Rezalet.
Rezalet.
Hiç uğraşılmamış formalara bari çubukluya dokunmasalardı. Rezalet.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Dikkat! 1 dakikadan fazla bakılması halinde baş dönmesine sebep olabilir.
Lacivert forma da fiyasko..![]()
Kızmayın ama bayan formasına benzemiş. FB tasarımcıları fiyasko olmuş bu sene.
FM Gazetesi
Çubuklu forma 3D olmasın ?
Bir de twitter' dan alıntı:
"Cubuklu formaya gozunu kirpmadan 20 saniye baktıktan sonra gozlerinizi baska yere cevirip kapatip acarsaniz aziz yildirim silueti cikiyormus"
Football is simple,but Football Manager is not
ben ilk formayı fotoşop zannettim , çok kötü formalar gerçekten =)
yalnız ciddi ciddi midem bulandı ilk formaya biraz bakınca.
Kötünün iyisi derler ya beyaz forma diğer formalara göre güzel. Ama diğer iki forma berbat ötesi olmuş. Hele çubuklu futbolu takip etmeye başladığım günden beri dört büyüklerde gördüğüm en kötü çubuklu![]()
Fenerbahçe de bizim gibi Nike'ye geçerse güzel formalar görebiliriz onlarda da ama bu kafayla zor gibi.Çubukluya bile dokunmuşlar çok kötü olmuş hepsi illa forma alacaksa FB'li arkadaşlar beyaz formayı alsınlar kötünün iyisi Mamadou'nun dediği gibi.
![]()
Çubuklu formanın tasarım aşamasından bir görüntü![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bu kadar kötü formalar olamaz ya...Çubuklu hadi biraz neyse de diğer 2 forma çok kötü..
Rezalet formalar.
Beyaz forma gayet iyi,çubuklu eskilere göre kötü,gölge kanaryada farklı olmuş ama geçen senekine göre o da kötü
Çubuklu formaya bakınca gözüm karışıyo be![]()
normalde beyaz formanın hiç bir numarası yokta şunların yanında iyi gene dedim. Adidas'ı CAS'a falan verelim olmaz böyle ya
Beyaz forma disindakiler berbat ama Beyaz formayida ya 1 ya 2 mac giyeriz aslinda 3. formaya hic gerek yok...
her sene bu kadar radikal olmak zorunda degil ki degisiklikler. bir iki oynama yeterliydi aslinda, cok civik bir forma olmus cubuklu harbiden de. lacivertse pek bir seye benzemiyor acikcasi. kisacasi hayal kirikligi olmus, umarim bu sezonki performansimizi etkilemez
bas donduren cubuklu forma rakipleri etkisiz hale getirmede faydali olabilir yalniz![]()
Çubuklu forma demir parmaklıklar gibi olmuş.Formalar gerçekten berbat. Taraftarın tasarımları bunlardan kat kat iyi olurdu.
Canım FEDA olsun sana !
Çubuklu forma ciddi ciddi göz ağrıtıyor.
Hepimiz beyaz formayı gördüğümüzde sallıyorduk gidip birde şimdi o formayı alacağız. Keşke o nazik poponun üzerine oturup nasıl bir forma yapalım diye düşünseydik.
Şu formayı yapmak çok mu zor merak ediyorum. Taraftar tasarımı, mükemmel görünüyor.
![]()
Hayat bazen çok acımasız oluyor. Kığılı kulübü içten yıkmaya gelmiş bir casus gibi adeta![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kim tasarlamışsa onunla görüşmek isterdim. Nasıl böyle kolay yoldan tasarımcı olunuyor öğrenip bende olmak istiyorum... Çok mu uğraşmışlar acaba. Taraftar forumlarında bile 10 kat daha iyileri vardı.. Beyaz diğerlerine göre daha iyi. Çubuklunun ahı gitmiş vahı kalmış. Flu yapmışlar birde. Ayrıyetten 3D gözlüğüyle felan mı görülecek çubukları merak ettim. Rezalet ötesi formalar. Ligin en kötü forma tasarımı adaylığında en zirvelerde yer alırız.
Yakıyo.......
çubukluya çok bakınca baş dönmesi yapıyo bakmayın fazla![]()
Ağız tadıyla bir maç seyredelim dedik yine sahada Cristian, Bekir, Caner falan bu sene de bize tat yok anlaşıldı. Kocaman gittiğinde sevinmiştim ama Yanal'ın ve oyun anlayışının, sisteminin, hatta oynattığı oyuncuların zerre farkı yok, çünkü yardımcılarının hepsi Kocaman'ın yardımcıları, Ömerovic, İsmail Kartal falan. Belki biraz erken ama Yanal bu adamların güdümünden kurtulamazsa işimiz yaş.
...