Yeni Sezon Kampı Amerika'da

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapacağımız kamp ve hazırlık maçı takvimini belirledim. Kamp yeri olarak Amerika'yı tercih ettik. Bundan böyle Amerika, Çin gibi pazarı olan ülkelere daha çok açılıp kulübü tanıtmak adına organizasyonlar içinde olacaz. Program dahilinde Dallas, Orlando, Philedelpia ve Toronto ile 4 hazırlık maçı oynayacaz.

Takımımızda bir çok yeni oyuncu olduğundan dolayı Genel Antrenman düzeyini "Takım Uyumu" olarak ayarladım, bir kaç hafta bu şekil olacak çünkü takımı birbirine kısa sürede adapte edebilmek ve bir takım oluşturabilmek adına bu süreç şart. Ayrıca maç çalışmalarında da Takım Çalışması olacak. Amerika kampı dönüşünde bir takım havası içinde olmamız gerekiyor.

Bireysel oyuncu antrenman programımızda hazır, Oyuncuların düzeylerine göre belirledim, Genelde çoğu oyuncu profili oturduğundan dolayı daha çok rol antrenmanı çalışacak Recep Niyaz, Salih Uçan gibi potansiyeline erişmemiş oyuncuları ise birebir odak antrenmanlarıyla geliştirme yoluna gidecez.

Antrenörlerimiz antrenman sahasında gelişim bölümlerine ayrılarak koordine edebilecekleri en iyi alanlara ayarlandı. Böylelikle genel ve bireysel antrenmanlarda oyunculara daha iyi bir gelişim ve hazırlama düzeyine erişmiş olacaz.