1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: MOD Onayı Kalksın

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bu gün yüz çalışması yaptım 6 saattir onay almadı bu ne sorumsuzluk biz burda emek harcayalım siz 6 saattir dosyayı yayına koymayın anlamadım gitti bundan sonra hiç bir FM çalışmaması bu sitede yayınlamayacam diğer üye olduğum çoğu FM sitesinde böyle bir şaçmalık görmedim. Kaldırılmassa bir daha dosya yayınlamayı düşünmüyorum.
    bu ne saygısızlık ? çok acelen varsa modlara ulaşırsın söylersin. fm çalışmalarınla yürümüyor ki bu site. bir de tehtid ediyorsun. bir daha böyle saygısızlık yapma.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by iori
    bu ne saygısızlık ? çok acelen varsa modlara ulaşırsın söylersin. fm çalışmalarınla yürümüyor ki bu site. bir de tehtid ediyorsun. bir daha böyle saygısızlık yapma.
    Söyledim zaten söylemesem açmazdım. Dosyayı onaylarken internet bağlantım koptu dedi sonra internetteydi ama dosyayla ilgilenmedi onaylan arkadaş hurmet oldu o modum ismini vermek istemiyorum.
    Bu arada saygısızlık demişsiniz evet biraz kabaydım ben 5-6 saat bekledim bu saygısızlık değilmidir?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Söyledim zaten söylemesem açmazdım. Dosyayı onaylarken internet bağlantım koptu dedi sonra internetteydi ama dosyayla ilgilenmedi onaylan arkadaş hurmet oldu o modum ismini vermek istemiyorum.
    Bu arada saygısızlık demişsiniz evet biraz kabaydım ben 5-6 saat bekledim bu saygısızlık değilmidir?
    istersen 10 saat bekle. hiçbir zaman bunu demeye hakkın yok. şikayet et o modu bize. biz gereğini yaparız. haklı olduğun yerde haksız durumuna düşersin böyle. ama bir daha böyle bir mesaj görmek istemiyorum.

Mesaj Yetkileri