Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 270 sonuç

Konu: Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

STOCH SOW A.Ş

Şu ikiliden nefret etmeye başladım, bir dahaki maçta sert markaja alıcam bunları Her maç bana golleri var bu ikisinin yeter yahu

-Avr.Ligi grubu için ise benim fikrim cidden dengesiz bir grup. Kimin ne yapacağının belli olmadığı takımları toplayıp atmışlar bir gruba Fakat çıkarız diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fener maçı cidden kötü olmuş istatistiklere falan bakarsak.Stoch ve Sow'u sıkı markaja almadıysan hata zaten

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sow çok felaket zaten ama sorun yok bence ligin daha başı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ben genelde rakip takım talimatlarını kullanmam. Çünkü ne kadar çok rakip oyuncu marke ettirirsek, o kadar oyuncumuz oyundan düşmüş oluyor. Kendi oyunumuzu oynayabilmek adına pek kullanmıyorum ama artık fikrim değilşti gibi
    Peki bu eleman için ne düşünüyorsunuz, adam olur mu sizce?

[IMG][/IMG]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Eleman iyiymiş kaç 1m'ye kadar verebilirsin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

UEFA AVRUPA LİGİNE SÜPER START

İlk yarısı 4-1 bitince takımı kontra futboluna çektim ve oyunun kontrolünü rakibe kaptırmadan son derece önemli bir galibiyet aldık.

[IMG][/IMG]

Nesil
    2012

Az maçı oynanmadan önce grupta çıkma şansın %30-35 diye düşünüyodum şimdi bu oran %15 daha arttı , çok önemli bir 3 puan şansına kaleyi tutan gol olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Resimdeki genç adam olmazsa sopayla döverler onu Ama kolay kolay satacağını sanmıyorum Dinamo'nun, satsa bile biraz tuzlu olur.
    AZ maçına gelince, çok iyi olmuş. Ama o kadarda şaşırılacak bir durum değil bence, sonuçta deli transferler yaptık

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

AZ maçı süper.Kalede Boffin'le gitmen ilginç halen memnun musun ben hiç memnun kalmamıştım ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Herşey bir kenara da haber spikeri olarak hep aynı zenci amcamız çıkıyor Biraz kanal değiştirelim, hep aynı kanal hep aynı kanal....

Başarılar ve bence gruplardan çıkarsın, Eskişehirli değilim ama her zaman Eskişehirspor'a ayrı bir sempati duymuşumdur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ben genelde rakip takım talimatlarını kullanmam. Çünkü ne kadar çok rakip oyuncu marke ettirirsek, o kadar oyuncumuz oyundan düşmüş oluyor. Kendi oyunumuzu oynayabilmek adına pek kullanmıyorum
    he canım he rakip menejer armut topluyor Rakip talimatları dahi önemsemiyorsan sen hakemlere saha durumuna zemine vs hiç bakmıyorsun (: sonra bırak sowu ali lukunku bile şov yapar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    he canım he rakip menejer armut topluyor Rakip talimatları dahi önemsemiyorsan sen hakemlere saha durumuna zemine vs hiç bakmıyorsun (: sonra bırak sowu ali lukunku bile şov yapar
    Hakem hoşgörülü olunca çok iyi oluyor rakip takımın haşadını çıkartıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Az maçı oynanmadan önce grupta çıkma şansın %30-35 diye düşünüyodum şimdi bu oran %15 daha arttı , çok önemli bir 3 puan şansına kaleyi tutan gol olmuş
    Ben hala %35 civarlarında görüyorum, grup içerisinde yer alan takımlar dengesiz takımlar. Bugün dışarda AZ'ye 4 attıysak, içerde 5 yemeyeceğimizin garantisi yok Çünkü hepsi çok ters takımlar cidden

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    AZ maçı süper.Kalede Boffin'le gitmen ilginç halen memnun musun ben hiç memnun kalmamıştım ?
    Yok dostum, dengesiz bir kaleci. Bazen harikalar yaratıyor. Bazen ise saçma sapan goller yiyor. Mali durumun düzelmesini bekliyorum iyi bir kaleci almak için

Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    Başarılar ve bence gruplardan çıkarsın, Eskişehirli değilim ama her zaman Eskişehirspor'a ayrı bir sempati duymuşumdur
    Teşekkür ederim, umarım çıkarız. Gönlümden geçen, en az çeyrek final ama bakalım. Şans faktörü de önemli

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Valla benim böyle pis bir huyum var, rakip takım talimatlarını kullanmıyorum pek Fakat hava durumu vb. şeyleri önemseyip ona göre takım talimatı veriyorum. Mesela yağışlı havalarda '' Kaleyi gördüğünde şut çek'' '' İleri uzun oyna '' gibi talimatları kullanıyorum. O kadar da cahil değiliz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ESKİŞEHİR TEPETAKLAK !

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar kötü hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

UEFA MAÇINDAYMIŞIM GİBİ ÇEK PANPA

Eskişehirspor ligdeki kötü gidişatına dur demek için, Metalist maçından önce takım olarak bir toplantı gerçekleştirdi. Sezona fırtına gibi giren Es-Es, ardından yine yoğun maç trafiğinin kurbanı oldu ve bu yılki derin kadrosuna rağmen başarılı sonuçlar almada istikrarı sağlayamadı. Rotasyon uyumunu dengeli ayarlayamayan hoca Çağrı K. buna kısa zamanda bir çözüm bulacağının garantisini verdi. Öte yandan Uefa Avrupa Liginde güzel sonuçlar almaya devam eden temsilcimiz,gruptan çıkma yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve yoluna devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Manşet güzel olmuş.Galibiyet daha da güzel çıkacağız bu gruptan

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Manşet güzel olmuş.Galibiyet daha da güzel çıkacağız bu gruptan
    Sinirlenince güzel şeyler çıkabiliyor bazen

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

NE ÇEKTİN BE ES-ES ŞU HAKEMLERDEN !

Verilmeyen 2.golümüzün dakikası... Oyun istatistikleri.. Bu maçı fazlasıyla hak ettik. Sezon başından bu yana sergilediğimiz en güzel futboldu. Onu da hakemler mahvetti.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Lig kötü Uefa güzel

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde devreye kadar ilk 7'de olsan yeterli.Birkaç takviye ile ilk 5'e gireriz yine.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde çok büyük yalpalama yaşamışsın toparlaman lazım, uefada sıkıntı yok bekleme yapma devam et

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Es-Es'ten kovulduk arkadaşlar Kovulmadan önce Leverkusen gibi takımlardan teklif alıp reddetmiştim bu takımı toparlayacağım elbet diye fakat Antep'e 1-0 yenilince kovdular beni Hull City'de göreve devam edeceğim. Bir üst lige taşırız umarım ama kovulma olayından sonra kendime güvenim kalmadı bu seri için

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hull City'de başarılar.İyi takımdır ama

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Geçmiş olsun, kovulmayla ilgili birkaç görsel paylaşırsan daha rahat anlarız olayları

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Geçmiş olsun, kovulmayla ilgili birkaç görsel paylaşırsan daha rahat anlarız olayları

HULL CITY GALİBİYETLE LEEDS DEPLASMANINDA TANIŞTI

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Hull City kariyerin kötü başlamamış Playoff potasından düşmemen dileğiyle

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hull City'e güzel bir başlangıç yapmışsın.Böyle devam edersin ve aradığın başarıyı burada bulursun umarım

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri