bu arada napoli sanki CL yi aldi adamlar hazirlik macini bilmiyorlar gibi.![]()
bu arada napoli sanki CL yi aldi adamlar hazirlik macini bilmiyorlar gibi.![]()
Yalnız istisnasız Notts County'den yenilen 1 golde Malaga ve Napoli'den yenilen 3 golde bakın hangi oyuncunun hatası var ? Ben cevaplayayım;
13 numaralı formasıyla Dany Nounkeu !!!!!!!
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ulan maça bak Muslera bile kırmızı yediHakkaten Napoli sanki ŞL maçı gibi sevindi.Sanırım onlar için hazırlık maçıda olsa sezona kupa ile başlamak önemliydi.
Ben takımı genel olarak beğendim.Dany istisnasız takımı baltalıyor.Bence Fatih Terim ipini çeker.Kiralık olarak gider.Elmander'de girdikten sonra çok etkisizdi.Oda sanırım gidiceğinin farkında ve kasmıyor gibi.
danyicim herturlu hazirlik maçi agir idman geçiriyor oyuncular 1-2 hafta sabredin az.
Dany ve Hamit oynamazsa Emirates ve Süper Kupa'da iyi işler çıkarırız gibime geliyor.
Engin/Erman/Emre'den biri Hamit yerine ilk 11'e monte edilmeli,Dany'nin yeri zaten kayboldu.Sezon içinde Chedjou/Semih/Gökhan üçlüsünden formayı alamaz,hatta Ceyhun'dan bile alamaz,Ceyhun bile daha iyi oynar stoperde.
Maçın skoru pek önemli değilde Dany'ye çok kızgınım,acaip sinirlendim şu an elim ayağım titriyor.
o degil erman niye oynamiyor anlamiyorum
Bu kırmizi kartlar sonradan bela acmaz dimi basimiza SL de falan...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dany gitmemek için böyle oynuyor olmasın ?
Bu haliyle kimse almaz bunu.
Football is simple,but Football Manager is not
Tff talimatlarına göre Muslera ve Dany 1 maç üzerinden cezalandıralacak olsa ne kadar güzel olurdu ...
...
Allah Muslera, Semih , Melo, Selçuk , Sneijder ve Drogba' yı başımızdan eksik etmesin.
Amin.
maaelesef gerçek hakem olumsuz rapor verirse muslera super kupada cezali.
Hareketleri şimdi gördüm. Ben zannetmiyorum hakemin raporuna ceza aldıracak bir şey yazacağını en azından Dany yemez cezayı ama Muslera'nın ki tamamen hakeme bağlı gibi.
Screw you guys, I'm goin' home
Muslera'nın ilk golde yetersiz oldugunu düsünen bi ben miyim acaba ? Ve de hatalı cıkışları da cabası. Hazır gözükmedi bana pek.
Dany oldukca iyi niyetli, cabalıyor ve notts county macını da 90 dakika izlemis biri olarak söylüyorum macın iyilerinden biriydi her acıdan fakat bugün cok fazla hata yaptı. Bütün gollerde hatası var neredeyse. ya konsantrasyon eksiği ya da pozisyon bilgisi yetersizligi bunu bilemeyecegim fakat bugün onun günü değildi. asıp kesmeler baslamıs yine gordugum kadarıyla. dany ilk 11 oyuncusu olamaz boyle oynayacaksa aynı fikirdeyim. Semih oynar herhalde. Gökhan Zan'da bol bol şans bulur.
Sneijder, Drogba, Melo ve Selçuk yine iyiydiler.
Hamit her zaman ki kötüydü.
Burakta fazlasıyla tutuktu neredeyse görmedim mac boyu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu Hamit'te bizim göremediğimiz ne var çok merak ediyorum. Yedek kulübesinden izleyince Gerrard gibi mi oynuyor anlamıyorum ki
muslera sezon başları hep formsuz oluyo toplar kendini 5-6 maç yapsın ısınsın kereta![]()
dany nin pozisyon bilgisi zayıf bide üstüne konsantrasyon eksiği var konsantre olduğunda kapatıyo o açığı ama her zaman konsantre olamıyo malesef
hamitten hiç umudum yok şahsen tecrübe gerekicek yerlerde çıksın ortaya yeter
burak geçen sezonda tutuk başlamıştı hazırlık maçlarına kendini veremiyo olabilir sezon başlasın hepsi toplar savunmada oturur ben rahatım şahsen
Muslera'nın yaptığı büyük sorumsuzluk, hiç yakıştıramadım. Hazırlık maçında yapılacak iş değil.
Muslera'nın ilk golde bence hatası yoktu harika bir kafa vuruşu yaptı pandev.
Dany için artık 1 sene oldu söyleye söyleye dilimde tüy bitti.
4-3-1-2 de ne kadar zorlandığımızı ve yerleşik savunma karşısında nasıl tel tel dokuldugumuzu bir kez daha gördük. Buradaki herkes Fm gibi sanıyor gerçek hayattaki futbolu ama gerçekte alanı daraltmış yerleşmiş bir savunmanın üzerine cizgilere kadar inip genişlemezseniz hiç bir şansınız yoktur. Duvardan döner gibi toplar döner ve tonlarca top kaybı yaparsınız paslaşayım derken.
Melo hazır değil ama dün çok top kaybı yapmasının sebeplerinden biri de buydu. Selcuk da öyleydi.
Ardından ikinci yarı başlar başlamaz 4-2-3-1 e donunce Amrabat sayesinde özellikle kanatlara işlevsellik kazandırdık ve Sneijder'in harika pasını Amrabat'ın yetenekleriyle birleştirerek çok güzel bir gol kazandık. Değişikliklere kadar çok etkili olduk Napoli'yi pek çıkarmadık.
