Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak
- Voters
- 42. You may not vote on this poll
-
Başarılı olabilir
-
Başarılı olamaz
-
25.Temmuz.2013, 01:30
Halamlardan yeni gelmekle beraber sözünü ettiğim paylaşımları yapmaya başlayalım. Öncelikle şuana dek geliştirdiğim ve kullandığım taktiklerin paylaşımını yapayım sonrasında dileyen arkadaşlar olursa enine boyuna konuşuruz. Crystal Palace ile en ok kullandığım taktikler 1-2-3 ve zaman zaman 6 numaralı taktikler. 4 numarayı City tarzı takımlara karşı geliştirmiştim. Lygby ile fena işler çıkarmadık aslında bi nevi katı savunma ile yıldırma diyebilrim rölanti tarzıydı ama pek kullanmıyorum artık. 5 numara ise genelde orta sahadan atak yapanlar yada. baklava stili olan takımlar için kullanıyordum. 3 taktik hakkı verildiği için 1-2-3 iyice oturunca diğerlerni kullanıp takımın çeşitli formasyon mantalite pres defans çizgisi gibi tanımlara uyum sağlamasını hedeflerim. Taktikler şuanki halleri gibi katı degilde akıcı rölanti çok katı, defans çizgisi-pres-tempo gibi ayarlar en dipte en tepede çeşitli varyasyonlarla dediğim uyumu sağlamayı hedeflerim. Böylece maç içersinde rakibe ve maçın gidişine bağlı olarak değişiklik yaptığımda taktiğime uyum konusunda sıkıntı yaşamamayı hedeflerim. Zira bir çok kere formasyondan kenar talimatlarına oynamalar yaparım.
Mesaj Yetkileri