Üstün oynadım ama bir türlü gol bulamadık.Forvetler iş yapamadı bu maçta.
Zayıf rakibi forvetlerin üstün oyunuyla yendik.Azıcık devamlı oynayın be kardeşim dedirtti forvetlere bu maç.
Lig sonuncusunu rahatça yendik yine.Finne de açıldı yavaştan.
Finne Şov
Bucaspor karşısında kötü oyun mağlubiyeti getirdi böylece ilk yenilgimizi almış olduk.
Vittek iyi oynamaya başladı ama zaten sözleşmesi 31 Haziran 2013'te bitiyor yani her türlü yolcu
Puan Durumu
İkinci Tavşanlı'nın 5 puan önünde lideriz.Herkes bizden terfi bekliyor zaten.Biz de başkanla şimdiden konuşmaya başladık Süper Lig hakkında.
-Süper Lig'e kesin çıkacağız başkanım.Zaten şampiyonluk rahat gelecektir şimdiden açmaya başladık farkı.
-Daha çok erken değil mi bu konuları konuşmak için ?
-Erken de başkanım azıcık bütçe hakkında tiyo verseniz bari
-Çok paramız yok zaten sen de biliyorsun ama 1-2 milyon vermeye çalışacağım.Maaş da olacağı için çok veremeyiz dengelemek adına.Zaten sana güveniyorum git genç yetenekleri getir yine.
-Teşekkürler başkanım çok şımardım valla.Evet zaten kulübün amacı genç ve dinamik bir takım oluşturmak ki bu her takımın klasik amacıdır fakat ilk sezondan icraata başladık biz.
-Hadi hadi sen yine boşlama takıma da iyi bak üst lige çıkacaz diye.
-Aman başkanım boşlar miyim hiç.Sonra tekrar görüşürüz bir iki antreman yaptırayım bende boş boş yatmasın adamlar.