Görüntüler ?
Görüntüler ?
Football is simple,but Football Manager is not
AA ajansi aa dedirtecek haberler vermeye devam ediyor. resmen kusmus adamlar, ayni cumleleri 50 kere tekrar ederek haberi kuvvetlendireceklerini zannediyorlar herhalde. yok icki sisesi yok bilmem ne, herseyi de geziye baglarlar. yarin pkk teroru baslatirsa ona da gezi odakli diyecekler bunlar.
....................
Last edited by petrol_fb12 : 29.Temmuz.2013 at 06:06
Doğru camiide bira içtik ayakkabı ile girdik.
[YOUTUBE="slRSx1BWeDU"]helal[/YOUTUBE]
Büyük adam vesselam
Bunun bir çok versiyonu, patch i çıkarıldı Erdoğan tarafından ancak görmek isteyene tabi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O 9 dakikalık videoyu hazırlayan adam boşa hazırlamış,eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
hmmm simdi anladım ama yazdıgınla anlatmak istedigin farklı olmuş. sanki videoyu onu destekleyenler yapmıs ve esege altın semer vurmaya calısıyorlarmıs der gibi bi cümle kurmussun..![]()
Futbolcu Bilgileri
Bu millet balık hafızalıdır. Bunu da en iyi şekilde kullanıyor Recep Bey.
Ben gerçekten saygı duyuyorum AKP' ye ( İroni değil). Adamlar yaptıkları işi hakkını vererek ve en iyi şekilde yapıyorlar. Sonuçta kimi hırsızlar var, 10.kata tırmanmış, bilmem ne güvenlikli yere girmiş birşeyler çalmış, sen onu görünce adam hırsız ama işin hakkını vermiş diyorsun. Hah işte bu da pek farklı bir olay değil. Adamlar gerçekten muazzam ve sistemli çalışıyorlar. Arada böyle hatalar yapıyorlar ama dile kolay 11 yıl boru değil. Zaten bizim milletin balık hafıza özelliğini de işin içine katarsak, bu hatalar çok da önemli değiller.
Şu karikatürü bir arkadaşa armağan etmek istiyorum. Vaktinde çok aramıştım,bulamamıştım. :m
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
http://www.youtube.com/watch?v=HHpfJdHCJE4&feature
1.45-2.44 arasıı çok manidar.
Bu arada Taksim gene müdahale var !
Berkin Elvan destek amaçlı cıkan yürüyüşçülere polis tazikli su ile müdahale etti.
Olayların ilk başında çok provokasyon demiştim ama bunların hepsi planlı-programlıymış. Pek diyecek birşey yok. "Sandıktan umudunu kesenler" ortalığı yine karıştırmaya devam edecek. Allah tüm herkese sabırlar versin.
BÜYÜK POLİSİMİZ DESTAN YAZIYOR HAHAHAHA
Futbolcu Bilgileri
Bide şu sıralar malum partiye yakın kişiler çıkıp eyleme karışanların suç işlediğini bas bas söylüyorlar. Eski bakanlardan biri eylemin müebbete girdiğini söylemiş. Facebook ve Twitter'da karşıt görüşlü kişilerin hesapları bir bir kapatılıyor. Yani amaç psikolojik olarak etkilemeye çalışmak. Bir bakıma eyleme karışanları korkutmaya çalışıyorlar.
Bu saatten sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Öyle korkutmalara gelinseydi daha ikinci gününden bu iş biterdi ama iki ay oldu. Kendi yedikleri bokun sonucu olarak yaşam mücadelesi veren küçücük bir çocuğa destek yürüyüşü bile engelleniyor. Müdahalenin haddi hesabı yok. Allah sizden bunların hesabını gani gani soracak merak etmeyin.
O el hareketini polisin Berkin'in annesinin "oğlumu istiyorum oğlumu verin" cümlesine cevap olarak yaptığı söyleniyor. Kırılır o parmak acısından duramazsın yezid.
#BERKİNELVANUYANACAK !
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !