Sayfa 414 / 480 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464 ... SonSon
12,391 ile 12,420 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İmzalar atılmış

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hoşgeldin adam gibi adam ! Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılırsınız ya da katılmazsınız, orasını bilemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin'in dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.
    Last edited by LaigLeNoiR : 26.Temmuz.2013 at 10:08 Reason: Onur değil Tolga :)
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hilbert'in gönderilip yerine Serdar Kurtuluş'un alınması hiç akmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Katılırsınız ya da katılmazsınız, orasını bilemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Onur Kıvrak'ın dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.
    Onur Kıvrak ? Geçen sene şampiyonluğa giderken o kadar çok sakatlık yaşadık ki, bu yüzden artık her bölgeye alternatif alınıyor. Yani geçen sene takım Almeida sakatlanana kadar iyiydi ama sakatlıklar üst üste geldikten sonra sıkıntı oldu. Çünkü yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adam yoktu. Kanat oyuncularımızın alternatifi yoktu, Erkan Kaş kurtarıcı diye oyuna giriyordu o derece. İlk önce bu durumu yaşamamak için alternatif alındı, yerli kalitesi arttırıldı, çokta doğru yapıldı. Şimdi ilk 11 transferleri bekliyoruz. Asıl ilk 11 transferleri yapılmazsa yalan olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Onur Kıvrak'ın dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.
    Kısmen katılıyorum.

Sezer, kulübe transferi.

Günay, ilerisi düşünülerek alındı ve iyi bir alternatif olur uzun maratonda.

Ömer, yerli olarak Mehmet Akyüz'den kat kat iyidir; ancak forma şansı bulması çok zor.

Franco'nun ben ilk 11'de şans bulacağına inanıyorum, acayip güven veriyor bana.

G.Töre, şu an için yetersiz; fakat düzelecektir. Alternatifi de Holosko olacak sanırım, kanat olarak; ama ben olsam Töre'yi yedekleyecek iyi bir sağ açık transferi yapardım. Varela ismi geçiyor, ama doğru ama yanlış, keşke doğru olsa.

Serdar, şartlar gereği alınabilecek en iyi yerli sağ bekti, çok iyi oldu.

Tolga transferini tartışmaya bile gerek yok zaten, o mükemmel oldu.

Defansif orta saha ve sol bek mutlaka alınacak, hatta sol bek kiralık olacak.

Almeida'nın gönderilip çok iyi bir forvetin alınması da şart. Eneramo ile uğraşılması bile saçmalık, fiyaskodan bile öte bu transfer, şartlar göz önüne alındığında.

Katılmadığım nokta ise şu: geçen sene kulübede adam bulunduramıyorduk oyuna sokacak. Bu sene ise, kadro daha geniş ve alternatifli olacağı için banko oynayan bazı futbolcular yedek bile kalamayabilecek duruma göre.

Bu arada, Onur değil; Tolga.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse işte Anladınız siz beni niye bozuyorsunuz canım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Haber1903'e göre; geçen sene Guingamp'ta oynayan ve sezo başınd Marsilya'ya transfer olan Gilbert Imbula Wanga'yı kiralık olarak istiyormuşuz. 1992 doğumlu bir futbolcu. Adını ilk kez duydum, hakkında bilgisi olan var mı?
    FM'nin sağlamlarından abi. Oyundaki gibiyse gelsin valla.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eneramo transferi ne durumda bilmiyorum ancak alınırsa, forvette banko oyuncu olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Eneramo transferi ne durumda bilmiyorum ancak alınırsa, forvette banko oyuncu olur.
    Abi adam sakat ne bankosundan bahsediyorsun ? Bu adam yeni ameliyat oldu en az 3 hafta yok, hazırlık kampı görmeyecek, döndüğünde en az 3-4 ay ayağına top değmemiş olacak. Bu haldeyken hangi ara form tutacak da banko oynayacak ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Harbiden ya sakat oyuncu ronaldınho bıle olsa ıstemıyoruz sakatlıklardan cekecegımızı cektık yeter artık.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Eğer ki Töre transferini gereksiz bulan varsa yanılıyor Quaresma'dan daha iyi oynar Sağ Kanatta,bonservisi de alınırsa Beşiktaşın 8-9 Yıl Sağ kanatı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

---------------------------Cenk----------------------------
    kurtuluş--------franco----------sivok------------------??
    ------------------Necip(veli)--------------------------
    --------Oğuzhan--------Fernandes---------
    --Töre-------------------------------------??
    -----------Pektemek--------------

Görüldüğü üzere sol tarafımız yıllardır olduğu gibi sıkıntılı. Olcay'ı yazmak istemedim çünkü geçen sene ligde yaptığı sürpriz çıkışı ola ki bu sene avrupaya gidersek sürdüremez o potansiyeli görmüyorum şahsen. He gidemezsek ligde yine bankomuz olur o ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ---------------------------Cenk----------------------------
    kurtuluş--------franco----------sivok------------------??
    ------------------Necip(veli)--------------------------
    --------Oğuzhan--------Fernandes---------
    --Töre-------------------------------------??
    -----------Pektemek--------------

Görüldüğü üzere sol tarafımız yıllardır olduğu gibi sıkıntılı. Olcay'ı yazmak istemedim çünkü geçen sene ligde yaptığı sürpriz çıkışı ola ki bu sene avrupaya gidersek sürdüremez o potansiyeli görmüyorum şahsen. He gidemezsek ligde yine bankomuz olur o ayrı.
    Tolga geldikten sonra, 1. kalecimiz o olacaktır. Sol beke kiralık bir transfer düşünülüyor. DMC mutlaka alınmalı ve alınacağını da düşünüyorum. Olcay ise, daha iyi bir kanat transferi olmazsa banko oynar. Forvete de transfer yapılır kanaatindeyim. Kısaca, kadronun yarısı belirsiz hâlâ.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

‏@sercandikmee
    Beşiktaş,Tottenham kulübüne Adebayor İçin resmi teklifte bulundu..

BJK Bşk.F.Orman: Adebayor transferi Almeıda'ya bağlı. Oyuncu BJK'da kalmak istiyor ama şartlarımız belli. Önümüzdeki hafta netlik kazanacak
    Last edited by Ralph : 26.Temmuz.2013 at 21:17
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor transferi gereksiz degil mi ? Almeida ve Pektemek varken ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Adebayor transferi gereksiz degil mi ? Almeida ve Pektemek varken ?
    Almeida'ya bağlı demiş zaten.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adebayor gereksiz olur mu hiç. Almeida olsa da, olmasa da alınabiliyorsa alınsa keşke. Ama Adebayor'un transferini şu şartlarda zor görüyorum. Ciddi bir kaynak yaratılmazsa eğer yönetimin alabileceğini sanmam. Sanki taraftarı oyalamak adına basın aracılığıyla maksatlı olarak çıkartılıyor bu haberler. Bana öyle geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkan, bugün verdiği röportajda Eneramo'yu aldık dedi, 'HAFTAYA' resmiyete dökülür artık.

Almeida ile sözleşme uzatmak istediklerini; fakat bu sözleşmenin kendi istekleri doğrultusunda olması gerektiğini belirtti. Almeida kalırsa, başka da forvet alınmaz; giderse, Adebayor için gerçekten umudum olur.

Fernandes ile de sözleşme uzatılacağını söyledi. Artık yapılsın şu sözleşme, yoksa çok zor, sıkıntılı günler bizi bekleyecek bu konuda.

Dipnot olarak, sol bek alınacağını belirtti. Bir tek defansif orta sahadan ses yok. O transfer de, çok önemli.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sanırım Almeida dan 3-4 milyon Euro gelir elde ederek, Kalan 8 milyon Euro bütçe ile birleştirip, Adebayor için limitleri daha da zorlamayı düşüyorlar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Başkan, bugün verdiği röportajda Eneramo'yu aldık dedi, 'HAFTAYA' resmiyete dökülür artık.

Almeida ile sözleşme uzatmak istediklerini; fakat bu sözleşmenin kendi istekleri doğrultusunda olması gerektiğini belirtti. Almeida kalırsa, başka da forvet alınmaz; giderse, Adebayor için gerçekten umudum olur.

Fernandes ile de sözleşme uzatılacağını söyledi. Artık yapılsın şu sözleşme, yoksa çok zor, sıkıntılı günler bizi bekleyecek bu konuda.

Dipnot olarak, sol bek alınacağını belirtti. Bir tek defansif orta sahadan ses yok. O transfer de, çok önemli.
    "Necip'te takımla çalışmaya başladı" diye bir laf ediyor. Demek ki düşünmüyor. Umudum kayboluyor bu sene için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Benim en cok istedigim bir gs taraftari olarak muhammed e sans verilmesi ve de patlama yapmasi hem tr futbolu kazanir hemde muhammed gibi yetenegi 3-4 sene sonra avrupanin elit takimlarinda goruruz insallah cunku muhammed de o yyetenek var ve bilic yeni bir modric kazandirmis olur dünya futboluna

