadüf zaten. Tüm bunların Aziz başgan görüşmesi sonraya çıkması tamamen tesadüf zaten. Yusuf Turanlı kendi için şike yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    @Corpus

Fenerbahçe'nin savunmasını okusaydın ya da dinleseydin savunmada bunların da olduğunu görürdün.

-------

Bu bir operasyondur. hem de öyle bir operasyondur ki MAA'nın TFF başkanı olmasını, Aysal'ın GS'ye başkan olmasını, Terim'in getirilmesini hepsini kapsamaktadır. Trabzonspor şampiyon olacaksınız vaadiyle kandırılmıştır. Yoksa hepsi en baştan beri kupayı alamayacaklarını biliyorlardı. Trabzonspor bu olaylar yüzünden 1-2 sene sportif başarıyı bırakıp kupa peşinde koştu, birçok oyuncusunu kaybetti. ve elde var sıfır. Galatasaray için Trabzonspor'u maşa olarak kullandılar.

Bunlar benim fikrimdir. Henüz bunların kesin ispatı yoktur. İnşallah yakında o da olur.
    Senaryo güzel de bunların birbiriyle nasıl bir alakası var onu çözemedim. MAA dediğiniz adam bir dönem övündüğünüz sarı meleklerinizin başarısında bir numaralı isim değil mi ? Maddi ve manevi Fenerbahçe'ye destek olmamış mı ? Şike sürecinde de TFF başkanı olarak Yıldırım Demirören kadar olmasa da Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışmamış mı ? Uefa'yı puan silmeye ikna eden ve getireceği play-off ile sadece 1 sezonluk ceza ile olayı kapattıracak adam mı operasyonun bir parçası ?

Ünal Aysal ismi Galatasaray ne zaman sıkışsa, para lazım olsa ortaya atılan bir isimdi. Yeni bir şey değil, zaten ekstra yaptığı bir şey de yok, hataları da var bir dünya, Adnan Polat basiretsizinden sonra çok süper geliyor tabii insanlara orası aynı konu. Fatih Terim geldiğinde 38 yıllık Galatasaray'lıydı. Takımın iyi gününde de vardı, kötü gününde. Yine gidebilir, 5 sene sonra yine gelebilir. Adam yaşayan efsane, ona her zaman ihtiyaç var.

Trabzonspor da bir kere temiz değil, onlar da tıpkı Fenerbahçe gibi saha dışı olaylara karışmışlar, dozajı düşük diye herhalde mahkeme akladı. Onlar için de şahsen vicdanım rahat değil, o kupa Fenerbahçe'den alınacaksa Bursaspor'a gitmelidir. Ama mevcut karar ve cezalara bakarsan adamlar kupa istemekte haklılar, aynı durumda Fenerbahçe olsa farklı davranmayacaktı. Kim olsa aynı şeyi yapar. Trabzonspor'un en büyük hatası süreci düzgün yönetememektir, Aziz Yıldırım 10 kat daha iyi yönetti, Trabzonspor kendini bitirdi. Şu oyuncu alma meselesine gelince, Trabzonspor'dan gelen isimler;

Selçuk, sözleşmesi bitiyordu, bu şike olayları patlak vermese de ayrılacakmış zaten ve gideceği takım Fenerbahçe olacakmış. Süreç farklı olunca ve ayrıca Hasan Şaş'ın ısrarları ile tercihini değiştirmiş. Engin Baytar o sezonda bile disiplinsizlikten dolayı problem yaşıyordu. O dönem biz alırken herkes şüpheyle baktı, dalga geçti. Şimdi kıymete bindi. Engin'i Trabzonspor sattı, kimse de onları zorlamadı. Ceyhun o takımın en önemli parçalarından değildi, yerli oyuncumuz olsun diye aldık herhalde, zaten neredeyse hiç fayda alamadık kendisinden. O sezon Trabzonspor'dan gelen başka bir isim yok. Maşa falan değiller yani. Geçen sene de Umut geldi o da Fransa'dan geldi Trabzonspor'dan değil. Sen şimdi o da bir operasyondu dersen bilemem tabii, önce Fransa'ya gönderip sonra almanın altından Bülent Tulun çıkabilir mesela. Bir de Burak Yılmaz var, adam en değerli Türk forvet haline gelmiş. Sözleşmesine de maddeyi koymuşlar, adam ayrılmak istiyor, onun yurt dışına gideceğim deyip Galatasaray'a gelmesi kendi karakteri ile ilgili. Bizim istememiz de hiç bir anormallik yok. Ortada 5 oyuncu var, Umut'u saymamak lazım aslında 4 isim var ama öyle bir abartılıyor ki.

Komplo teorisyenliğinin sonu yok. Bir de herkes sandığınız gibi operasyonun parçası olsa böyle bir gücü olsa, herkes Fenerbahçe düşmanı olsa 18 tane şampiyonluk göremezdiniz. Son 10 senenin en başarılı takımı olamazdınız. İlk 2'ye oynamadığı çok az sezon var Fenerbahçe'nin.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şike davasının ergenekon davasından farkı yok. Amaç süreci uzatmak ve bazı kişilere ve kurumlara zarar vermek. En sonunda da "pardon yanlışlık olmuş" deyip serbest bırakmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

http://www.maxiddaa.com/fenerbahce-ankaragucu-sike

Alın arkadaşlar bunun tamamını da okuyun, Allta ki fiziki tutanakları kesin okuyun.
    Murat şahin'in ifadelerini kesin okuyun.
    Bunlar hep tesadüf(!)

Nesil
    2007

Aziz Yıldırım'ı bitirmenin daha sessiz bir yolunu bulamamışlar herhalde. Ya da ibret alınsın diye en seslisini seçmişler; garip

Şike olduğuna inanıyorum. Zaten her zaman var olduğunu düşünüyordum. Her takım yapmıştır. Komplo falan filan kendinizi kandırmayın bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

MAA başkan olurken Fenerbahçe'nin değil diğer takımların desteğini alarak oldu.voleybol şubesine yaptıkları için defalarca teşekkür edildi.
    MAA fenerbahçeyi koruyor olsaydı o yıl avrupadan men etmezdi. O yıl gitmemizin bize ne faydası oldu ? Beşiktaş'tan farkımız ne oldu ? Keyfiyetten yollamadı. Hani bir yıl gitmezsek her şey bitecekti. Kendisi öyle demişti.
    Temiz olduğuna inanan bir kulüp neden puan silmeyi kabul etsin? Puan silme öneren bu adam demek ki temiz olduğumuza inanmıyordu, bu haliyle mi fenerbahçeyi korudu bu adam ?

Aysal ve terim için yazdıkların operasyonun bir parçaları olma ihtimalini yok etmiyor.

Trabzon olayındaysa taraftarını hep haklı buldum. Çünkü elinde mahkeme kararı var. Hangi kulubü taraftarı olsa tepki koyardı ama aşırıya kaçıldığı çok oldu. Yönetimi için aynı şeyi söylemem içerideki oyunları biliyorlardı onlar.

Trabzon'un kaybettiği oyuncular için Galatasaray aldı diye demedim. Bu olaylar yüzünden sportif basarı geri plana atıldı ve kaçırdılar adamları, sizden bağımsız bu dediğim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O adamın yaptığı planla gerçekleşen arasında fark. Kendisinin söylediği 1 yıl gidilmeyecek, puan silinecek ve konu kapanacaktı. Bunu açıklayan MAA. Puan silinmedi ve planlaması eksik kaldı. Temiz olduğuna inanan kulüp 1 sene gitmemeyi de kabul etmeyecekti o zaman, davasını geri çekmeyecekti. Fenerbahçe'nin de temiz olduğuna inanan Fenerbahçe'liler dışında çok az kişi var zaten. Ayrıca korudu demeyelim, değiştirelim daha net olsun. Fenerbahçe'yi korumaya çalıştı ama başaramadı, yarım kaldı. Uzun vadede de daha kötü oldu bu zaten, bunu MAA'nın niyetini farkettiğimizde de söylemiştik. Ben onun yaptıklarına doğru veya tutarlı demiyorum, sadece niyetinin açık olduğunu belirtiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yanlışın var. Fenerbahçe o 1 yıllık cezayı da kabul etmedi. Cas davasında olanları Yargıtay kararından sonra öğreneceğiz bence. MAA Fenerbahçe şike yaptı damgası vurarak Aziz Yıldırım'ı taraftar gözünde bitirmek istedi ve kulübü kurtaran adam olarak başkan olacağını düşündü ama ters tepti, taraftar yemedi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Olayın üzerinden ne kadar zaman geçti, ne kadar şey gözler önüne serildi, hala Fenerbahçe şike yapmamıştır, Aziz Yıldırım masum diyebiliyorsunuz, hayret vallahi.

Görün artık şu gerçeği ! Tüm takımlar şike yaptı. Ancak hükumet, kimin yaptığı şikeyi göstermek istedi ise onun üzerine yürüdü. Fenerbahçe şike yaptı Aziz Yıldırım şike yaptı. Oynanan oyun dediğiniz şey, yapılan şikenin gözler önüne serilmiş olması. Oynanan oyun sadece Fenerbahçe ve Beşiktaş' ın yaptığı şikelerin gözler önüne serilmiş olması. Artık bunu göremeyecek kadar da kör olmayın.

Siz bir bireysiniz ama hala bu spor kulübünü "yönetiminde yer almamanıza rağmen" kendinizinmiş gibi sahipleniyor ve hiçbir zaman yanlış yapmazlar, yalan söylemezlermiş gibi davranıyorsunuz. Sizin inandığınız kişiler de yalan söyleyebilirler, ve hatta söylemişler ve söylüyorlar da. Türk insanının yapısındaki en kötü özelliklerden biridir bu, körü körüne inanmak körü körüne güvenmek. Bu konuda 443 sayfadır yaşanan sorun da tamamen bundan kaynaklanıyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biri Avrupa diğeri yerel mahkeme ne alaka ? Ayrıca Fenerbahçe'nin puan silmeyi kabul etmesi/etmemesi, 1 yıllık cezayı kabul edip/etmemesi biraz garip değil mi ? Ortada ciddi suçlamalar var ve burada pazarlık yapacak konumda olduğunuzu düşünüyorsunuz. MAA kurtarmaya çalıştı derken kastettiğimle senin anladığın aynı değil. Ben kendisinin açıkladığı planı uygulamaya çalışırken etkin rolü kendisi ve Uefa yetkililerinin oynadığını düşünüyorum.

Senin dediğin mantıkla düşünürsem de bir çelişki ortaya çıkıyor. Fenerbahçe ben temizim dedi, puanımı silemezsiniz, 1 yıl bile olsa ceza veremezsin dedi, hiç bir şeyi kabul etmedi diyorsun. Senin tezini destekleyen şey CAS'da açılan dava, ama bu geri çekilince herşey boşa çıkıyor, iddialarının bir temeli kalmıyor. Ali Koç, Nihat Özdemir gibi isimler de Fenerbahçe'nin temiz olduğundan şüphe duyuyordu herhalde, ben başka bir açıklama getiremiyorum.

Ülke menfaati diye insanları kandırmaya çalıştılar o zaman ki dünkü hızlı yargılama olayı bile ülke menfaati lafının yalan olduğunu gösteriyor. CAS kararları onarsa tıpkı o ilk sezonda olduğu gibi (puanların 5'e bölünüp 4 takımın maç yapması) şimdi belki 3 takım puan toplayacak ama yine 5'e bölünecek, ülke puanı zarar görecek. Bu muhabbete takıldığımdan değil, sadece çarpıklığı göstermek istedim.

Ek olarak, 3 temmuz sabahına kadar kimse, hiçbir Galatasaray'lı Fenerbahçe için tek laf etmezken, şimdi herkesin istediği şekilde iftira atması hiç tuhaf gelmiyor mu ? Adalet istediğinizi söylerken sürekli kanıt değil kanıt kırıntısı olmadan iftira atılıyor. Siz kabul etmeseniz de biz ortaya çıkan delil niteliğinde ki konuşmalara bakarak konuşuyoruz. Volkan'ı, Emre'yi hiç sevmem ama onlar benim gözümde şikeci değiller, onlar da mağdur. Ve onları mağdur eden bu pisliğe hem Fenerbahçe'yi hem de oyuncuları bulaştıran yöneticilerdir. Bunları da savunanlar çıkınca ister istemez tartışma çıkıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Çıkacak karara göre birileri kesin eteklerindeki taşları dökecek, o yüzden yargıtay kararından sonra dedim. Pazarlık yapmak zorundasın. Çünkü; en baştan beri adil yargılanmıyorsun ve adil yargılanmadığın için kararın lehine olması zor. bu yüzden pazarlık yapmak haksız olmak anlamına gelmiyor Fenerbahçe için. MAA için farklı düşünüyoruz. Gayet ikisi de olabilir ama Fenerbahçe'nin menfaatini düşünen adam onu men etmezdi ve puan silmeyle gelmezdi. bunu kabullenemiyorum ben.

