Sayfa 1038 / 1204 İlkİlk ... 38538938988102810361037103810391040104810881138 ... SonSon
31,111 ile 31,140 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu şeyide anlamıyorum adamın idolü terry numarasıda terry nin numarası niye sırf bülent korkmaz 3 numarayı giyiyodu diye idolünün numarasını giymekten vazgeçsin
    Galatasaraylı genç stoperin idolü Bülent kaptan olmalı da o yüzden Biz maalesef sadece futbol anlamında bakamıyoruz. Bir idol hem futbol hem kişilik anlamında düzgün olmalı. Semih bizim gözümüzde yeni Bülent olduğu için gönlümüzden de 3 giymesi geçiyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Galatasaraylı genç stoperin idolü Bülent kaptan olmalı da o yüzden Biz maalesef sadece futbol anlamında bakamıyoruz. Bir idol hem futbol hem kişilik anlamında düzgün olmalı. Semih bizim gözümüzde yeni Bülent olduğu için gönlümüzden de 3 giymesi geçiyor
    Her Galatasaraylı Bülent Korkmazı mı idol almalı benim de defans olarak idolüm Nesta futbolcu olsaydım 13 numara giyerdim mesela adamın idolü Terry ben bi yerlerimden sallamıyorum sırf sen beğenmedin diye idolünü mü değişsin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Aslında biz örnek alsın istemiyoruz, direk o olsun istiyoruz. Bu yüzden zaten nice transferin yarattığı hayal kırıklığı. Yıllardır Hagi arıyoruz, her 10 numarayı giyen Hagi gibi olsun istiyoruz ama dönem farklı, kişilikler farklı, yetenekler farklı, etrafında oynayan oyuncular farklı. Bırakalım kim kimi idol alıyosa alsın, kimin numarasını giyiyosa giysin. Yeni Bülent'imiz olmasın, sadece Semih'imiz olsun.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bizde 3 senedir sol bek transfer etcez. Bi edemedik.

Semih saha dışında da Terry'yi örnek alıyorsa aman yengelere dikkat

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Semih saha dışında da Terry'yi örnek alıyorsa aman yengelere dikkat
    Hahaha sen cok yasa hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu arada başlık hala değişmedi Melo diye.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Son iki senedir ilk defa Galatasaray transfer haberlerine 5 gündür mesaj yazılmadığını görüyorum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Artık herkes ümidini yitirmiş transfer mevzusundan açıkçası kadromuz zaten yeterli bi sol bek alınabilir ama alınmazsa da pek sıkıntı çıkmaz gibi Riera zaten geçen sezon gayet iyiydi bu sezon da iyi olacağının sinyallerini veriyor Fatih hoca Erman'ı da orada denemiş demekki sol bek düşünmüyor hoca.Diğer mevkilerde zaten Allah'a şükür bir sıkıntımız yok birisi gitmediği sürece böyle kapatılabilir transfer belki 1 yerli alırız öyle kapatırız transferi konuşulacak bir şey kalmadı çünkü böyle devam etmek de işimize gelecektir kesinlikle.

Sol bek Türkiye Ligi için kafi eğer hedef Türkiye ligiyse.Ama bence Galatasaray'ın hedefi yavaş yavaş Türkiye Ligi'nden dışarı çıkmalı.Fenerbahçe bol alternatifli,iyi bir kadro kuruyor.CAS işleri de çözülürse Galatasaray'a ligde geçen sezondan daha büyük bir sıkıntı yaratırlar.

Dikkatli olmak,rehavete kapılmamak gerek transfer ve kadro konusunda.

Quote Originally Posted by Guglielmo View Post
    Sol bek Türkiye Ligi için kafi eğer hedef Türkiye ligiyse.Ama bence Galatasaray'ın hedefi yavaş yavaş Türkiye Ligi'nden dışarı çıkmalı.Fenerbahçe bol alternatifli,iyi bir kadro kuruyor.CAS işleri de çözülürse Galatasaray'a ligde geçen sezondan daha büyük bir sıkıntı yaratırlar.

Dikkatli olmak,rehavete kapılmamak gerek transfer ve kadro konusunda.
    Bol alternatif dediğin bir sürü orta saha oyuncusu mu?
    Bence bizim kadro tamam. Yabancı sınırından dolayı da ligde oynatmayıp avrupada oynatmak için adam alamayız haliyle. Bence kapandı transfer. Son günlere aceleyle sıkıştırılacak bir sol bek almaktansa hiç almayalım daha iyi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Türk sol bek hiç mi yok ya. Şöyle 21 22 yaaşında. Ya tutarsa deyip alsak. Oğuzhan diye bi eleman varmış. Rize de heralde.

Ziya Erdal yas 25 sivasspor
    Atila Turan yas 21 Sporting (ordu)
    Ergün Teber yas 27 Antalya

En olabilecek sol bekler bunlar bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ziya ve Ergün bizim takımı kaldıramazlar,Atilla'da kaldıramaz ancak yaşı itibariyle alınması mantıklı olabilir ancak o alınırsa da ne Hakan'ı ne de Riera'yı kesecek kadar iyi olamaz.Bence Ali Adnan'ı alıp başka bir takıma kiralamalıyız,bu yıl Riera ile idare edip sezon sonu yol veririz.Gelecek sene de Ali Adnan olur takımda.İlla Ali Adnan'da değil,yetenekli bir sol bek alıp başka bir takıma kiralamak iyi olabilir.Aslında as takımda da oynayabilir ancak Riera'nın gitmek istememesi sıkıntı yaratıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Can ile anlaşıldı diye yazanlar var yeni uyandığım için konuya hakim değilim de. Bilgisi olan yazabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Atila Turan Ligue 1 takımlarından birine transfer oldu diye atırlıyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Samed Yeşil ismi türedi FM deki gibi gelişecekse alalım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Samed fm de -9 pa. Liverpool bırakmaz bence. 1 milyon vererek aldılardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1,1 milyona alırız biz onu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Emre Can transferi için anlaşıldı diye yazıyorlar Twitter'da. Alınırsa faydalı olacaktır. Bizim içinde adı geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum.

Emre Can fizik olarak muhteşem gözüküyor fakat alıcı gözüyle izleyen hiç oldu mu?
    Çok az denk geldim ben kendisine bizim Ceyhun'dan farkı varmış gibi gelmedi de o açıdan.
    Barca ile oynanan hazırlık maçında da sag bek oynadı öyle özel bir şey yapmadı durumu idare etti açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Öyle yana yakıla kanat arıyacağımıza şu Salzburg'ta ki Sadio Mane i alsak ya. Eleman 92 doğumlu her iki ayağınıda çok iyi kullanıyor. Piyasa değeri 3.5 m€. Muazzam hızlı ve teknik. Geçen sene olağan üstü performans gösterdi. Bu transfer Dönemide Aston Villa ilgilendi. Bruma'dan 2 yaş fazlası var ama hem Bruma'dan ucuz hemde Bruma'dan yetenekli bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Carlinhos gelsin Carlinhossssss

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Carlinhos gelsin Carlinhossssss
    Ne carlinhos hocam yeni gelin gibi naz yapiyor iki senedir bu saatten sonra carlinhos ile ilgilenilmemesi gerek.sanki dünyada bir o var sol bek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu yıl başka transfer yapacağımızı düşünmüyorum,Emre Can bonservisi ile isteniyormuş,büyük ihtimal bırakmaz bayern.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu yıl başka transfer yapacağımızı düşünmüyorum,Emre Can bonservisi ile isteniyormuş,büyük ihtimal bırakmaz bayern.
    Bayer Leverkusen'e gitmiş diyorlar. Ertem Şener yazdı; ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Batdal -> İBB
    İbrahim Demirbağ -> Galatasaray.

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari...aspx?id=301050

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mehmet Batdal -> İBB
    İbrahim Demirbağ -> Galatasaray.

http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari...aspx?id=301050
    98 Doğumlu bir oyuncuymuş İbrahim. İleride mutlaka yararı olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliymiş. Twitter hesabını kapatmak durumunda kalmış.

Sentugo.

Mesaj Yetkileri