Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Yabancı transferinde hangi politika izlenmeli ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Dünya çapında yıldız oyuncular transfer edilmeli

11 61.11%
  • Genç ve potansiyeli yüksek yıldız adayları transfer edilmeli

7 38.89%
1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: Ya ben Avrupa kupasını alırım ; ya da o beni | Fenerbahçe | IV.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    KRASİC iyice dibe vurur o sakatlıktan sonra baya kötü olmuş
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Aynen iyici kötü olmus ibbye kakala
    Birşey sorcam 6 yedek alabiliyosun dimi lig maçlarında
    Oyuna başlamadan önce eklenmeyen yaz transferlerini düzeltirken, Recep Niyaz'ı veritabanından kulüpten yetişmiş olarak gösterdim, ona yedeklerde yer verdiğimiz zaman sorun yok ama o yokken mecburen 6 yedekle çıkıyoruz : )
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Tam da diyecektim ki Krasic'i 1 yıl kirala özellikle Ajax'a diyecektim ben bir önceki FB kariyerim de öyle yapmıştım Ajax'a 1 yıl kiraya gönderdim geldiğinde güncellemeden önceki Krasic gibydi performansı , genel olarak Fb'nin en büyük sıkıntısı Sol kanat oranın haricinde tüm mevkiiler kalite özellikle Kuyt çok verimli ,
    Stoch'un performansından memnunum. Kuyt'ı Pivot olarak kullanma amacım vardı ama bu sakatlık sekteye uğrattı devre arasında hızlı bir kanat oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralar o açığı kapatırım. Sene sonunda zaten bomba transfeleri monte ederiz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Oyuna başlamadan önce eklenmeyen yaz transferlerini düzeltirken, Recep Niyaz'ı veritabanından kulüpten yetişmiş olarak gösterdim, ona yedeklerde yer verdiğimiz zaman sorun yok ama o yokken mecburen 6 yedekle çıkıyoruz : )

Stoch'un performansından memnunum. Kuyt'ı Pivot olarak kullanma amacım vardı ama bu sakatlık sekteye uğrattı devre arasında hızlı bir kanat oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralar o açığı kapatırım. Sene sonunda zaten bomba transfeleri monte ederiz : )
    İlk sezon bende transfer gereği duymadım selçuk falan elden çıkarttım bende şampiyonlar ligi hariç full 6 yedek çıkıyorum oda yetiyor zaten

Mesaj Yetkileri