Bende kupada yavaştan oynatmaya başlamıştım. İyi performans gösterince ligtede Bikoko-Kerem kullandım.
Bende kupada yavaştan oynatmaya başlamıştım. İyi performans gösterince ligtede Bikoko-Kerem kullandım.
Seneye öyle olur tahminimce ama gekas formunda kesmek olmaz gibime geliyo
Daha bizde sıkıntı yok inşallahta olmaz beklenmedik anda beklenmedik işler yapıyo takıma alıştıkça dahada iyi olacaktır
Şimdi koyuyorum bir maç oynayalım onunla beraber atarım foruma
Antalya maçında hakemin verdiği kartlar bizi zora soktu son dakikalara doğru onlardanda bir kişi gitti ama iş işten geçmişti![]()
+Hocam takımın genel durumuna ne diyorsunuz
-Canım bu takım dahada iyi hale gelecek sistemimizi oturtmaya çalışıyoruz.
+Şehir sizin geçmiş başarılarınızdan dolayı çok şey bekliyor bunlardan ilki fenerbahçe maçıydı ne düşünüyorsunuz
-Fener maçı değil her maç önemli her maçta taraftarın bizden beklentileri var bu beklentileri karşılamalıyız.Fener maçı için yorumum ise güzel bir andı.
+Takımda potansiyeli olan futbolculardan biride Kerem Bulut sizin için en büyük şansım o diyor neler söylemek istersiniz
-Kerem çok hırslı ve yüreği temiz bir kardeşimiz.Elimde dahada iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Güzel iltifatları ise gönlümü okşadı açıkcası.Bugünlük bu kadar keselim daha önümüzde koca bir sezon var bol bol röportaj yaparız.Son söz olarak taraftara sesleniyorum stad sizi bekliyor futbolcular ben herkes sizi bekliyor gelin bu mutluluğu beraber yaşayalım.
+Hocam yine güçsüz bir takım yine hüsran bunun nedeni nedir
-Sanırım sakatlık olmasın diye yaptığım rotasyon neden oldu buna gekası oynatmamam Kerem gol attı diye onu koymam yanlıs oldu.Kötüde oynamadı ama direkleri hedef alması sıkıntı oldu.
+Bir türlü beklenen sıçrama gelmedi taraftar çok şeymi bekliyor sizden
-Sanırım sen beni amatör küme hocalarıyla karıştırdın.Taraftar tabi çok şey bekleyecek.Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük hocalarındanım futbolculuk kariyerimse ortada suan istifa etsem istediğim kulübe gidebilirim.
+Hocam yanlış anladınız
-Sus terbiyeni takın önce taraftar çok şeymi bekliyormus efsane biri takıma gelince taraftar küme düşmeye oynamak istemez tabi bu haftalık röportajı kesiyorum haftayada sakın sen gelme yollasınlar başka birini en azından kiminle konuştuğunu bilen birini yollasınlar
+Hocam geçen hafta için özür dileyerek başlıyoruz kusurumuza bakmayın
-Önemli değil hatanızı anlamanıza sevindim
+Bu haftaki maç sanırım herkesin tahmin edeceği bir sonuçtu
-Sürpriz yapmak istiyorduk açıkcası ama kaleci harunun bu formsuzluğu canımızı çok yaktı bir süre oğuzu koymayı düşünüyorum
+Hocam Drogbaya ne diyeceksiniz
-Dünya çapında kalitesi tartışılamayacak bir futbolcu zaten galatasarayda maç kaybetmiyorsa en büyük nedenlerden biride odur
+Yorumlarınız için teşekkürler hocam