Sayfa 28 / 43 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Hızlı, bölgeler arasında diyaloğu kuran taktiksel bir yapı üzerinde çalışıyoruz. 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 taktikleri üzerinde çalışıyoruz."

''Batuhan takımdaki en güçlü oyunculardan Birisi. genç yaşta bazı hatalar yaptı. hepimiz yapabiliriz. dolasıyla Batuhan gibi özellikleri olan birine bu şansı tanımak gerektiğini düşünüyorum . bize uygun bir kafa yapısıyla gelirse ülkemize ve bize çok değerli bir santrafor katacağımıza inanıyorum. umarım onu tekrar hayata katabiliriz''

Enaroma'yla ilgilendik, eski yönetimde ilgilenmiş. Trabzonspor'un sözü söz dür dedik eski yönetimin verdiği parayı verdik. Biz bu rakama Trabzonspor'a gelmek istemiyoruz dediler.

Mustafa Resit Akcay

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Batuhan hakkında hep olumlu şeyler söyelniyor. Bi patlama yaparsa çok iyi olur yaşıda fazla yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sonra biz aliriz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

BATUHAN KARADENİZ- Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam döneminde, Fener derbisinde bomboş durumdaki Higuain’e pas vermedi, nedenini ise “Kral yapmayacaksın, kral olacaksın” şeklinde açıkladı.

Eskişehir’e kiralık gönderildiğinde “Görüşürüz” diyen Mustafa Denizli’ye “Döndüğümde sen burada olacak mısın ki” yanıtını verdi.

Eskişehir forması giyerken, Fenerbahçe maçı öncesinde kamptan kaçtı ve bir gece kulübünde boy gösterdi.

Kırmızı ışıklarda durmayı sevmediğini söyledi “Cezası neyse öderim” dedi.

Eskişehir forması giyerken Beşiktaşlı ünlü futbolcu Guti’ye maç öncesinde “Naber lan Guti” diyerek seslendi.

"Samet Aybaba beni istese tutardı, benim inisiyatifim olsa belki onu takımda tutmazdım” dedi.

Abdullah Avcı tarafından milli takım kapına davet edilen Batuhan, “Hocam kusura bakmayın. Ben planımı yaptım, tatile gideceğim” diye cevap verir.

Bir dostluk maçında, Raul Gonzeles'le el sıkıştıktan sonra formasıyla elini temizledi.
    Batuhan bu simdi iyi olsada ilerisi zor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

4 adam almis kollarinin altina

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colmanin cocuklarinin okuma sorununu baskan cozmus

Colman ile aramızda hiç bir sorun kalmadı. Çocuğu okumayacak Trabzon'da sanayiye vereceğiz meslek ve racon öğrenecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bunuda twitterdan paylasmislar, shopmu degilmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O değil Musampaya 1.25 milyon € ödücekmişiz davayı kaybedince. Zamanında 200 bin ödense şimdi bu dar zamanda bu sıkıntıda yaşanmazdı. Adamın sahada hayrını görmedik bide dünya zarara soktu. Böyle nice paralar gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilk degil sonda olmayacak Musti.

Bugunlerde Zokora ile yollar ayrilmaya calisilyor umarim onlada sikinti olmaz yoksa yeni bir dava daha goruruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

UEFA'ya gönderilen listede Bamba, Emerson, Cech, Zokora ve Janko yer almadı.

OW YEEEE

Birak futbol heyecani, yasama hevesleri kalmamis bu ikilinin. Gitmelerine sevinecegim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni formalar bugun tanitildi

Cubuklu , Inter cubuklusu olsaydi daha guzel olurdu. Yillardir ayni kalan beyaz bu sefer mavininde eklenmesiyle guzel olmus.

Turk Telekom yazisi herzamanki gibi cok basit

Nesil
    2007
    Yer
    34

Adrian'ın üzerindeki forma şahane.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alanzinho'nun duruşuna bittim yahu

Ellere bak ellere

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cubuklu cok eski formayi animsatiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Amblem dikisli olmus yillardan beri bunu istemistik Fontlarda guzel olursa en az 2'sini almak sart oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Son forma şahane olmuş. Trabzonsporlu olsam kesin alırdım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga da forma tanıtımına katılmış ve neşeli görünüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beyaz forma dışında pek beğenmedim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Adamdaki ağız değil, fıskiye mübarek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şoktayım, bizim başkanda gülebiliyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Noktalı parçalı olan forma çok güzel olmuş... Valla bizim takım aynısını yapsa kaçırmaz alırdım...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Muharrem Usta'dan haric 3 is adami daha destek veriyormus Trabzonspora. Paralarin geldigi yer belli oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Şoktayım, bizim başkanda gülebiliyormuş.

