Football is simple,but Football Manager is not
Aslında biz örnek alsın istemiyoruz, direk o olsun istiyoruz. Bu yüzden zaten nice transferin yarattığı hayal kırıklığı. Yıllardır Hagi arıyoruz, her 10 numarayı giyen Hagi gibi olsun istiyoruz ama dönem farklı, kişilikler farklı, yetenekler farklı, etrafında oynayan oyuncular farklı. Bırakalım kim kimi idol alıyosa alsın, kimin numarasını giyiyosa giysin. Yeni Bülent'imiz olmasın, sadece Semih'imiz olsun.
Screw you guys, I'm goin' home
Bizde 3 senedir sol bek transfer etcez. Bi edemedik.
Semih saha dışında da Terry'yi örnek alıyorsa aman yengelere dikkat![]()
Bu arada başlık hala değişmedi Melo diye.
Son iki senedir ilk defa Galatasaray transfer haberlerine 5 gündür mesaj yazılmadığını görüyorum![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Artık herkes ümidini yitirmiş transfer mevzusundan açıkçası kadromuz zaten yeterli bi sol bek alınabilir ama alınmazsa da pek sıkıntı çıkmaz gibi Riera zaten geçen sezon gayet iyiydi bu sezon da iyi olacağının sinyallerini veriyor Fatih hoca Erman'ı da orada denemiş demekki sol bek düşünmüyor hoca.Diğer mevkilerde zaten Allah'a şükür bir sıkıntımız yok birisi gitmediği sürece böyle kapatılabilir transfer belki 1 yerli alırız öyle kapatırız transferi konuşulacak bir şey kalmadı çünkü böyle devam etmek de işimize gelecektir kesinlikle.
Sol bek Türkiye Ligi için kafi eğer hedef Türkiye ligiyse.Ama bence Galatasaray'ın hedefi yavaş yavaş Türkiye Ligi'nden dışarı çıkmalı.Fenerbahçe bol alternatifli,iyi bir kadro kuruyor.CAS işleri de çözülürse Galatasaray'a ligde geçen sezondan daha büyük bir sıkıntı yaratırlar.
Dikkatli olmak,rehavete kapılmamak gerek transfer ve kadro konusunda.
Bol alternatif dediğin bir sürü orta saha oyuncusu mu?
Bence bizim kadro tamam. Yabancı sınırından dolayı da ligde oynatmayıp avrupada oynatmak için adam alamayız haliyle. Bence kapandı transfer. Son günlere aceleyle sıkıştırılacak bir sol bek almaktansa hiç almayalım daha iyi bence.
Türk sol bek hiç mi yok ya. Şöyle 21 22 yaaşında. Ya tutarsa deyip alsak. Oğuzhan diye bi eleman varmış. Rize de heralde.
Ziya Erdal yas 25 sivasspor
Atila Turan yas 21 Sporting (ordu)
Ergün Teber yas 27 Antalya
En olabilecek sol bekler bunlar bence
Ziya ve Ergün bizim takımı kaldıramazlar,Atilla'da kaldıramaz ancak yaşı itibariyle alınması mantıklı olabilir ancak o alınırsa da ne Hakan'ı ne de Riera'yı kesecek kadar iyi olamaz.Bence Ali Adnan'ı alıp başka bir takıma kiralamalıyız,bu yıl Riera ile idare edip sezon sonu yol veririz.Gelecek sene de Ali Adnan olur takımda.İlla Ali Adnan'da değil,yetenekli bir sol bek alıp başka bir takıma kiralamak iyi olabilir.Aslında as takımda da oynayabilir ancak Riera'nın gitmek istememesi sıkıntı yaratıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emre Can ile anlaşıldı diye yazanlar var yeni uyandığım için konuya hakim değilim de. Bilgisi olan yazabilir mi ?![]()
Atila Turan Ligue 1 takımlarından birine transfer oldu diye atırlıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Samed Yeşil ismi türediFM deki gibi gelişecekse alalım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Samed fm de -9 pa. Liverpool bırakmaz bence. 1 milyon vererek aldılardı.
1,1 milyona alırız biz onu![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emre Can transferi için anlaşıldı diye yazıyorlar Twitter'da. Alınırsa faydalı olacaktır. Bizim içinde adı geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum.
Emre Can fizik olarak muhteşem gözüküyor fakat alıcı gözüyle izleyen hiç oldu mu?
Çok az denk geldim ben kendisine bizim Ceyhun'dan farkı varmış gibi gelmedi de o açıdan.
Barca ile oynanan hazırlık maçında da sag bek oynadı öyle özel bir şey yapmadı durumu idare etti açıkcası.
Öyle yana yakıla kanat arıyacağımıza şu Salzburg'ta ki Sadio Mane i alsak ya. Eleman 92 doğumlu her iki ayağınıda çok iyi kullanıyor. Piyasa değeri 3.5 m€. Muazzam hızlı ve teknik. Geçen sene olağan üstü performans gösterdi. Bu transfer Dönemide Aston Villa ilgilendi. Bruma'dan 2 yaş fazlası var ama hem Bruma'dan ucuz hemde Bruma'dan yetenekli bence.
Carlinhos gelsin Carlinhossssss
Bu yıl başka transfer yapacağımızı düşünmüyorum,Emre Can bonservisi ile isteniyormuş,büyük ihtimal bırakmaz bayern.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mehmet Batdal -> İBB
İbrahim Demirbağ -> Galatasaray.
http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari...aspx?id=301050
Fenerbahçeliymiş. Twitter hesabını kapatmak durumunda kalmış.
![]()
Sentugo.