Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Salzburg kazanır

5 15.15%
  • Berabere biter

13 39.39%
  • Fenerbahçe kazanır

15 45.45%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Salzburg - Fenerbahçe | ŞL 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Salzburg - Fenerbahçe | ŞL 3. Eleme Turu 1. Maç

Başarılar Fenerbahçe
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Salzburg - Fenerbahçe [Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu]

Anket eklendi.

Başarılar kanaryam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok zor bir rakip. Ancak her yıl olduğu gibi olduğundan fazlada abartılıyor tabi. Bir ortamız yok zaten. Ya kesin eleriz ya da çok formdalar kesin eleniriz. Neyse bu maçtan galibiyet bekliyorum. Belki biraz zor ama ben bekliyorum ve bu olaylardan sonra oyuncuların ayağına bu şans gelmişken benim ve taraftarların her iki maçtada galibiyet beklemeleri hakkıdır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Berabere bitecek bence 1-1 veya 2-2 gibi bir skorla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Deplasman olduğuna göre berabere biter Fenerbahçe Kadıköy'de işi bitirir.Başarılar Fenerbahçe'ye.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Salzburg'a çok zor rakip diyeceksek şl'de işimiz yok zaten. Galibiyet bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O torbadan çıkabilecek en güçlü rakip çıktı bana kalırsa, yani kolay bir maç olmayacaktır. Hücum futbolu oynayacaklar ancak Fenerbahçe'nin de aynı şekilde karşılık vereceğini düşünüyorum. Ha belkide Salzburg'un ligleri daha erken başladığı için Fenerbahçe zorlanır ve tedbirli, diğer maçı düşünen bir oyun taktiği ile oynar. Belli olmaz yani, sistem net değil. Ben beraberlik bekliyorum. Gollü beraberlik ile bitebilir maç, başarılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fenerbahçe'ye tur için gollü bir beraberliğin yeteceğini düşünüyorum ve ankette de oyumu bu yönde kullandım.

Başarılar.

Salzburg'un ne oynadıgı ne yapabileceği belli de FB'nin ne oynadıgı belli değil. Kapalı kutu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

baslamis millet yine... utanmasaniz fener elenir bu turda diyeceksiniz yok karsidaki takimda takim olsa... biraz objektif yorum yapin su fanatikligi bi kenara birakin..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    baslamis millet yine... utanmasaniz fener elenir bu turda diyeceksiniz yok karsidaki takimda takim olsa... biraz objektif yorum yapin su fanatikligi bi kenara birakin..
    Bence fazla agresif bir yorum olmuş. Geçen sezon Spartak Moskova'ya, ondan önce Young Boys'a elenen bir Fenerbahçe var sonuçta. Geçen senekiyle karşılaştırdığımızda kadro kalitesi bakımından çok fark olduğunu söylemek bence zor. Kaldı ki Fenerbahçe bence kendi sahasında zorlanmadan eler Salzburg'u, sadece deplasman maçının berabere biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bence fazla agresif bir yorum olmuş. Geçen sezon Spartak Moskova'ya, ondan önce Young Boys'a elenen bir Fenerbahçe var sonuçta. Geçen senekiyle karşılaştırdığımızda kadro kalitesi bakımından çok fark olduğunu söylemek bence zor. Kaldı ki Fenerbahçe bence kendi sahasında zorlanmadan eler Salzburg'u, sadece deplasman maçının berabere biteceğini düşünüyorum.
    Young Boys neysede Spartak Moskova'nin kalitesi belli Salzburg ile ayni seviyede mi? Kadro kalitesinde nasil fark yok anlamadim sol bek ile defansin göbegine takviye yapildi orta sahaya takviye yapildi ayrica Emre ile Webo da gecen sene yoktu bu karoda hatirlatirim. Salzburg ne Moskova nede Young Boys ile ayni seviyede.. adamlar bildigin köy takimi.

Maç ile ilgili Guntekin Onay'ın yorumları;

Yorumlar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Salzburg 5-0 Yener sahaya cikmasina gerek yok takimin. Bu arada Güntekin Onay Mustafa Denizli'den daha cok biliyor futbolu onun yorumlari daha degerli...
    "Gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe’nin Salzburg maçlarına çıkacağı kadro netleşmiş değil. Salzburg’un ligi erken başlasa ne olur, ölçü olamaz. Onların ligde karşılaştığı takımlar Fenerbahçe’nin özel maçlardaki rakiplerinden daha güçlü değil ki. Rakibin ligi başlasa da başlamasa da Fenerbahçe için fark etmez. Neticede Fenerbahçe, Salzburg’u geçer."

Kardeş nedir bu alınganlık? Kimse Guntekin'in yorumları daha değerli demedi.
    Haberin devamında Denizli'nin yorumlarını görmemiştim Guntekin'in yorumları diye paylaştım.
    Ne diye bu kadar agresifleşiyorsun anlamış değilim. Kimsenin Salzburg'u favori gördüğü yok forumda.
    Sen başka yerde bu tip bir muameleyle karşılaştın sinirini burada çıkarıyorsun heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Salzburg'un ne oynayacağını, o ekolun futbolunu bilen herkes az çok tahmin eder. Disiplin ve mücadele her zaman temel felsefe olarak bakılır, bizde ise son senelerde beceri ve yetenek ön plana çıkıyor çünkü belli bir sisteme sahip değiliz, sistemin adı yok, adı olmayan bir sistemde takım oyunu beklemek yanlış olur. Bugün maçın sonucunu etkileyecek olan Salzburg'un ne olduğu değil Fenerbahçe'nin ne oynayacağı olacak. Hazırlık maçlarında Caner, Bekir, Cristian tercihlerindeki baskınlığı ve geçen sezonki oyun düzeninin aynısını gördükten sonra biraz umutsuzluk yok değil içimde. Çünkü o oyun düzeni çok kopuk bir oyun düzeni eli yüzü düzgün her takım yener ve gider, bakmayın sezonun ikinci yarısındaki duruma, biraz futbol gazıyla az iteledik ancak o iteleme yine de ligde 10 puan fark yapmanın önünü alamadı evet Uefa Avrupa Liginde Yarı Final'e kadar yükseldik bu böyle oynayan bir takım için fevkalede bir durumdu ancak bunda oyuncuların aşırı isteği kadar biraz futbol şanslarının yanımızda olmasının da etkisi vardı (Bate, Plzen gibi rakiplerle eşleşmek, Kitlenen çoğu oyunda rakibin 10 kişi kalması, penaltılar kazanmamız vs) Umarım bugün de geçen sezon göze çarpan bu hakem şansları bizim yanımızda olur.

Ersun hocanın tercihleri bu maçta çok önemli umarım tercihleri kendi tercihleri olur, Başta İsmail Kartal gibi Kocaman döneminden kalan Antrenörlere kulak asarak oynayacaksa zaten geçen ve önceki sezonlardan farklı bir Fenerbahçe'yi görmeyeceğimizden şüphem yok.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Volkan-Mehmet Yobo Alves Kadlec- Alper Raul Mehmet Emre- Kuyt Webo

4-2-2-2 olacak gibi. Emre sol iç Alper sağ iç olacak gibi. Tam kanat değil ama Kanta gibi. Bizim 2 sene önce oynadığımız 4-4-2 gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şu forumda %100'ümüz teknik direktörlük yapsak, taktik tahtasını elimize alıp hangi oyuncunun kornerde nerede duracağını çizemeyiz. Teknik direktörlük çok basitmiş gibi yorumlar yapılıyor. Üstüne geçmişteki başarıları şans, gaz olarak değerlendirmek çok basit bir yorumlama şekli. İyi, kötü, başarılı, başarısız her hocanın bir sistemi vardır. Ve sistemini takımına empoze etmeye çalışır. Fenerbahçe'nin geçen sezon Avrupa ligindeki başarısını şans olarak nitelendirmek yanlış olur. Belki Bate, Plzen gibi takımlarla eşleşmiş olabilir. Ama grupta Marsiya, MG gibi zor takımları geçmesini bildi. Lig neyse Avrupa liginde gayet başarılıydı Fenerbahçe ve iyide futbol oynadılar bana göre.

Aylar sonra iyi bir futbol izlemek istiyorum, tiki taka çakması istemiyorum, çok şey mi istiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Teknik direktörlük çok basitmiş gibi yorumlar yapılıyor
    FM oynamanın yan etkileri abi Gerçek hayat FM gibi zannediyoruz bazen

Dahada genişletilebilir.Öyle bir kadroki her taktiğe acık

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Karşılıklı gollerle zevkli bir maç izleriz diye düşünüyorum.Fenerbahçe Salzburg'u gözünde küçültürse bu maçı kaybeder,ciddiye alırsa zaten rahat geçer bu turu diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu tarz bi şey umuyorum İtalya Milli takımı gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sow oruç tuttuğu için mi yok ? Sakat falan mı yani banko oynaması gerekirdi büyük ihtimal ya oruç tuttuğu için yok ya da sakat.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Sow oruç tuttuğu için mi yok ? Sakat falan mı yani banko oynaması gerekirdi büyük ihtimal ya oruç tuttuğu için yok ya da sakat.
    Maç günü oruç tutumuyucam gibi bir acıklaması vardı

http://skorer.milliyet.com.tr/sow-sa...99/default.htm

Konu Bulmadım forumda bu ne ya : Milan 3 - 5 Manchester City Dakika 44

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sow geç geldiği ve tam hazır olmadığı için yok çok yüksek ihtimalle.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alper görmeyeli sol forvet olmuş galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir ortasaha sağ bek oynuyor, Diğeri ya sağ ya da sol açık oynayacak. 3 tanesi göbekte 2 tanesi yedekte, 2 tanesi de 18 kişilik kadroda yok. İşte yanlış bir takım yapılanmasının en güzel örneği.
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

4-4-2 çıkıyoruz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tahminen Alper Sağ, Kuyt solda oynar ilerleyen dakikalarda değişmeli, dizilim değiştireceğimizi sanmıyorum, yani kıytırık hazırlık maçlarında dizilim değişmedi bu maçta değişeceğini sanmam.
    ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    4-4-2 çıkıyoruz sanırım.
    442 değil, 4132.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan