Fatih Hoca 3-5-2 denese nasıl olur acaba;
Muslera - Chedjou - Gökhan - Semih - Hamit - Melo - Sneijder - Selçuk - Riera - Burak - Drogba gibi bir kadro kağıt üzerinde fena olmaz gibi duruyor.
Fatih Hoca 3-5-2 denese nasıl olur acaba;
Muslera - Chedjou - Gökhan - Semih - Hamit - Melo - Sneijder - Selçuk - Riera - Burak - Drogba gibi bir kadro kağıt üzerinde fena olmaz gibi duruyor.
riera hadi neysede hamit agziyla kus tutsa almam kadroya.
buraya yaziyorum sol bek transferi yapmazsak buyuk ihtimal erman sol bek olacak gibi. dun bunun gostergeleri vardi.
arti hoca buraktan memnun degilmis kosmuyormus kampin en iyisi snijdermis
benim kadrom boyle hazirlik maci tabiki olcu degil ama engin cok iyiydi maclarda.
Muslera
Eboue-Semih-Chedjou-Erman
Engin-Selcuk-Melo
Sneijder
Drogba-Burak
Yahu Erman'dan sol bek mi olur yapmayın Allah aşkına ya![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
rieradan olursa ermandanda olur
Sol bek zaten Allah'a emanet,kim oynarsa eyvallahım var benim.Orta saha için Melo-Selçuk-Engin-Sneijder 4'lüsü gerçekten aşırı üretken olabilir,tabi deneyip görmek gerek.
Edit:
Belirtme ihtiyacı duydum,mümkünse Dany Nounkeu bir daha Galatasaray forması giymesin.Adam ayaklı hata makinesi,bu kadar çok hata yapan bir stoper ömrüm hayatım boyu göremedim.Bir sezon boyu nasıl o kadar şans buldu hayret ediyorum.
Last edited by europeanconquer : 27.Temmuz.2013 at 00:13
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ozguveni fazlaydi ligde ama cl de siritmadi bence ronaldoyu pazara yolladigini unutmadik![]()
Ronaldo'yu pazara değil isterse mezara yollasın.Her tarafı sırıtıyor o adamın.Çok cesur oynuyor,bazen işe yarıyor geçen sene çoğu kez yaradı veya Muslera'nın özel çabalarıyla paçayı kurtardı ancak bu sene baktığımız zaman toplam 4 yedik,4 tanesine bakarsanız,öyle veya böyle Dany'nin hatası var her türlü.
Danny hızına çok güveniyor, ona göre oynuyor. Hata yaptı mı o yüzden çok göze batıyo çünkü rakibin direk önü boş kalıyor.
Ya ne Dany'si allasen Bu Antep'te de aman aman top oynamıyordu niye alındı zaten anlamamıştım.
Bu arada bknz: Kazım'ın asistliyle Selcugun boş kaleye attıgı gol, GS-Antep maçı önceki senelerde.
Formalar 11/12 sezonunda 109 liraydı,geçen sene 119 liraydı,bu yıl da 129 lira,birde bunun isim yazdırması ile 139 liraya çıkıyor.
El insaf yahu,her sene forma almaya niyetleniyorum,fiyatlara bakıyorum,sonra almaktan vazgeçiyorum.İyice suyunu çıkartmaya başladılar bu forma işinin.
Pazartesi günü I'Acqua Lete Cup'ta Napoli ile oynuyacağımız maç çok çetin olucak.Şimdiden 45 bin bilet satılmış.60 bin kişi olucak maçta.
Ayrıca Napoli maç öncesi yeni marşını,formalarını ve Higuain'i tanıtıcak.San Paolo'nun ateşli ortamında bakalım nasıl performans göstericeğiz.Napoli'de ŞL'de.Belki olası bir eşleşmenin provası olur.
En arkada oynayan Sabri miYalnız efsane olmuş.
aynen o sabrimelonun donunuda sneijder indiriyor arkadan
![]()
Sabri süper ahahahahaha
Takımı böyle görmek çok mutlu ediyor insanı![]()
arıza bi tane değil ki anasını satıyım hareketlere bak şunlarınarkadaşlık, eğlence işini fazla abarttı bunlar
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Teknik direktörü arıza olan takımın futbolcusu da öyle olacak tabi ki![]()
![]()
Aslan, 2013-2014 sezonu için 45 bin kombine sattı.
2012-13 sezonunda 41 bin kombine satarak Türkiye rekorunu kıran Galatasaray, 2013-14 sezonu için tam 45 bin kombine bilet sattı ve kendi rekorunu kırdı.
Sarı-Kırmızılı ekip son kalan 1000 kombineyi geri çekme kararı aldı ve satılıkta kalan son kombinelerde gün içerisinde çabucak tükendi.
Cimbom, 45 bin kombine üzerinden yaklaşık olarak 70 milyon dolar elde etti.
Goal.com
Olayımız rekor kırmak olsa 52 bini de satardık. Bizim sıkıntımız her kombi alanın kişinin sürekli olarak maça gelmiyor oluşudur. Kombine alanların bir kısmı öğrenci diğer kısmı da iyi şirketlerde çalışan kişiler. Özellikle cuma veya p.tesi maçları olursa bu kişiler gelmesi gerçekten çok zor oluyor ve çoğu da gelmiyor zaten. Bir de bazı kişiler maçlara ancak ligin üst tarafından takımlar olursa gidiyorlar. Bunun sonucunda ancak 30-35 bin kişilik bir taraftar topluluğu oluyor maçlarda
Football is simple,but Football Manager is not
52 bini nereye satıyon zaten kalan 7 bin in büyük bölümü sponsor deplasman ve tff ye gönderiliyo(hatta tamamı bile bu şekilde bitiyo olabilir
) bu arada dediğin şeye hak veriyorum keşke o internet üzerinden kiralama olayına daha bi önem verseler bide şu site bi adam gibi olsa
[YOUTUBE="1bXWkXv4Zeg"]Galatasaray[/YOUTUBE]
Fransa haniTanınacağız tabi ki bizim memleket ne de olsa
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
O adam Mersin'de dedi ama![]()
Adamın Mersinli arkadaşı vardır.
Mersin Heryedeyiz sloganını boşuna kullanmıyor![]()
http://www.radikal.com.tr/spor/cinde...turasi-1143859
Çin'den 11.5 milyonluk Drogba faturası
Çin Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Didier Drogba için 11.5 milyon euro ödemesine karar verdi.
Bir şey çıkacağını düşünmesem de paylaşmakta fayda var.