Sayfa 415 / 480 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465 ... SonSon
12,421 ile 12,450 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Necip geçen senenin ilk devresinde sakatlanmasaydı gayet iyi iş görüyordu, sakatlıktan sonra fazla toparlıyamadı sizin aklınızda sakat necip kalmış ondan bu kadar kötülüyorsunuz çocuğu.Şuan bir önlibero transferi yapacağımızı düşünmüyorum şayet yaparsak resmen necibin önünü kesmiş oluruz zaten oraya oynuyabilecek Veli'de var ve yönetim söyledikleri ile ters düşer kanaatindeyim.Kendi Beşiktaşın çocukları gençler oynucak sözü vardı başkanın veya önder özenin, tabi bir transfer bir anlamdada önlibero için rekabeti sağlayabilirz sonuçta 3 kulvarda oynuyacağız.Bir transfer değilde, bir kiralık şöyle top kapabilen hızlı orayı toparlıyabilecek bir defansif ortasaha kiralık olarak işimizede yarıyabilir.
    Eneramo transferinede gelicek olursak nasıl bu kadar risk alabiliyoruz aklım almıyor.Adam sakat olay TFF tarafından sakatlıkdan dolayı lisans verememe durumuna kadar yükselmişsen sen bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsun ve geçen senenin bizi yakan tek durumu sakatlık olduğunu bilerek böyle bir transfere kalkışıyorsun.Ben şahsı olarak Eneramo transferi gerçekleşirse çok üzüleceğim onca forvet var hiç mi göremiyorlar umarım daha iyi bir sağlıklı bir forvet alırız.Sol kanat için eksik var demişsiniz şunu söylüyebilirim şuan takımda 3 banko oyuncu yazsak biri Sivok biri Fernandes biride Olcaydır.Olcayın geçen seneki performansı taktire şayandır gerçekten ve Olcay herkesin bildiği gibi çalışkan bir oyuncudur bu sene üzerine daha fazla koyacağını düşünüyorum.Olcay her türlü forma kapacaktır diye tahmin ediyorum.Umarım iyi bir forvet transferi ile sezona iyi bir başlangıc yaparız.
    Necip kendini gösterecekse ön taraf oyuncusu olsun. Necip ve Veli fazla mücadeleci oyuncular ama kesinlikle ön liberoda oynayacak oyuncular değil diye düşünüyorum. O pozisyonda oynayacak oyun bilgisi iki oyuncuda da yok. İki oyuncuda ön liberoda oynadığı zaman pozisyon alamıyor, alan daraltamıyor, top yapamıyor. En kötüsü stoperden devşirme Toraman'ın bile ön libero oynadığı maçlarda farkı gördük. Mesela Ordu deplasmanı, Sivas deplasmanı, Elazığ deplasmanı bu maçları geçen sezon takımın en iyi oynadığı beş maç arasına yazarım. Bu maçlarda Toraman ön liberoda görev yapmıştı. Her şeyden önce görev adamı, organizatör lazım savunmanın önüne. Şu anki kadroda maç içinde takımı organize edebilecek bir tane oyuncu bile yok. Lider özellikli Fernandes var bir tek ama benim dediğim olay çok farklı. Geçen sezon olduğu gibi yine coşkulu oynamaya devam ederiz ama önde götürüp puan kaybettiğimiz maçların sayısı da çok olur.

Orta sahası olan kazanır. Orta sahada yama yapmaya gerek yok. Ön libero mutlaka alınmalıdır. Gerekirse Almeida kalsın forvet almasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

‏@sercandikmee
    Beşiktaş,Uzun boylu siyahi bir defansif orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere

@sercandikmee
    Beşiktaş Bu Afrikalı oyuncuyu kiralama yoluna gidebilir,Bonservisi için 4.5 M €'dan kapıyı açmışlar
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    ‏@sercandikmee
    Beşiktaş,Uzun boylu siyahi bir defansif orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere

@sercandikmee
    Beşiktaş Bu Afrikalı oyuncuyu kiralama yoluna gidebilir,Bonservisi için 4.5 M €'dan kapıyı açmışlar
    Mohamed Sissoko mu yoksa? Adamda boy 1.91, uyruk da Mali. Piyasa değeri de 3,5 milyon euro olarak görünüyor transfermarkt'te; ama kulübü 4,5 istemiş olabilir tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl ses varmı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gilbert Imbula??

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hafta içinde Eneramo'nun resmi olarak açıklanacağını düşünüyorum ben. Bunun yanında, üstteki twitte ismi geçen orta sahanın da adını öğreniriz sanırım. Geriye bir tek sol bek ve Almeida giderse, Adebayor veya başka bir forvet kalacak. Sol bek için ismi geçen futbolcu da, Maritimo'dan Ruben Ferreira.

Bu arada, Eneramo ile sözleşme umarım 2 yıldan fazla olmaz ve maaşı, maç başılar dahil 1 milyon eurodan fazla değildir.
    Last edited by footballer33 : 28.Temmuz.2013 at 17:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl ses varmı
    Yok kardeşim maalesef naz yapıyor sercan bey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alın hemen alın. Eboue'nin ikizi gibi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

"Ferreira ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı ama transferi Bilic veto etti."
    ‪#‎KartalBakışı‬

Elderson gelir umarım, bu durumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ön libero lazım ön libero. ESES bile N'Diaye'yi aldı. Bu sezon biraz para geçince transferde resmen YD dönemine döndük. 7,8 tane ne yapacağı muamma olan oyuncu alacağıma 2,3 tane kaliteli isim alırım daha iyi. Tolga Zengin, Pedro Franco transferleri dışında diğer transferlere ben şüpheyle bakıyorum. Eneramo ve Sezer'e hiç gerek yoktu. Hilbert'in yerine Serdar Kurtuluş alındı bakalım Hilbert'in verdiği katkıyı bile verebilecek mi. Diğer transferler Günay ve Ömer zaten yedeğe alındı. Mutlaka bir tane ön libero lazım bu takıma bence.

Bide Fernandes ve Oğuzhan hazırlık maçlarında resmen dökülüyor. Herkes 4-5-1 oynadığımızı sanıyor ama öyle değil. Fernandes zaten önde fazla durarak oynadığı için klasik 4-2-3-1 oynuyoruz halbuki. Fernandes'in çok daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Belki kendini sakatlıktan korumak içindir bilemem ama çok isteksiz. Özellikle Oğuzhan'dan beklentilerim geçen sezona göre çok daha yüksek şahsen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi bence Fernandes gayet iyi oynuyor ama Oğuzhan kötü, baya formsuz. Bir an önce toparlar umarım kendini.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Net soyleyeyim TR'de iş yapabileceğini sanmıyorum Alessandro Matri'nin.
    Hareketli bir santrafor pres özelliği de var genelde savunma arkasına koşularla gol bulabilen bir oyuncu, kontratak oynayan takımlarda etkili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Burak Yılmaz'da hareketli ve defansın arkasına koşular yapan bir forvet ama ligi sürklase ediyor. kuvvetli ve çabuk her forvet iş yapar bu ülkede. Eneramo,Mehmet Yıldız tarzı oyunculardan bahsetmiyorum,Burak Yılmaz gibi tekbiği zayıf ama müthiş koşu kabiliyeti olan diri oyunculardan bahsediyorum,Matri'de buna benzer bir oyuncu. Bence etkili bir transfer olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Burak Yılmaz'da hareketli ve defansın arkasına koşular yapan bir forvet ama ligi sürklase ediyor. kuvvetli ve çabuk her forvet iş yapar bu ülkede. Eneramo,Mehmet Yıldız tarzı oyunculardan bahsetmiyorum,Burak Yılmaz gibi tekbiği zayıf ama müthiş koşu kabiliyeti olan diri oyunculardan bahsediyorum,Matri'de buna benzer bir oyuncu. Bence etkili bir transfer olur.
    Burak'ın fizik gücü ile Matri'nin ki karşılaştırılamaz bile. Burak fuleli oyuncu savunmalarla yanyana koşarken dengesi zor bozulan bir adam. Yerleşik savunmada 2-3kişi peşine takıldığında topa dogru hamlesini devam ettirebilen bir oyuncu. Guclu oyuncu olunca illa yavaş olacak diye bir kaide yok. O yuzden Mehmet Yıldız da bir aralar savunma arkası koşularıyla goller attı attırdı. Burak da o şekilde güçlü ve fuleli. Bu tarz oyuncular Matri gibi savunmalar arasında ezilmiyorlar. Matri sürekli ezilen bir oyuncu o yuzdendir ki Juve de bile cezasahasına uzak mevkilerde oynatıldı. Şöyle söyleyeyim Cenk İşler de bu ligin savunma arkasına sarkarak gol bulan oyuncularındandı ya peki Burak ile Cenk aynı tarzda santraforlar mı sence?
    Her savunma arkasına koşu yapıp gol bulan santrafor tipi aynıdır diye düşünmek dogru değil. Çeşit çeşit bunlar. Guiza ile Burak'ı düşün mesela ya da Kezman ile. Aralarında bir fizik güc farkı var. Bu fark Burak'ı 1 adım öne götüren faktör.

Matri için örnek verecek olursak Pazzini'nin ikizi gibi ve bir Vucinic değil (ki o da savunma arkasına sarkar)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Burak'ın fizik gücü ile Matri'nin ki karşılaştırılamaz bile. Burak fuleli oyuncu savunmalarla yanyana koşarken dengesi zor bozulan bir adam. Yerleşik savunmada 2-3kişi peşine takıldığında topa dogru hamlesini devam ettirebilen bir oyuncu. Guclu oyuncu olunca illa yavaş olacak diye bir kaide yok. O yuzden Mehmet Yıldız da bir aralar savunma arkası koşularıyla goller attı attırdı. Burak da o şekilde güçlü ve fuleli. Bu tarz oyuncular Matri gibi savunmalar arasında ezilmiyorlar. Matri sürekli ezilen bir oyuncu o yuzdendir ki Juve de bile cezasahasına uzak mevkilerde oynatıldı. Şöyle söyleyeyim Cenk İşler de bu ligin savunma arkasına sarkarak gol bulan oyuncularındandı ya peki Burak ile Cenk aynı tarzda santraforlar mı sence?
    Her savunma arkasına koşu yapıp gol bulan santrafor tipi aynıdır diye düşünmek dogru değil. Çeşit çeşit bunlar. Guiza ile Burak'ı düşün mesela ya da Kezman ile. Aralarında bir fizik güc farkı var. Bu fark Burak'ı 1 adım öne götüren faktör.

Matri için örnek verecek olursak Pazzini'nin ikizi gibi ve bir Vucinic değil (ki o da savunma arkasına sarkar)
    Bence siz Matri'yi ya pek izlemediniz ya da Pes 2013'e göre falan yorumluyorsunuz. Matri Burak'tan kuvvetlidir.

Zaten Eneramo alınmış Matri gelmez artık. Keşke biz alsak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Michael Eneramo ile sözleşme imzalanmıştır. Buna gore oyuncuya;

- 2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı,
    - 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Ayrıca Oyuncunun 2014-15 sezonunda 30 resmi maçta kadroda yer alması durumunda sözleşme aynı şartlar ile 2015-16 sezonunu kapsayacak şekilde uzayacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=300099

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Matrinin ne işi var bizde adam Juventusta asta oynuyordu gecen sene sacmalamasınlar gene ya.Ronaldinho işide yalan anca alırsak yeni stad oldugu zaman olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Michael Eneramo ile sözleşme imzalanmıştır. Buna gore oyuncuya;

- 2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı,
    - 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Ayrıca Oyuncunun 2014-15 sezonunda 30 resmi maçta kadroda yer alması durumunda sözleşme aynı şartlar ile 2015-16 sezonunu kapsayacak şekilde uzayacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=300099
    Allah kahretsin, yazıklar olsun! 1 milyon 200 bin euro yetmezmiş gibi 10 bin euro da maç başı. İnanılır gibi değil...!!! Bir de üstüne 30 maçta kadroya girerse, 1 yıl daha uzatacaklar sözleşmeyi! Yapacağınız işe sizin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık yazık. Yıl olmuş 2013, rakiplerimize bakıyorum hangi transferler ile uğraşıyorlar, bizim yaptığımız transfere ve verdiğimiz paralara bak. Yazık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yazık yazık. Yıl olmuş 2013, rakiplerimize bakıyorum hangi transferler ile uğraşıyorlar, bizim yaptığımız transfere ve verdiğimiz paralara bak. Yazık.
    Tek açıklaması var kardeşim: Fikret Orman transferi, tıpkı Sezer Öztürk gibi. Hiç kimse inandıramaz beni, Bilic'in ve Önder Özen'in sakat Eneramo'yu istediğine. Bonservisim yok diye ben gitsem başkanın yanına, beni de alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tek açıklaması var kardeşim: Fikret Orman transferi, tıpkı Sezer Öztürk gibi. Hiç kimse inandıramaz beni, Bilic'in ve Önder Özen'in sakat Eneramo'yu istediğine. Bonservisim yok diye ben gitsem başkanın yanına, beni de alır.
    Tek temennim bizi utandırması şu saatten sonra. Umarım gol ve goller yağdırırda bizler de utanırız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Temennilerine katılmakla birlikte, +4'ten ötürü çok fazla forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum ben. Forvet sürekli sakat, formsuz falan olacak da, oynayacak. Sezon sonu gelmeden göndermenin yollarını aramayalım, yeter.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bence siz Matri'yi ya pek izlemediniz ya da Pes 2013'e göre falan yorumluyorsunuz. Matri Burak'tan kuvvetlidir.

Zaten Eneramo alınmış Matri gelmez artık. Keşke biz alsak.
    Cagliari'deki parlak sezonundan beri izliyorum. Tam tersi peste fazla karşılaşmadım
    Ama saygı duyarım düşüncenize daha güçlü diyorsanız.
    Düşüncemi savunmak adına da şu referansı ekliyorum.

İtalyan wiki'de bilen bilir, italyada oynayan futbolcular için ayrı bir başlık vardır. karakteristik özellikleri diye. O başlıkta oyuncunun oyun karakteri hakkında bir yorum bulunur.
    Matri;
    "Centravanti puro, ama muoversi lungo la profondità del campo e spicca per qualità dei movimenti offensivi e dei tempi di inserimento. Dotato di spirito di sacrificio, è anche abile nel pressing"

Çevirisi;
    Tam bir santrafor, derinlemesine hareketlenmeyi sever, ofansif hareketlenme ve yerleşme anındaki kalitesiyle öne çıkar. Fedakarca bir ruhla bezenmiştir ve pres konusunda da yeteneklidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Matri zor oynar biraz bu sene Juve de.

Tevez ve Llorente geldikten sonra...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eneramo ile anlaşılmış demek. Abi anlamıyorum şu adama verilen parayla sol bek ve ön libero alınırdı. İşin saçma tarafı bu adam sakat, minimum 2 ay yok. Ne saçma transfer politikası bu ya. Birde yeni Amokachi diyenler var, Amokachi'ye haksızlık olur bu.

Matri ilaç olur. Alınırsa takıma kimlik katacak ve seviye atlatacak bir transfer olur, net. Ama bu yönetim fakir edebiyatı yaparak alamaz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ErayEAydemir
    Malaga 3 verdi. Bjk 5 istedi. Malaga yeni bir teklif yapacak. 3 peşin geri kalani taksit olarak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

6 yabancıda Ersan'ı göndermek büyük hata olur. İlerde elimiz çok sıkışır. Satılacaksa da 6-7'den aşağı bırakmayın. Ersan kalitesinde bir oyuncu almak istesek 5'den aşağı alamayız zaten.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri