1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Tarih Sadece Kazananları Hatırlar // 1.sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aberdeen, yeni kariyerimde yenildiğim tek takımdır(Resmi maçlarda) İmzamdan konuya bakabilirsin.
    Rangers Premier Lige geri dönene kadar Celtic ve Hearts ile kapışırsın gibi geliyor bana.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Aberdeen, yeni kariyerimde yenildiğim tek takımdır(Resmi maçlarda) İmzamdan konuya bakabilirsin.
    Rangers Premier Lige geri dönene kadar Celtic ve Hearts ile kapışırsın gibi geliyor bana.
    banada öyle geliyor ilk sezonlar Celtic ve Hearts beni zorluyacak rangers premiert lige çok çabuk geri dönüyor

6.hafta

maçtan önce as kalecim sakatlandı adamlar kaleye iki kere geldiler ikiside gol oldu bizim yedek kaleci kova kaleci çıktı gele gideni içeriye alıyo resmen rakibi ezdik 2 tane top direkten döndü her zaman haksız olan fmde kazanıyo

7.hafta

istatikler onlar daha iyi oynadı diye gösteri olabilir ama biz daha etkiliydik geriye çekilip oyun kurmalarına izin verdik kontra atağa geçtik yine 1 tane direğe çarptı topumuz bu maçta 5-3-2 taktiğini ilk kez denedim bir posizyon bile vermedik

şuanda kötü durumda olduğumuzu biliyorum ama takım daha yeni ısınıyo bir kaç maç sonra seri galibiyetler alırız

Mesaj Yetkileri