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yuhhhh!! Şimdi dinledim. Almeida'nın sözleşmesi bittiğinde kulüpten ayrılırken 2.7 milyon Euro vermek zorundaymışız. Bu nasıl bir kontrattır? İnsaf!
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tek ön Libero oynuyoruz zaten. 6-0-4 gibi saçma, sapan bir yabacı kuralı da varken ön libero yabancı transferi lüks gibi duruyor. Necip ve Veli iyi kötü götürecek orayı, artık Necip biraz daha sorumluluk alıp, bir türlü geçemediği bir üst kademeye geçmeli.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yuhhhh!! Şimdi dinledim. Almeida'nın sözleşmesi bittiğinde kulüpten ayrılırken 2.7 milyon Euro vermek zorundaymışız. Bu nasıl bir kontrattır? İnsaf!
    Geçen ben dedim abi, fon'a para falan ödeyeceğiz diye. Elden çıkartmak lazım bu haliyle faydalı olamaz zaten bize Almeida.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hangi ileri zekali insan böyle bir kontrat imzalar görülüyor ki tr futbolu futboldan anlamayan yöneticiler tarafindan yonetildigi sürece tr futbolu ilerlemez ve milyonlar boyle kaybolup gider gercekten bazen kendi kendime diyorum keske futbolcu olsaymisim diye.yazik cok yazik

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

"Necip'te takımla çalışmaya başladı" diye bir laf ediyor. Demek ki düşünmüyor. Umudum kayboluyor bu sene için.
    Öyle bir hata yapmayacaklarını umuyorum ben. Toraman, Veli ve Necip var diye dmc alınmayacaksa, bir sezonu daha çöpe atarız. Zaten kaldık Almeida-Eneramo ikilisine, bari diğer bölgeyi kurtaralım. Hoş, Almeida'nın o sözleşmesi ve fona gidecek para da varken kalması saçmalık olur ya, sözleşme uzatmayı düşünüyorlarmış. Bence, direk satılsın ve gelen para transfer bütçesine kaynak olarak aktarılsın isterim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öyle bir hataya düşmezler umarım, gerçi beklenir ama. Necip o bölgede iyi ama bunun form düşüklüğü var, sakatlığı var. Olur yani futbol bu. Ayrıca bizim gibi büyük takımlar tek futbolcuya bel bağlamamalılar. Bir ön libero kesinlikle alınmalı, böylece forma rekabeti de artar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Necip geçen senenin ilk devresinde sakatlanmasaydı gayet iyi iş görüyordu, sakatlıktan sonra fazla toparlıyamadı sizin aklınızda sakat necip kalmış ondan bu kadar kötülüyorsunuz çocuğu.Şuan bir önlibero transferi yapacağımızı düşünmüyorum şayet yaparsak resmen necibin önünü kesmiş oluruz zaten oraya oynuyabilecek Veli'de var ve yönetim söyledikleri ile ters düşer kanaatindeyim.Kendi Beşiktaşın çocukları gençler oynucak sözü vardı başkanın veya önder özenin, tabi bir transfer bir anlamdada önlibero için rekabeti sağlayabilirz sonuçta 3 kulvarda oynuyacağız.Bir transfer değilde, bir kiralık şöyle top kapabilen hızlı orayı toparlıyabilecek bir defansif ortasaha kiralık olarak işimizede yarıyabilir.
    Eneramo transferinede gelicek olursak nasıl bu kadar risk alabiliyoruz aklım almıyor.Adam sakat olay TFF tarafından sakatlıkdan dolayı lisans verememe durumuna kadar yükselmişsen sen bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsun ve geçen senenin bizi yakan tek durumu sakatlık olduğunu bilerek böyle bir transfere kalkışıyorsun.Ben şahsı olarak Eneramo transferi gerçekleşirse çok üzüleceğim onca forvet var hiç mi göremiyorlar umarım daha iyi bir sağlıklı bir forvet alırız.Sol kanat için eksik var demişsiniz şunu söylüyebilirim şuan takımda 3 banko oyuncu yazsak biri Sivok biri Fernandes biride Olcaydır.Olcayın geçen seneki performansı taktire şayandır gerçekten ve Olcay herkesin bildiği gibi çalışkan bir oyuncudur bu sene üzerine daha fazla koyacağını düşünüyorum.Olcay her türlü forma kapacaktır diye tahmin ediyorum.Umarım iyi bir forvet transferi ile sezona iyi bir başlangıc yaparız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ön libero ve sol bek kesinlikle lazım. Libero'da Necip'de oynar, Veli'de oynar ama daha tecrübeli, daha kaliteli bir isim lazım. O bölgenin sağlamlaşması lazım. Ne zaman ön liberomuz iyi oldu, o zaman şampiyon olduk işte. Guinti, Ernst dönemlerini unutmayalım. Tecrübeli ve kaliteli bir ön libero kesinlikle ama kesinlikle şart. Sol bek'de İsmail'in yetişmesi çok zor, Ersan, Süzen, Boral gibi devşirme beklerle olmaz. Kiralık bir sol bek olabilir ama oraya da kesinlikle tavsiye şart. Bu 2 bölgeye transfer yapılmazsa bu sene başarıyı falan unutun.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri