Fb ma.çına gelirsek Fb gerçekten çok kötüydü umarım saraçoğlunda iyi oynarlar ve turu geçerler. Batuhan nickli arkadaşta bahane olrak yabancı sınırlamasını ve Haluk Ulusoy'u suçlamış ben sadece gülüyorum sana batuhan. futbol bu yenilmek futbolun içinde olan bir şey. FB gerçekten kötüydü ve bu oyunlada galibeyeti alaması gayet normaldi. Sen başka konularda da tartıştığımızdan biliyorum sen hala devam edeceksin yabancı sınırlaması inadına biraz fanatikliği bırakıp olgunca,tarafsız yorum yapabilecek olsak şu forumda çok güzel seviyeli tartışmalar olacak ama kötü oyunu bile Haluk Ulusoy a bağlayan bir zihniyetle işimiz zor...

GS maçına gelirsek. Skora aldanmamak lazım. Yan toplardaki zayıflığımız bariz ortada... mledan Boleslav diye takımdan bile 2 gol yiyorsak ve atak veriyorsak bizi Şampiyonlar Liginde gruplarda çerez niyetine yerler... Sabri bu akşam formdaydı kendisini beğendim. Arda zaten çok teknik futbolcu kısa boyu,ince bilekleri ile günümüzde aranan İDEAL kanatlardan biri... İlic te iyi mücadele etti. Orhan'ın yerine giren ERGÜN ise hala çok kötü fizik olarak hazır değil ve çok formsuz. şu haliyle GS de yedeklerden oyuna girmeyi bile haketmiyor... defansit orta saha da oynayan Okan Buruk özellikle ilk yarı çok fazla pas hatası yaptı. Mondragon genel olarak iyiydi ama son dakikalarda elidnde kaçırdığı top ona yakışmadı...