1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: turk takimlarinin basarisi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ya kardeş senin değil.Diğer türk takımlarının başarısı önemli.Bende gs ile uefa cup ve 2.yıl cl almıştım.Am bunlar olmaz.Ha belirteyim bende bjk uefa'da yarı finalde real'e elendi.Fb'nin de bordeaux'tan 6 tane yediği vardı.Ayrıca trabzonspor real ve chelsea ile aynı gruptayken: chelsea'yı 2-0 ve real'i 1-0 yenmişti
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Quote Originally Posted by efl_25
    Ya kardeş senin değil.Diğer türk takımlarının başarısı önemli.Bende gs ile uefa cup ve 2.yıl cl almıştım.Am bunlar olmaz.Ha belirteyim bende bjk uefa'da yarı finalde real'e elendi.Fb'nin de bordeaux'tan 6 tane yediği vardı.Ayrıca trabzonspor real ve chelsea ile aynı gruptayken: chelsea'yı 2-0 ve real'i 1-0 yenmişti
    hile yaparak ben dünya kupasını alıyrım

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Valla genelde ilk turlarda elemiyo yada gruptan çıkamıyo.Ama bikaç istisna hatırlıyorum.Bi keresinde Fenerbahçe Şamp. Liginde çeyrek finale çıkmıştı. Yanlış hatırlamıosam Cimbom ve Trabzon UEFA da yarı final yaptılar.Ama daha bi kere bile kupa alanını görmedim

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ben hangi takımda oynasam şampiyon oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Thumbs up

Quote Originally Posted by efl_25
    Abi Trabzon yapar bak fmde beni en çok şaşırtan takım zaten Trabzon ben sabri için 50 milyon yt isterim dedim traansfer durumundan ...Avrupadan falan teklif gelir diye bakarken Trabzon 35 milyon ytl artı sonraki satışdan % 40 verdi...Birde uefa sıralamasında bende ilerde oldu...Yani bu tarabzon ilginç bir takım yaww hll olsun yanee....

Mesaj Yetkileri