CAS'taki davayı çekince haksız olduğunu kabul etmiş olmuyorsun ki. Fenerbahçe birileri ile pazarlık yaptı ama karşı taraf demek ki yapması gerekeni yapmadı. CAS'taki davanın çekilmesini kesinlikle savunmuyorum ama içeride nasıl pazarlık yapıldığını bilmediğimden her şey olmuş olabilir orada.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Şike davasının ergenekon davasından farkı yok. Amaç süreci uzatmak ve bazı kişilere ve kurumlara zarar vermek. En sonunda da "pardon yanlışlık olmuş" deyip serbest bırakmak.
    Ellerin dert görmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    İyi de şöyle bir şey var, Fenerbahçe bu turda elense Uefa Avrupa Ligi grup öncesi Playoff maçlarına katılma hakkı kazanır, bir sonraki turda elense Uefa Avrupa Ligi gruplarına kalır. Yani Fenerbahçe'nin elenmesi Avrupa kupalarından tamamen elenmesi anlamına gelmiyor. Bu durumda Fenerbahçe yerine kupalara herhangi bir takım dahil etmemek mantıksız olur (Kayseri & Kasımpaşa) ben yine de bu sezon her iki takımın kupalarda mücadele edeceğini olası bir cezanın önümüzdeki sezondan itibaren çekileceğine inanıyorum yoksa işler çok karışır.
    Abdullah Kiğılı
    "CAS'tan ne karar çıkarsa çıksın, Fenerbahçe, Avrupa'daki yoluna devam edecek. Karar bu seneyi kapsamayacak. Amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Elenirsek yola UEFA Avrupa Ligi'nden devam edeceğiz.. CAS kararı bu seneyi etkilemiyor."

Tam da beklediğim gibi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Arkadaş burdaki komplo teorilerini gördükce sizle iftihar ediyorum bence harcanıyorsunuz buralarda Oscarlık filmler yapacak adamlarmıssınız meğerse...Ben de size bikac komplo söyliyim de yeni seyler aramayın..Fenere oynanan oyunlardır bunlar dimi yani size göre öyle bılmiyorum NATO falan size ne cagrıstırıyor Aziz falan...He bide boğazlar sözlesmesinin süresi bitiyor acaba onla da ilgisi var mıdır Fenerbahce Kadıköy falan....
    Beyler ciddi olun bı aynada kendınıze bakın körü körüne korudugunuz sey takımınız ama anne babanız degıl..Onlar bile yalan söylerken yanlıs yaparken siz tüy konduramıyorsunuz haklısınız ama gerceklerı de görün at gözlügüyle bakın hepsine operasyon yazmıssınız o zaman bu operasyonun öncesi de var Fenerbahce bılerek sampıyonluklar kazandırıldı vs vs bu uzar gider sacmalamanın yeri degıl 443 hatta belkı sımdı 444 sayfa olucak ama hala zihniyet aynı yazık cok yazık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Abdullah Kiğılı
    "CAS'tan ne karar çıkarsa çıksın, Fenerbahçe, Avrupa'daki yoluna devam edecek. Karar bu seneyi kapsamayacak. Amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Elenirsek yola UEFA Avrupa Ligi'nden devam edeceğiz.. CAS kararı bu seneyi etkilemiyor."

Tam da beklediğim gibi.
    Kiğılı böyle demiş ama UEFA o zaman neden Fenerbahçe'ye elemelere katılması için hızlı yargılamayı kabul etme şartı koydu? Bu sene ceza almayacağımız kesin olsaydı böyle bir şart aranmazdı bence

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kiğılı kadar konuşan ama söylediklerinin %10 kadarı doğru çıkan birisine inanmak gelmiyor içimden

Ayrıca bir ceza verilecekse hemen çekelim bunu gelecek seneye sallayarak bir şey elde edemeyiz dönüp dolaşıp ayağımıza bağlanıyor bu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Olur mu canım, o kadar paşa, albay terör örgütü ile işbirliği yapmış. Sadece hükümet ülkeyi seviyor. Terörü bitirmek uğruna PKK elebaşısı ile, pardon İmralı ile bile görüştüler... Ergenekonu yanlış gösteriyorsunuz... Şike davası ilede siyasi olayların uzaktan yakından alakası olamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kiğılı böyle demiş ama UEFA o zaman neden Fenerbahçe'ye elemelere katılması için hızlı yargılamayı kabul etme şartı koydu? Bu sene ceza almayacağımız kesin olsaydı böyle bir şart aranmazdı bence
    Mantıklı olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ceza almaları durumunda bunları gelecek sezondan itibaren çekecek olmaları. Yoksa hem oynayacakları takımlar, hem ligde gitme durumu olan takımlar vs her şey karman çorman olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    ist

davanın normal hali zaten 6-8 ay sürmüyecek miydi ? madem bu seneyi etkilemicek niye 1 ayda karara bağlanıyor tam da kuradan önce ? geçen sene ara transfer döneminde belhandayı alıp transferi kapatıyoruz diye açıklama yapan birinden bahsediyoruz, yazıktır onu da avutuyorlar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@sporx: Tedbir kararının kaldırılmasının ardından Aziz Yıldırım: "Biz adalete her zaman güvendik. Adalet yerini buldu. Dosta düşmana selam olsun."

Simdide adalette guvenir olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

CAS davayı onarsa bu sefer CAS'a sövülür böyle adalet olmaz denir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evimde internetim ile ilgili problemler olduğundan giremiyorum kaç gündür. Kim ne yazmış pek okuyamadım. Bir kaç duyduğum şeyi yazmak istiyorum.

- GS, AB Pasaportlu yabancı oyuncuların oynaması için yaptığı başvuru için harcı yatırmamış. Yani kısacası vergi vermemiş.

- Çevre ve şehircilik bakanı erdoğan bayraktar, bundan sonra Trabzonspor'a daha çok önem vereceğiz. TS'u daha çok savunacağız ve TS'u şampiyon yapacağız.

Bunu diyen bir bakanımızın olması ne kadar ilginç değil mi? Yani bu açıklamaya ülkede normal bir savcı varsa derhal harekete geçmeli. Ayrıca tüm takımlar bu açıklamaya tepki vermeli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe hep tepkisini koyuyor ama yalnız kaldığı için ciddiye alınmıyor. Özellikle Beşiktaş nasıl sessiz kalabiliyor anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fenerbahçe hep tepkisini koyuyor ama yalnız kaldığı için ciddiye alınmıyor. Özellikle Beşiktaş nasıl sessiz kalabiliyor anlamıyorum.
    Fikret Orman çok ortacı bir adam. Ne sağa ne sola bulaşıyor. Umarım bu tip konularda da böyle sessiz kalmaz.

Ligdeki 17 takımın sessiz kalmaması gereken çok durum var aslında. Herkes ya uyuyor, ya sesini çıkartmıyor. Birileri, birilerinin önünü aleni bir şekilde açıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Evet beklediğim gibi tam zamanında düğmeye basıldı. Sen nasıl olur UEFA ile anlaşma yaparsın !!

Son dakika !! Yargıtay Başsavcılığı, aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu bazı sanıkların cezalarının onanmasını istedi.

hatta tüm mahkumların cezasının onanması istenmiş. Ntv Spor son dakika haberi öyle geçildi.

Var mı hala ikna olmayan ? Olayın siyasi olmadığına ikna olmayan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yargıtayı bekleyin diyenler;

Yargıtay cezaları onanması istenmiş.(NTVSpor,AmkSpor, TRTSpor)
    Last edited by mpaker66 : 24.Temmuz.2013 at 18:10

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA ile anlaşınca bazı kulüpler Avrupa kupalarına katılamadı. Bu karar nasıl koymuştur kimilerine kim bilir. Adım gibi emindim yargıtay kararları için düğmeye basılacağı. Hiç bekletmeden bir haftaya kadar artık şahısların cezası onanır bundan şüphem yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ortada karar yok ki, başsavcılığın talebi tabii ki önemli ama kararın ne zaman çıkacağı meçhul.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ya akıllı adam amacın ne olduğunu anlar. Çok sürmez cezalarda onanır. Sen nasıl olursun UEFA ile anlaşırsın! Adamlar istedikleri takımları Avrupa'ya gönderemedi. kim bilir nasıl koymuştur.

Mesaj Yetkileri