Haaa bu arada tekrar tekrar söylediğim gibi, artık sağ açık şart oldu.
Haaa bu arada tekrar tekrar söylediğim gibi, artık sağ açık şart oldu.
FM Gazetesi
Holosko adına üzüldüm, kişiliğini sevdiğim bir oyuncu ancak bizim adımıza sevindim diyebilirim ben. Artık bir zahmet sağ açık alınır. Holosko'nun bu kulüpte yapacaklarını tamamladığını düşünüyorum ben. Yeterli değil böyle büyük bir kulüp için.
FM Gazetesi
Volkan Şen'i alsak ne süper olur. Ben onun bize gelip patlayacağını düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24422407.asp
Bu gerçekse eğer çok saçma olur.Ben olsam kombine falan almazdım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hadi hayırlısı olsun atiba beşiktaşta ve büyük ihtimal ronaldinho da gelecekmiş böyle bir duyum aldım..
Bu RTE taahhütnamesi ne iş ?
Football is simple,but Football Manager is not
Gk-Tolga
Dr-Serdar
Dc-Sivok
Dc-Franco
Dl-İsmail
Dm-Hutchinson
Mc-Fernandes
Amr-G.Töre
Amc-Ronaldinho
Aml-Olcay
Fc-Adebayor
Iyi bi kadro oldu galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ronaldinhoyu kanatlara atmak bence yanlis olur. Serbest birakmak lazim R10 'u ayrica Olcay'inda soldaki yerini degistirmemek lazim.
GK: Tolga
DR: Serdar
DC: Franco
DC: Sivok
DL: Ersan -- (İsmail iyileşince sol beke geçer Ersan'da stopere. Sivok yedek kalır.)
DMC: Toraman -- (Veli)
MC: Oğuzhan -- (Necip)
MC: Fernandes -- (Muhammed)
AML: Olcay
AMR: ?????
FC: Almeida -- (Pektemek)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ronaldinho kanada atılırmı hiç? Adam tam bir 10 numara. Öldür daha iyi![]()
FM Gazetesi
Samet hoca Messi-Olcay muhabbeti yapmisti ama Ronaldinho-Olcay muhabbetleri yakın...
Ronaldinho'nun geleceğine gerçekten inanıyor musunuz ?
Canım FEDA olsun sana !
Gelmesi sart degil dusuncesi yeter benim icin.
O değilde Önder Özen ortalarda gözükmüyor, kayboldu adam resmen. Futbola karışmam diyen Fikret Orman, Sezer Öztürk'ü transfer etti ve her gün gazetelerin baş sayfasında o gelebilir, o olmaz vs. gibi demeçler veriyor. Önder Özen'de mi seçim kozuydu yoksa ? İbrahim Altınsay'ı Levent Erdoğan & Tamer Kıran ikilisi için harcadığını da unutmamak gerek. Garip değil mi ?
Canım FEDA olsun sana !
Ronaldinho gibi adami hangi akla kanata atiyorsunuz adami forvet arkasinda serbest oynat hem atar hem attirir ama Ronaldinho gelirse Sponsor olmadan besiktas alamaz o adami maliyeti hic de düsük olcagini sanmiyorum ama gelirse besiktas forma satisindan güzel para kaldirir.....ama r10 son durumu nasil bilmiyorum eger eski r10 eser kalmadiysa hic gelmesin derim
Yönetime inancım tam benim hala. Fikirlerimde değişen bir şey yok aslında. Şöyle ki; kulübün büyüyeceğine ve kurumsallaşacağına inanıyorum bu yönetim ile. Ancak bu dönemde transferde pek başarılı değiliz. Aslında başarılı değiliz derken, şu anda değiliz. Yedek kulübemiz belkide Türkiye'nin en gelecek vadeden yedek kulübesi oldu. Bunun aksini kim söyleyebilir? Ön liberoda geldi, bir sol bek ve Ronaldinho'da gelirse kimse bir şey diyemez bu yönetime. Sağ açığı saymadım çünkü Ronaldinho gerçeği var. O adamı savunmaya koy yine razıyım![]()
FM Gazetesi
Muhammed ne top oynamış öyle.
Edit..........
FM Gazetesi
Bir takım öyle bir senede iki senede dört dörtlük olmaz. Geçen sene enkaz alındı başkanında dediği gibi. Ucuza futbolcular aldık ve fena da oynamadık. Bu sene yedek kulübemiz güçlendi ve as olarak da aşağı yukarı birilerini aldık. Varsayım yaptığımız oyuncular gelirse süper ötesi olur. Gelmezse, seneye artık daha güçlü bir kadro kurulur. Her şey zamanla dostum. Biraz sabır. Ben Fikret Orman taraftarı biri değilim kör bir şekilde. Eğer seneye de bazı şeyler oturmazsa birlikte eleştiririz.
FM Gazetesi
Bende transfer politikasını pek tutmuyorum. Şimdiye kadar transfer konusunda hayal kırıklığına uğradım. Hiç böyle beklemiyordum. İyi oyuncularda alındı ama ne bileyim yönetim ne yapacağı soru işareti olan oyunculara para sayıyor. T.Zengin, P.Franco ve her ne kadar taraftarın yarısından çoğu sıcak bakmasa da Atiba transferleri gayet yerinde. Serdar, Töre ve Ömer'de yerli olarak hiç fena sayılmazlar. Ama Sezer ve Eneramo'ya verilen paralara yazık cidden. Bu iki oyuncuya bence hiç gerek yoktu. En geç gelecek sezon elden çıkartmak için uğraşacağız. Hazır Muhammed hazırlık maçlarında oynamaya başlamışken Sezer'in hiç şansı yok. O adam Fenerbahçe'de olduğu gibi yine oynamadan parasını alacak. Bu oyunculara yıllık olarak az parada verilmeyecek. Sistem takımı olmaya çalışıyoruz ama böyle isimlere hiç gerek yok. Sezer ve Eneramo'yu alacağına iki, üç tane Franco gibi genç oyuncu transfer edilse hiç kimse ses çıkartmaz. Bide Eneramo sakat.
Her ne kadar transferde yanlışlıklar olsa da şahsen taraftar olarak yönetime destek veriyorum. Yine kongre olsun yine Fikret Orman'ın seçilmesini isterim. Yeni stat için mevcut yönetimin başta olması şart. Yeni stat ancak mevcut yönetim ile tamamlanır yoksa zora girer.