Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Düştük Avrupa Yollarına, Taraftarımız Yanımızda | Fenerbahçe [1.Sezon]

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Lige iyi başlamışsın , özellikle Kuyt'ın sakatlanması çok kötü olmuş Lille'i de fazla zorlanmadan eleyebilirsin diye düşünüyorum..

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Lille'i geçeriz fakat sakatlıklar çok can yakmış.
    Teşekkürler, inşallah geçeriz ama Kuyt'ın uzun süre olmaması kötü oldu.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Lige iyi başlamışsın , özellikle Kuyt'ın sakatlanması çok kötü olmuş Lille'i de fazla zorlanmadan eleyebilirsin diye düşünüyorum..
    İnşallah eleriz, 3 ay çok uzun oldu ama biz de Krasic'i oynatırız Yeni avatar yakışmış hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sakatlıklar can sıkmaya başlamış, kadronun geniş olması işine yarayacak gibi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Devam Ediyor

Play-Off 1. Ayak

Deplasmanda Lille ile karşılaşan Fenerbahçe kötü performansının kurbanı oldu ve deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig Devam Ediyor

2.Hafta;

Selçuk Şahin Sakatlandı

UEFA Şampiyonlar Ligi Devam Ediyor

Play-Off 2. Ayak

Rövanşta evinde Lille'i ağırlayan Fenerbahçe beklenmedik şekilde Devler Ligi'ne veda etti. Evinde 2-1 toplamda 3-1 mağlup olan Fenerbahçe yolu UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Gruplar Belli Oldu

Play-Off'ta Lille'e elenen Fenerbahçe kuraya 2. torbadan katıldı. Rakipleri ise; Hollanda'dan Twente, İspanya'dan Real Sociedad ve Portekiz'den Academica oldu.

3.Hafta;

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sakatlıklar can sıkmaya başlamış, kadronun geniş olması işine yarayacak gibi.
    Hepsini oynatmaya fırsat bulabilirim gibi duruyor

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Antremanı biraz kondisyona çekebilirsin eğer başka varsa ve ağır da çalıştırıosan az indir çünkü çok sakatlanma olmus lilleye de elenmen kötü olmus

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Antremanı biraz kondisyona çekebilirsin eğer başka varsa ve ağır da çalıştırıosan az indir çünkü çok sakatlanma olmus lilleye de elenmen kötü olmus
    Genel olarak taktikler ortalama, maç antrenmanı olarak da sadece taktikler yaptım. taktikle biraz oynadım, 2 hafta falan sonra kondisyon yaparım muhtemelen. ben de çok şaşırdım lille'e elenmeme ama Avrupa Ligi'ndekiler çok güçlü değil o yüzden final falan oynayabiliriz kura şansımız olursa diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Avrupa'da güzel grup gelmiş 1.çıkarız.

Avrupa'da güzel grup gelmiş 1.çıkarız.
    inşallah, hedefim 16 puan

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    inşallah, hedefim 16 puan
    Bence grubu çok küçümsüyosunuz sociedad kolay rakip değil twentede öle

Selçuk Şahin Kasımpaşa'da

Kasımpaşa, Fenerbahçe'nin defansif orta saha oyuncusu Selçuk Şahin'i 750 bin euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattı. Ayrıca Selçuk Şahin daha düşük maaşlı bir sözleşme kabul ettiği için Fenerbahçe kalan 2 yıllık sözleşmesi için Selçuk Şahin'e yıllık 750 bin euro ödeyecek.

Kayserispor, Bekir İrtegün'ü Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Kayserispor, Bekir İrtegün'e maaşının yüzde 30'unu ödeyerek ve Fenerbahçe'ye aylık 60 bin euro ödeyerek Bekir İrtegün'ü sezon sonuna kadar kiraladı.

4.Hafta;

Derbi Galibiyeti Pahalıya Patladı

Bence grubu çok küçümsüyosunuz sociedad kolay rakip değil twentede öle
    grubu küçümsemiyorum ki hedefim o sadece Twente'de Tadic, Sociedad'da Griezmann, Vela falan var yani kolay olmayacak ama başarabiliriz, belki de Fenerbahçe'yi büyütüyorumdur

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bu kadar sakat pek hos olmamis. ozellikle de Avrupa Kupalari varken. isin zor olacak. antrenmanlari yuksek ve agir mi tutuyosun da bu kadar sakatin oldu acaba? umarim gittikce artmaz sakatlar.

Avrupa Ligi'nde Fenerbahce'nin FM13'te sansi her zaman yuksektir. Cok elit bir takim gelmedikce Sampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne ya da Avrupa Ligi'nde cok elit bir takim olmadikca en buyuk favorilerden biri Fenerbahce oyunda.

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    bu kadar sakat pek hos olmamis. ozellikle de Avrupa Kupalari varken. isin zor olacak. antrenmanlari yuksek ve agir mi tutuyosun da bu kadar sakatin oldu acaba? umarim gittikce artmaz sakatlar.

Avrupa Ligi'nde Fenerbahce'nin FM13'te sansi her zaman yuksektir. Cok elit bir takim gelmedikce Sampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne ya da Avrupa Ligi'nde cok elit bir takim olmadikca en buyuk favorilerden biri Fenerbahce oyunda.
    ben de anlamadım neden bu kadar sakat olduğunu, ortalamada antrenman ve sakatlıklar çoğunlukla maçlarda oluyor ama kondisyondan olduğunu sanmıyorum çünkü maçlara başlamadan kondisyonları yüksek oluyor. umarım gelmez, zor olacak ama alabiliriz kupayı.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Lille'i elemeliydin hocam ama AL grubu çok kolay değil bence de dikkat et takımlar zor değil ama sana ters gelebilir sürprize izin verme , lider olarak çıkabileceğini düşünüyorum yine de..

Ligde de çok iyi gidiyosun

Lille'i elemeliydin hocam ama AL grubu çok kolay değil bence de dikkat et takımlar zor değil ama sana ters gelebilir sürprize izin verme , lider olarak çıkabileceğini düşünüyorum yine de..

Ligde de çok iyi gidiyosun
    ben de anlamadım hocam bir baktım elenmişim hocam biri ters geldi ama fazla küçümsemişim anladım, ben avrupa'da kötüyüm, taktikten mi anlamıyorum ki ama düzeltebilirim

UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları Başladı

B Grubu 1. Maç

Fenerbahçe Avrupa Ligi'ne iyi başlayamadı ve deplasmanda Twente'ye karşı kötü oyunuyla mağlup oldu. Umut Arda, "Çok kötü oynadık, böyle maçları kazanmalıyız." dedi.

5.Hafta;

6.Hafta;

UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları Devam Ediyor

B Grubu 2. Maç

Fenerbahçe rakibinin bir şut çekmesine bile izin vermedi ancak son vuruşlarda da başarılı olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Umut Arda, "Bu oyun 1 puandan fazlasını hak ediyordu. Bu maçı kazanmalıydık, şuan kötü durumdayız ancak hala gruptan lider çıkabiliriz." diyerek taraftarların umudunun yok olmamasını sağladı.

7.Hafta;

8.Hafta;

B Grubu 3. Maç

Kadıköy'de rakibini 4-1'lik skorla geçen Fenerbahçeli futbolcular oldukça mutlulardı. Maç sonu basın toplantısında Umut Arda, "Gerçekten çok iyi oynadık kalan 3 maçı kazanabiliriz de kaybedebiliriz de ancak böyle oynarsak kazanacağımıza ve lider olarak gruptan çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

Gökhan Gönül Sakatlandı

9.Hafta;

10.Hafta;

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Avrupa'da işler sıkıntılı umarım toparlarsın.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ligde iyi gidiyosun ama AL'de hemen toparlanman lazım kalan 3 maçtan 9 puan al kafan rahat olsun

Avrupa'da işler sıkıntılı umarım toparlarsın.
    ligde bu kadar iyiyken avrupa'da niye kötüyüm onu anlamıyorum ben de ya, umarım toparlanırım. avrupa'da farklı bir taktik kullanıyorum artık.

Ligde iyi gidiyosun ama AL'de hemen toparlanman lazım kalan 3 maçtan 9 puan al kafan rahat olsun
    hocam lig çok iyi ama AL çok ilginç 9 puan zor ama 7 olabilir
    Last edited by Umut Arda : 02.Ağustos.2013 at 07:21

B Grubu 4. Maç

Maçı uzun süre önde sürdüren Fenerbahçe maçtan 1 puanla ayrıldı ve tur şansını son 2 maça bıraktı.

Büyük Kayıp

11.Hafta;

Alderweireld Sakatlandı

12.Hafta;

Bir Sakatlık Daha

B Grubu 5. Maç

Fenerbahçe rakibi Twente'yi evinde 3-1'lik skorla geçti. Fenerbahçe diğer maçı da kazanırsa bir üst tura çıkacak ancak kazanamazsa diğer maçın skoruna göre çıkan takımlar değişebilir.

13.Hafta;

Semih Şentürk Gençlerbirliği'nde

Gençlerbirliği henüz transfer sezonu açılmadan Semih Şentürk'ü 2,3 milyon euro karşılığında transfer etti.

14.Hafta;

Maçta nizami 2 gollerinin verilmemesine şaşıran Umut Arda hakemi eleştirdi. Fenerbahçe bu maçla birlikte ligde ilk kez puan kaybetti.

B Grubu 6. Maç

Maçta iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe şanssız bir şekilde Academica ile berabere kaldı ancak Twente - Real Sociedad maçını Real Sociedad kazandı ve Fenerbahçe 2. olarak gruptan çıktı.

UEFA Avrupa Ligi Grupları Tamamlandı

Bugün yapılan maçlarla grup aşaması tamamlandı. Gruptan 2. olarak çıkan Fenerbahçe grup maçları boyunca çok iyi bir performans sergileyemedi.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ligde dolu dizgin gidiyorsun hocam , AL'de şansın yanındaymış

Jem'in sakatlanması da çok kötü olmuş 6 ay

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

AL de averajla çıkmıssın şansın yardımıyla sakatlıklar tablosuna bakabilir miyim acaba ligde iyi gidiyoruz puan tablosunuda paylaşırmısın

Ligde dolu dizgin gidiyorsun hocam , AL'de şansın yanındaymış

Jem'in sakatlanması da çok kötü olmuş 6 ay
    Ligi bırakmayız artık ama AL'de Academica 2 puanını da benden aldı bendeki sakatlıklar hep uzun oluyor zaten neden olduğunu da anlamıyorum, seneye düzeltsinler ya biraz sakatlıkları

AL de averajla çıkmıssın şansın yardımıyla sakatlıklar tablosuna bakabilir miyim acaba ligde iyi gidiyoruz puan tablosunuda paylaşırmısın
    Haklı çıktınız hocam grubu çok küçümsemişiz, son dakikalarda Real Sociedad gol yiyecek diye kalp krizi geçirecektim valla Birazdan paylaşırım ikisini de.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ligde çok iyi gidiyoruz, UEFA'da zorlanmışız biraz.

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Ligde çok iyi gidiyoruz, UEFA'da zorlanmışız biraz.
    Academica maçlarından toplam 2 puan alabildik, oldukça şaşırtıcı oldu benim için de.

15.Hafta;

Ziraat Türkiye Kupası Başladı

4. Ön Eleme Turu

16.Hafta;

Raul Meireles Sakatlandı

Ziraat Türkiye Kupası Başladı

5. Sıralama Turu

Rakibimiz: Tottenham

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Birinci Eleme Turu'nda İngiliz ekibi Tottenham ile eşleşti. İlk karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe Tottenham'ı geçerse Rubin Kazan-Borussia Dortmund eşleşmesinin galibiyle İkinci Eleme Turu'nda karşılaşacak.

17.Hafta;

Pierre Webo Hull City'de

Pierre Webo 1 milyon euro karşılığında Hull City'ye transfer oldu. Ayrıca sözleşme sonuna kadar 190 bin euro maaş farkını Fenerbahçe ödeyecek.

Sinan Bolat 1 Temmuz'da Fenerbahçe'de

Sinan Bolat sözleşmesinin sonunda bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye imza atacak.

Joseph Yobo Milan'da

Milan Yobo'yu 2,2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

Dirk Kuyt Atletico Madrid'de

Atletico Madrid Dirk Kuyt'ı 4,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den satın aldı.

West Bromwich Albion Krasic'i Kiraladı

WBA Krasic'i aylık 140 bin euro karşılığında kiraladı.

Nicolas Gaitan Fenerbahçe'de

Yapılan açıklamaya göre Benfica'ya 2 milyon euro peşin, 7,25 milyon euro 36 ay taksitle olmak üzere toplam 9,25 milyon euro ödenecek.

Kevin Strootman Fenerbahçe'de

Yapılan açıklamaya göre PSV'ye 1,7 milyon euro peşin, 4,5 milyon euro 24 ay taksitle olmak üzere toplam 6,2 milyon euro ödenecek.

18.Hafta;

Spor Toto Süper Lig'de Son Durum

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler çok iyi.Avrupa'da Tottenham zor rakip.Urfa maçı dışında da iyisin.

Hocam sakatlık tablosunu atacaktım ama 25 resim sınırı varmış, atamadım o yüzden. Şuan 2 kişi var: meireles 4-8 gün, jem 2-3 ay

Transferler çok iyi.Avrupa'da Tottenham zor rakip.Urfa maçı dışında da iyisin.
    Tottenham çok zor geldi, en şanssız kuramı çektim galiba. Urfa maçına yedeklerle çıktım, takım konuşmasında da oyuncuları rahatlattım ve sonuç bu oldu. Gaitan'ı listede görünce aldım, Kuyt'ı gönderdim. Sağda içe kat eden oynatmayı düşünüyorum, sizce öyle oynatmalı mıyım?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri