Negredo uçmuş Chelsea maçına kadar puan yaşamassak bu sene o sene olabılır hocam başarılar
Negredo uçmuş Chelsea maçına kadar puan yaşamassak bu sene o sene olabılır hocam başarılar
Chelseayle evertonu yok sayalım süper
yalnız negredo takımı sırtlamış
Negredo bizi Şampiyonlar Ligine götürdü
İNGİLTERE PREMİER LİG 33-38 HAFTA
Geçen sene son anda kümede kalan Southampton"u,bu sene neredeyse şampiyon yapacaktık.Son maçlardaki talihsiz puan kayıpları olmasaydı,5 yıl icinde düşündüğümüz Premier lig şampiyonluğu bu sene gelebilirdi
1 Kaleci ve 1 Stoper ile transferi noktalıyacağız...
Ben yanlış görmedim dimi negredo 36 gol atmıs
mesut ve negredo farklarını ortaya koymuş yalnız o djorou nasıl o kadar iyi oynadı ya asıl ben ona şaşırdım![]()
Harika bir sezon geçirmişsin bana kalırsa bir sezon daha şampiyonlar liginde kendi takımını görmeni beklerimAma tabiiki karar senin
![]()
git citye yap transfeleri çıldırt bu taraftarıyalnız ilk seneden lig+şl bekleriz
![]()
Fotoğraf güzelmiş hele gözlükler
2takımda eş değer gibi sana kalmıs![]()
Teşekkür ederim,Şampiyon olmadan bırakmak istemiyorum takımı
Yemezler bu sefer![]()
Kalıyorum ya teklif geldi diye paylaşıyorum,şampiyonluk sözümüz varFotoğrafım çokmu kötü
Southampton büyümeye devam ediyor!
Stadyum genişletme projesi !
Transferler
60 MN Euro daha transfer bütçemiz var,devre arasına kadar harcamayı düşünmüyorum...Kadromuz 21 kişilik,idare eder gibi duruyor bakalım
Harika transferler hocam Negredo varken kaleci almana gerek yoktu aslında![]()
lovreni kaybetmek baya kötü olmuş ama para kazanmışsın boyatayı da beleşe alsaydın çok para vermişsin![]()
Transfelrre güzel.![]()
bende benim adam kim diye bakıyorumiyi para bırakmış sana boyata da onun yolundan gider şl ise baya zor gelmiş sen 3. olmaya bak
![]()
Gruptan 1.çıkarız o nasıl grup öle çerez çerez![]()
Transferler çok iyi grupta lider olacağımıza inanıyorum Valdes aslında gerçekteki gibi bazen çıldırtıyor adamı Alllah sabır versin hocam ne diyeyim durmak yok takibe devam