1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Atiba Hutchinson transferine karşı çıkan taraftarlar oyuncunun kaç maçını izlediler merak ediyorum. Bence gayet yerinde bir transfer oldu. Hatta Tolga Zengin ve Pedro Franco'dan sonra elle tutulur üçüncü transferimiz oldu diyebilirim. Hem ön libero, hem sağ bek oynayabiliyor. Esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda da gayet iyidir. Hollanda ligine merakım olduğu için epey izlemişliğim vardır Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş hem sağ bek, hem ön libero oynayabilen yönlü oyuncular. Ön liberoda kullanabileceğimiz Necip ve Veli'de var. Yani tam donanımlı bir ön libero alınmasa da eldeki isimlerde yeterli olacaktır. Bence iyi transfer Antalyaspor transfer ettiğinde çok şaşırmıştım hatta. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sakatlık sorunu da yok. Gayet güçlü, çevik ve fizik olarak iyi bir oyuncu. Teknik olarak ta fena sayılmaz hani.
    Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.
    Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.
    Fanatik ve fotomaçla işim olmaz. Tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam o gazeteleri. İsmi geçenler ise, Guilherme Torres, Imbula Wanga ve Malanda şu an aklıma gelen isimler. Hepsi de genç; ama potansiyelli futbolcular. Birisini Marsilya yeni transfer etti zaten. G.Torres ise, Önder Özen'in üzerinde en çok durduğu isim. Önder Özen'i de biz bostan korkuluğu diye getirmedik. Bu isimler, hep onun eseri. Eğer o adamın söylediklerini değil de, kendi bildiklerini alacaklarsa, Önder Özen'in takımda kalması pek uzun ömürlü olmayacak gibi görünüyor.

Veli'ye ben de tercih ederim Atiba'yı, o başka bir konu; ama bize 30 yaşını geçkin yabancı bir futbolcu gelecekse, bu Ronaldinho olsun isterim; Atiba değil.

Diğer yazdıklarına da, genel itibariyle katılıyorum. Sağ açık transferi mutlaka şart. Ronaldinho da gelsin de, oynatacak bir yer elbet bulunur. Gerekirse, sistemi onun üzerine kurarlar. Ronaldinho bu sonuçta, boru değil.

Mesaj Yetkileri