Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 42 / 45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve son düdük geliyor !!!
    yedek klübesi yerinden fırladı herkes sahanın ortasına doğru koşuyor..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU CRYSTAL PALACE !!!!

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Helal olsun Hacı gençlerle aldın kupayı , bu saatten sonra bence artık Crystal'daki misyonun fazlasıyla tamamlanmıştır bence , yinede son karar senin maçta bittiğine göre kupamızı da aldık yatalım artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Vay be Takıma 4. senemizde Getirdik Ş.L'yi ağlamak istiyorum mutluluktan

Bunu kutlamak lazım Juan Eğlence masrafları senden yalnız

ayıp ediyon ayrıca çok değil geçen yılda AL'yi aldık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Helal olsun Hacı gençlerle aldın kupayı , bu saatten sonra bence artık Crystal'daki misyonun dolmuştur bence , yinede son karar senin maçta bittiğine göre kupamızı da aldık yatalım artık
    Bencede yatalım (: yarın heşeyi daha sağlıklı düşünürüz..yalnız ortalı pis dağıttık geçen yıl Al bu sene Cl oy oy oy 2 yıldır mucizevi dönüşler falan yapyoruz..Lakin Madrid maçı kariyerin maçı oldu

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bencede yatalım (: yarın heşeyi daha sağlıklı düşünürüz..yalnız ortalı pis dağıttık geçen yıl Al bu sene Cl oy oy oy 2 yıldır mucizevi dönüşler falan yapyoruz..Lakin Madrid maçı kariyerin maçı oldu
    Madrid maçı tam efsane oldu yaw bu yakışırdı zaten o maçtan sonra biz yatalım oyuncuları da bırak crystallı kızlarla kutlasınlar bari kupayı

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

Oppa Juan Diaz

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Helal olsun valla tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

hareket yok deyip çıktım neler olmuş madrid maçı efsane

BUDUR BE!

TEBRİKLER DİAZ. CİDDİ CİDDİ TEBRİKLER. BÜYÜK BAŞARI.

Ramazan bitsin kutlayalım.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

[YOUTUBE="04854XqcfCY"]Şampiyon Crystal !!![/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Palace palace olalı böyle crystal görmedi, helal olsun vallahi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by xRa View Post

Oppa Juan Diaz
    güzelmiş
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Helal olsun valla tebrikler
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    hareket yok deyip çıktım neler olmuş madrid maçı efsane
    Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    BUDUR BE!

TEBRİKLER DİAZ. CİDDİ CİDDİ TEBRİKLER. BÜYÜK BAŞARI.

Ramazan bitsin kutlayalım.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    [youtube="04854XqcfCY"]Şampiyon Crystal !!![/youtube]
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Palace palace olalı böyle crystal görmedi, helal olsun vallahi
    Teşekkürler (: Bundan sonra ne yapacaz buna karar verelim artık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

real maçı neymiş öyle ya sahurdan önce bu siteye girmediğime bin pişman oldum bilgisayar bile dayanamadı heyecana

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

yeni yerler yeni insanlar diyorum ben

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bana göre çok güzel bir planlama ile bu noktalara geldik. İlk sezon gençlerden oldukça sağlam bir ekip oluştrduk ki bu kadro iskeletimiz oldu. Aslıdna aldığımız gençleri pek kullanmadık bizi premier lige taşıdılar ondan sonra birçoğunu sürekli gelişimleri için kiraladık ama bütçe arttıkça bizde yeni gençlerle vites artırdık emek verdik özellik kaznadırdık. Gün geçtikçe kendimizi geliştirdik. Ciddi bri tecrübe elde ettik. Premier ligde oynadığımız için üst düzey takımlara karşı sürekli mücadele verdik. Sıkışık fikstür sakatlık ne ararsanız herşeyi birebir tecrübe ettik. Crystal Palace nasıl nirvanaya ulaştıysa bizde bi o kadar geliştirdik kendimizi bu kariyerde..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    real maçı neymiş öyle ya sahurdan önce bu siteye girmediğime bin pişman oldum bilgisayar bile dayanamadı heyecana
    Real maçında buralar inledi
    yeni yerler yeni insanlar diyorum ben
    Da nereler ? (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

onu da sen seçersin, Türkiye olabilir

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Juan taktik artı takim talimatlarını alabilir miyim rica etsem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kariyeri sanırım kaptıcam yani üst üste önce Avrupa Ligi ardından Şampiyonlar Ligini alıcna pek zevk vereceğini düşünmüyorum artık zirvede bırakalım (: Premier Lİgide elbet alırız bu sezon olmazsa önümüzdeki yıl birkaç seneye oda gelir tüm gücümüzü lige verirsek..Başarıda en büyük etkenlerden biride şans faktörü..barça gruplardan çıakamadı city-madrid bayern-PSg-Valencia-Arsenal maçları ile büyükler hep birbirii götürdü velhasıl mission copleted

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

onu da sen seçersin, Türkiye olabilir
    türkiye pek sarmıyor yabancı sınırı yerlilein uçuk fiyat istemesi :F
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Juan taktik artı takim talimatlarını alabilir miyim rica etsem
    Tabii paylaşırım ama şuan laptopta diilim..Kariyeri en azından bu eceye kadar kapanması için istek vermeyecem.. Biraz muhabbet eder sorusunu olan arkadaşlar yada isteği olan arkadaşlar olursa falan..Ayrıca yeni karyer açıp açmama hususu açarsak neresi vs gibi konularıda konusurz diye düşündüm..Unutmadan 2-3 taktiğim yok aslında 6-7 farklı taktikle oynadım.Hepsinde ortak özellik 3 stoper birde oyuncu talimatlarıyla oynamamak herneyse hepsini paylaşırız konuşuruz üzerinde

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Yeni kariyerin ne taraflardan olacak bekliyoruz
    Ben zaten tahmin etmiştim ŞL de gelirse kapatacağını çünkü misyon tamamlanmış oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Yeni kariyerin ne taraflardan olacak bekliyoruz
    Ben zaten tahmin etmiştim ŞL de gelirse kapatacağını çünkü misyon tamamlanmış oluyor
    Lig falan almak için oynarım belki dedim ama çok üst düzey maçlar oynadık mesela madird maçı gibi birde 2 sene içinde Al ve Cl gelince çok zevk alacağımı düşünmüyorum açıkcası..Ayrıca yeni kariyer açıp açmama hususunda da kararsızım

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Bekliyorum Juan

Şampiyonlar ligi zaferi müthiş. Real maçı efsane! Tebrik ederim hocam.
    Bu arada Almanya'dan bir kariyer açmayı düşündün mü hiç? 2.Ligden falan?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdiye kadar birçok fm cm serisi oynadım..geçen seneye kadar genelde hazır taktik kullandım kendim pek beceremedim yada kısa sürede direk başarılı olmayınca üzerinde düşmek kafa yormak zor geldi dolayısıyla başarılarım hep bir yere kadar oldu. itiraf etmem gerekirse hiç avrupa kupası alamamıştım..Fm12 ile beraber oturup kendi taktiklerimi hazılamaya başladım..Zor ama eğlenceli iş hele başaılar geldikçe daha büyük haz veriyor..Geçen sene ilk defa avrupada kupa aldım Al'yi ertesi yıl yine Clde final oynamış kaybetmiştim..Bu yıl ise bu kariyere dek yine avrupada kupa alamamıştım..Palace ile önce Al ertesi yıl Cl'yi alarak iyi bi iş çıkardığımızı düşünüyorum..yani bunları şu yüzden söylüyorum çok çok büyük başarlarım olmadı zevkli kariyerlerim oldu ama genelde düşük klüpler aldığım için bir yerden sonra elendik..Ama hepsi tecrübe oldu..Palace ise bambaşka boyutta kendimi çok fazla geliştirip birçok şeyle uğraşmak gerektiğini öğretti. Yani herşey taktikle ya da transferle olmuyor. Dikkat etmek gereken birçok şey var ve bazı özellikleri güzel kullanırsanız başarı geliyor

Hülasa, hemen başarı beklemeyin ve pes etmeyin (: Sorusu olan, aklına herhangi bişey takılan yada isteği olan arkadaşlar olursa konuya vakıf olduğum kadar yardımcı olurum

Dipnot: Yineliyorum bilmişlik yapmıyorum sadece bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum. İçinizden küfretmeyin (: Belirtmeliyim ki KooTeePee takımı ile yine burada paylaştığım bir kariyerim olmuştu. Finlandiya 2.liginden tam 3 sene bir üst lige çıkamamıştık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Bekliyorum Juan
    Oyuna girer girmez taktiklerimi alıp paylaşırım
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Şampiyonlar ligi zaferi müthiş. Real maçı efsane! Tebrik ederim hocam.
    Bu arada Almanya'dan bir kariyer açmayı düşündün mü hiç? 2.Ligden falan?
    Düşünmedim ama düşünebilirim..Almanya ingiltereye nazaran daha kolay olucak ama bu sefer transfer yaparken taksit kullanmamayı dolayısıyla işimzii zorlaştırmayı planlıyorum tabi yeni bir kariyer açarsam

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

aklıma gelmişken sorayım. senin bir korner taktiğin vardı kontra atak için defansta az adam bırakıyorum 1 kişiye alanın dışında bekle diyorum, diğerlerine de ilerde kal diyorum. ilk ortada gol yemiyorum ama topu alanın dışında bekle dediğim adam alamıyor ikinci bir şans doğuyor rakibe az adamla yakalanıp gol yiyorum. niye bende olmuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

aklıma gelmişken sorayım. senin bir korner taktiğin vardı kontra atak için defansta az adam bırakıyorum 1 kişiye alanın dışında bekle diyorum, diğerlerine de ilerde kal diyorum. ilk ortada gol yemiyorum ama topu alanın dışında bekle dediğim adam alamıyor ikinci bir şans doğuyor rakibe az adamla yakalanıp gol yiyorum. niye bende olmuyor
    Sürekli yiyor musun ? Bende hiç yemiyorum değil elbette gol yiyorum ama bu yöntemle azalttım kontrayla etkili ataklarda yapıyorum..Son dakikalarda ise rakip iyice yüklenirken 2-3 adam daha fazla getirdiği oluyor o zman girip ufak oynamalr yapıyorum ilerde 2 adambırakıyorum skoru korumak için..Unutmazsam kornerdeki adam paylaşımınıda palaşıyım belki farklı şekilde yapıyoruzdur..ve stoperlerinin hava hakimiyetinin iyi olması lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ayrıca korner taktiğimde ilk heefim kontradan go latmak değil savunmayı güçlendirmek kornerden rakibin etkisini azaltmak..kontra 2.planda

Sayfa 42 / 45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Mesaj Yetkileri