Juan şampiyonluğu istiyorsan yapman gereken city maçında 4-5 oyuncunu feda et , sert markaj var adamların ayaklarını ellerine versinler zaten 2-3 önemli adamın işini bitirdin mi dağılırlar![]()
Juan şampiyonluğu istiyorsan yapman gereken city maçında 4-5 oyuncunu feda et , sert markaj var adamların ayaklarını ellerine versinler zaten 2-3 önemli adamın işini bitirdin mi dağılırlar![]()
Bizde yaptık bi sürü yatırım yeri geldi parasızlıktan arabamı sattım antrenörlük kursuna gittim. Birinin onlara herşeyin para olmadığını anlatması gerekecek. Ferguson wenger hepsi emekli oldu bu iş bize kaldı
Sıkı markaj ve sert top kapma o tarz takımlara karşı çok sakat ebzere talimat vermem (: Bizimkiler bmw ise onlar porshe adamların hız hızlanma 18 19 markajcıdan kurtulabildiği gibi mentali iyiyse kyan adamlardan daha kolay sıyrılır 1-2 adamsakatlıcaz derken fark yeriz (:
Eleme Turu 2.Maç
Spoiler: ISTATISTIK
Bu Doumbia bir harika dostum ! Rakibe şut şansı dahi vermedik 2 şutları var oda hulk uzaktan çekti. Hulk baktık karşısında mansur var şut mut çekiyo karşısına karaboğa asamoahı verince soluğunu kesti
Doumbia uçmuş hocam uçmuş![]()
hocam neymara verecğin o parayı bana ver valla neymardan daha iyi oynarım![]()
![]()
Şampiyonlar Liginde Kuralar Çekildi !!
Çok güzel kura olmuş, grup için 1. belli 2. kim?![]()
hep böyle devam eder inş (:
Oyuncularım sağlamİnancımızda var city maçlarından 4 puan çıkardık mı yeter (kendide inanmıyor)
Neymarı sizler için alacaktım ama olmadı yapacak bişey yok benim gibi kafa dengi hoca bulamaz daha sürünsün pis herif (:
Kesinlikle skorda görüldüğü gibi bir oyun olmadı gayet olumlu top oynadık frikikten direkten dönen topu tamamladılar sonrasında gol bulmak için agresifleştik ve yaptığım sürekli pres hatası skoru buraya getirdi dahada önemlisi stoperlerim pek günlerinde değillerdi 4.9 ortalamayla oynanır mı ? oynadılar...Umarım Barcelona şampiyonlar lignde gruplarından çıkarda üst turlarda karşılaşırızBu arada takımım 10 günde 2 zenit 1 liverpool 1de barcelonaya karşı top oynadı. Nihayetinde bizde insanız. Bahane değil ama gerçekleride gözardı etmemek lazım. Skoru görünce aklıma direk premier lige yeni çıktığımız sene deplasmanda 7 yediğimız chelsea maçı geldi fakat o maç felaket kötü oynamıştık (konu değiştirme çabaları)
Süperstar transferini askıya aldık (:
bi damiao'yu tutamamış mı senin stoperler![]()
messiden yememişsin damiao dan yemişsin vay bee![]()
Barca City'den çok daha beter çıktı![]()
Barca ağır geldi![]()
Mevcut forverlerimizin sakatlıkları bizi endişenledirince transferin son gününde kadromuza Edin Dzekoyu kiralık olarak kattık. Güçlü ve uzun forvete zaman zaman ihtiyacımız oluyordu. güçlürakiplere karşı kontra oynarken ileriye şişirilen topları indirip saklayacak bir adam lazımdı. Kendisinden bunların yanı sıra yanındaki fırsatçı partnerine servis yapmasınıda bekliyoruz. forvet hattımızda yığılma olsada tek ayaklı olunca çabuk kitleniyorlar önem derecesi üst düzey olan maçlarda kullanabiliriz.
Kendisi son 2 senede biraz körelse de kendisini uygun rol ve görevle yeniden kazanacağıma inanıyorum. zaten kiralık olmadı fesih ederiz
şimdilk ağır geldi doğrudur geliştirmemiz gereken yönlerimiz var
3.Hafta
Pesteki adamımı almışsın aç ortaları çaksın golleri![]()
Oy oy oy transferlere gel müthiş isimler![]()
Tam bir fiyaskoyum bu sezon ! Sonuçlar kötü olunca sürekli ha bu maç kazandım kazanıcam derken hırs yüzünden epey ilerledik ve toplu paylaşım yapmak durumunda kaldım. Swansea maçı ardından sırasıyla leverkusen newcastle ve west ham maçlarını asistana bıraktım zira epey dellenmiştim. Hatta kupadan elenmek için newcastle maçında 11 harici tek yedek seçip bıraktım asistana yeterki elen diye ama yedekler gitti penaltılarla aldı turu. City maçı ile sahaya indim tekrar ama Wolves maçı bardağı taşıran son damla oldu. Yakında bir basın açıklaması yapacağım
Ligdeki son durum
Şampiyonlar liginde son durum
Düzeltirsin sıkıntı yok
Basın açıklamasını bekliyoruz...
CL'de fena gitmiyorsun , ligde de toparlarsın daha 29 hafta var![]()
Juan istifa edeceksen yerine talibim dostum
Yanımda bu kızlar olduğu sürece uçururum o kulübü![]()
![]()