Bu resmi çeken arkadaş yılın fotoğrafı ödülünü kapar be çoooook nadir görülebilecek bir anı yakalamış

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

son forma gercekten cok güzel olmus noktalı parcalı.
    trabzon zokora yı neden göndermek istiyor bence gayet basarılı bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolga düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'a uzun zamandır hizmet ettiğini belirterek ''1996 yılından buyana çeşitli kategorilerde bu şanlı formaya hizmet ettim. Türk futbolunda Tolga Zengin olarak biryere geldiysem bunu önce Allaha sonra Trabzonspor’a borçluyum. Trabzonspor’un bana kattığı değerler parayla pulla ölçülecek değerler değildir'' dedi.
    ANNEM AMELİYATTA İKEN MAÇA ÇIKTIM

Başarılı file bekçisi en çok sipeküle edilen konu annesinin sağlık sorunları ve tedavi süreci olduğunu ifade ederek ''ben annemin hastalığını ilk öğrendiğimin ertesi günü Bursaspor maçına, Ameliyat mamasındayken de Antalyaspor maçına çıkmış birisiyim. Annemin sağlığı benim için her şeyden önemlidir fakat Trabzonspor’dan ayrılmama sebep gösterilemez. Kaldı ki tedavi süreci devam etmektedir, şükürler olsun ki sağlığı ve sıhhati gayet yerindedir. Artık bu konuda konuşulmasını da çok doğru bulmuyorum'' dedi.

TRABZONSPOR’DAN AYRILMA TALEBİM OLMADI

Tolga Zengin ''Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir talebinin hiçbir zaman olmadığını sözlerine ekleyerek ''bu transfer tamamen Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda gerçekleşmiştir. Şahsımın Trabzonspor yönetiminden tek talebi Trabzonspor’dan ayrılmam söz konusu olacaksa annemin yanında olmak için tercihimi yurtdışı değil yurtiçinden yana kullanmaktı. Yurtiçindeki tek tercihimde Beşiktaş’tı. Yurtiçinden gelen diğer tekliflere de menejerim vasıtası ile aynı cevabı verdim. Ayrıca transfer sürecinde Trabzonspor kaptanına yakışır şekilde konuya müdahil olmadan ve hiçbir açıklama yapmadan doğru bir duruş sergilediğimi düşünüyorum. Bu süreç beni çok yordu. Bu benim ilk transferim inşallah da son transferim olacak'' ifadelerini kullandı.

BU ŞANLI FORMAYLA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM

Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşadığını belirten Tolga, ''Trabzon’un bir evladı olarak bu ayrılık benim için hiç kolay değil fakat insan böyle şeyler yaşayabiliyor. Acısıyla tatlısıyla bu kulüpte çok güzel günler geçirdim. Bu şanlı formayla Allah bana birde şampiyonluk yaşamayı nasip etti. Trabzon’u Trabzonspor’u ve Trabzonspor taraftarını asla unutmayacağım ve onlar benim için hep özel kalacaktır'' dedi.

BU CAMİADAN SON İSTEĞİM

Tolga Trabzonspor kaptanı olarak camiadan son isteğini ise şöyle ifade etti; ''Bu takıma bu oyunculara ve özellikle Mustafa Hoca’ya ve en önemlisi de bu külübe sahip çıkmalarıdır. Bu Kulübün gerçek sahibi taraftarlardır. Her zaman dediğim gibi şahıslar geçicidir, baki kalacak olan kulüptür. Allah Trabzonspor’a zeval vermesin. Bu transferin hem Trabzonspor’a hem Beşiktaş’a hem de şahsıma hayırlı olmasını diliyorum. Hakkım yoktur ama varsa da herkese helal olsun. Sizde hakkınızı helal edin.''
    KUPA BİR TENEKE PARÇASIDIR

Bir gazetecinin Beşiktaş ile sözleşmende "2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilmesi halinde, kutlamalara katılabileceğiniz yönünde bir madde var mı" şeklindeki sorusu üzerine ise Tolga, "Hayır, ben Beşiktaş ile olan sözleşmemi daha iki gün önce konuştum. Ben böyle bir madde koydurtmadım. Ben zaten şampiyon olan bir takımın futbolcusuyum. Her zaman söyledim, kupasında değilim. Kupa dediğim gibi teneke parçası. Ben zaten şampiyon olmuşum. Burada olsaydım da kutlamayacağımı söylemiştim. Ben bunu kutlamam. Geç gelen adelet benim için adalet değildir" yanıtını verdi.

MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK

Tolga, "2010-2011 sezonu son maçı sonrasında sadece Fenerbahçeli futbolcuları kutladığını bunun dışında kimseyi kutlamayacağını söyledin. Futbolcu olarak bir şeyleri biliyor muydunuz" şeklindeki bir başka soru üzerine, "Bir şeyleri bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Çıktığı zamanda bir şeyler olmuyor, ortaya çıksa da memleket değişmiyor. Benim söylediğim göz var, nizam var. Ben her zaman şunu söyledim. Kimsenin emeğini göz ardı etmedim. Ondan dolayı oyuncuları kutladık. Şahıs olarak ta kimseyi kutlamadım. Bir şeyleri bildiğimizden değil ama müneccim olmaya de gerek yok" ifadelerini kullandı.
    BEŞİKTAŞ'TA HANGİ NUMARAYI GİYECEK?

Tolga, hangi numarayı gideyeceğine ilişkin henüz bir karar vermediğini belirterek, "Aslen Gümüşhaneliyim ama Trabzonluyum. Bugüne kadar 29 numaralı formayla buraya geldim. Formamı yarıda bırakmak istemem. 61 numarayı da hayatımın her yerinde gururla taşıyorum, taşımak isterim" diye konuştu.

Trabzonspor'un İrlanda yolculuğu öncesinde takımla bir araya geldiğini söyleyen Tolga, "Ayrılıklar zordur. Hepsi benim kardeşim. Güzel günlerimiz geçti. Yani zor oldu ayrılmak. Ben onların yine ağabeyi, kaptanıyım, bir telefon kadar yakınız. Her zaman onların yanındayım. Trabzonspor'u da onlara emanet ettim. Çiçek yaptırdılar takım olarak. Bir tane kart verdiler. Kartı saklayacağım" dedi.
    BENİMSEDİĞİM BİR CAMİAYA GİDİYORUM

Trabzonspor'a nasıl hizmet ettiyse Beşiktaş camiasına da öyle hizmet edeceğini söyleyen Tolga, "Beni gerçekten isteyen bir yere gidiyorum. Hem beni benimseyen hem de benim bemimsediğim bir camiaya gidiyorum. Duruşu olan bir camiaya gidiyorum. Benim gibi haksızlığa karşı dik duran bir camiaya gidiyorum. Ondan dolayı mutluyum. Buradan ayrılacaksam tek tercihimin Beşiktaş olacağını söylemiştim" diye konuştu.

Tolga, "Senin için veliahtım diyen Rüştü'nün eski takımına gidiyorsun. Bu seni ürkütüyor mu" şeklindeki bir soru üzerine, "Beni ürküten şey yok. Futbol İstanbul'da da Trabzon'da da aynı, her şey aynı. Ondan dolayı korkulacak bir şey yok. Gideceğiz güzel çalışacağız ve işimizi yapacağız. Güzel başarılar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş ile şike süreciyle alakalı nasıl Beşiktaş'a transfer oldu şeklinde bazı şeyler yazılıyor" diyen Tolga, sözlerini şöyle tamamladı:

"Şunu ayırt etmek lazım. Bir tarafta ben her zaman şunu söyledim. Yapılan şeyleri camiaya hiçbir zaman mal etmedim ama camia bunu sahiplenirse kendilerine mal etmiş oluyorlar. Onları ayırmak lazım. Bizim tavrımız bu işi yapanlara, onlara sahip çıkanlaraydı. Benim gittiğim camia Allah'a şükür buna karşı duruşunu sergiledi. 'Aklanın gelin' demiştir, kupasını iade etmiştir. Bizim şampiyonluğumuzu ilk kutlayan, bizim değerlerimize sahip çıkan camiadır. Bugüne kadar ne yaptıysam doğrulukla, vicdanımla yaptım. Bu iki şeyi ayırt etmek lazım. Her zaman ne söylediysem onun arkasındayım. Bu işi para ön planda yapmadım. Hiç bir zaman kimsenin kalbini kırmayacağım dedim. Allaha şükür hep öyle devam edeceğim."

Toplantının ardından basın mensupları Tolga Zengin'e Gümüş işlemeli kutu içerisinde Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Tolga, bugün Trabzon'dan ayrılarak İstanbul'a gidecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

17 yıl kulübümüze hizmet etmiş, formamızı tüm yaş gruplarında şerefiyle taşımış, evladımız, kardeşimiz Tolga’ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Tolga’nın istediği tüm başarılara ulaşmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Yolun açık olsun kaptan.

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve Futbol A Takımı

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Nike forma yapmayı biliyor

https://twitter.com/realflorentm/sta...418176/photo/1

Malouda 'dan Trabzona jest

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan