Dostum sen bi harikasın bi ara benim takımada el at![]()
Dostum sen bi harikasın bi ara benim takımada el at![]()
Roma 1 günde inşaa edilmedi sabretmen lazım (:
Kanat kullanmama sebebim oyunda iyi kanat bulmak zor yani mentali falan iyi olacak ki verim alasın zaruri kalmadığım sürece tekniğini sahaya yansıtamayan adamla işim olmaz pek..mental ve tekniği iyi kanat bulmak zor olduğu gibi birde pahalı bende bu dizilimle oyunda çok daha kolay bulunabilen mevkii ve adamlarla yola çıktım. Dizilimde beklerin ofansı zayıfsa savunma yaparım orta sahaya 2 yönlü bulamazsam stoperden bozma savaşçı orta saha oluştururum 2 savaşçı ile yola çıkarım forveterden birinin komple olmasına gerek yok hava hakimyeti olsun bitiricilige dahi gerek yok destek rolüyle diğerini beslerim yani elde birkaç iyi adamla bile güzel sonuçlar alabilrim. Zorlukj konusunda zaman zaman rakiplerin kanat akınlarını durdurmak için bocalarım fakat en olmadı dizlim falan değiştiririm. Sadece stoperler kalsa orda rakip taruma eder beksiz sahaya cıkmam o yüzden hele rakşip kontra oynarsa vay haline defans topu kanada yollasın dursun (: Şuan oyun açık deil ama açınca koyayım kadromu ama bende as takım yedek takım yok herkes as takım düzeyinde fikstür sıkışık olunca herekse büyük iş düşüyor (:
Diğerleri neysede City tam bir canavar 91 puanla bitirdiler geçen yılı yani 38 maçta kılçıksız 30 maç falan almamız lazım ve oda epey zor bakalım elimizden geleni yapacaz