Chedjou çok sogukkanlı ve akıllı bir stoper fakat biraz ürkek, sert değil. Yine de Semih ile uyumlu olacaklardır diye düşünüyorum.
Değişiklikler geldikten sonra sahaya dizilişin ne oldugunu da pek anlayamadım futbolcular da anlayamadı ve kontrolu Napoli'ye verdik.
Son dakikada Muslera neden o kadar sinirlendi bir anlam veremedim. Tamam evet faul yoktu fakat sadece bir hazırlık maçı ne gerek var ki? Konfederasyon kupasından döndüğü için mental olarak deşarj olamadıgını dusunuyorum, takımca iyi bir turnuva geçirmelerine ragmen bir kaleci olarak talihsiz goller yemişti, kafasını rahatlatması lazım biraz.
Onun dışında Riera ve Amrabat'a ayrı parantez açmak istiyorum. Bir sol bek ve bir sol kanat oyuncusundan daha ne istenebilir ki, ikisi de gayet iyi iş çıkardılar.
Hamit yine aynı Hamit kanat oyuncusu olarak süper etkisiz 3lü ortasahanın sağında da bir o kadar kötüydü.
Sonuç olarak 4-2-3-1 de form tuttugumuz zaman Avrupa'nın hatrı sayılır ekiplerinden biri oluruz.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Riera
Hamit Selcuk Melo Amrabat
Sneijder
Drogba
Bu bizim ideal 11imiz olmalı bence fakat yabancı sınırına takıldıgı için Melo Amrabat yerine Engin ve Emre Colak'ı Eboue yerine sabri Riera yerine Balta'yı, Drogba yerine Umut ve Burak'ı düşünebiliriz. Tabi Fatih Terim bu şekilde düşünür mü tam emin değilim.
sanki 4-2-3-1 de iyiydik yonetim yine bir arda cikartmasi yapmis keske gelse kaptan....
muslera
eboue-semih-chedjou-riera
arda(engin)-selcuk-melo-sneijder-amrabat
drogba
kesinlikle cl de boyle oynanmali ligde 4-3-1-2 isler ama avrupada SIKINTILI drogba ve burak pres yapmiyan oyuncular.
Galatasaray savunma hattını oturtamadığı sürece büyük sıkıntılar yaşar gibime geliyor. Chedjou'nun takıma alışması biraz zaman alacak gibi.
Valla gündeme Robben,Nani,Arda ve bir kaç kanat oyuncusu daha gelmişti,Robben imkansız tamam ama o kanat transferi yapılmadığı sürece 4-2-3-1'i unutun.Sezon boyu 4-3-1-2'ye devam ederiz,dün zaten takım kötü değildi,Dany çok kötü oynadı.Cidden tamamen Dany'ye bağlıyorum bunu.Tabi Hamit yerine de Engin oynarsa çok etkili bir 11'e sahip oluruz.Havanın sıcaklığı ile de mayıştı oyuncular.Ben beğendim genel olarak takımı.Hazır değiliz daha ama yine de beğendim.
İngiltere'de çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum,Süper Kupa maçı derbi olduğu için ölçü değildir benim gözümde.
Peki Muslera ceza alırsa Emirates Cup'ta oynanacak maçlarda niye geçerli olmuyor?
GS Store'larda yerini almış diyorlar.
Galatasaray'ın yıldızı Drogba, Engin Baytar'ı övdü! Drogba, "böyle yetenek çok az gördüm" dedi.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ancak bu sezon Fatih Terim'in tercihleri arasında yer alan Engin Baytar'a Drogba'dan övgü geldi...
Engin'in çok yetenekli olduğunu ifade eden Drogba, milli futbolcunun kendine bakması halinde sıra dışı işlere imza atabileceğini savundu.
Özel bir sohbette takım arkadaşlarını değerlendiren Drogba, Galatasaray'ın en yetenekli oyuncusu olarak Engin Baytar'ı gösterdi.
Fildişili yıldız, "Engin, gördüğüm en iyi yeteneklerden biri. Kendine bakar ve futbola konsantre olursa elit oyuncu seviyesinde yeteneklere sahip" dedi.
Radyospor.com
Drogba bile soylemis fazla soze gerek varmi ? engin kafa olarak duzgun olsaydi turkiyenin en iyi topcusu olurdu ama kahrolsun iste o mental eksiklikler...
Chedjou ne alemde maçı izlemedim , yine herkes kötü yazıyor ?
Engin'in ''futbol'' açısından Galatasaray seviyesinde mental olarak çok fazla sorunu yok ancak ''kişilik'' bakımından mental olarak Süper Lig'in topçusu değil,Fatih Hoca ona inandı ve bir şans daha tanıdı.Umarım bu şansı,isteği ve hırsı ile birleştirip ilk sezondan çok daha iyi bir Engin Baytar seyrettirir.Gerçi Fenerbahçe maçı yaklaşıyor yine bir olay görebiliriz Engin'den
@titates1
Çok iyi denemez ancak Dany'nin hataları sonucu savunma da beraber oynadıkları için göze batıyor.Semih gelince onun nasıl bir stoper olduğunu görecektir herkes.Ayağı yere sağlam basan,Dany tarzında riskli oynayan ama Dany'den çok üst düzey bir stoper.
Chedjou'nun takıma alışamadığı çok belli.Uyum sorununu lige katar üzerinden atar diye düşünüyorum.