-
10.Ağustos.2006, 14:49
fm 2006!_!
hayatımda oynadıgım en dandik oyun..yemin ediyorum 10 sene evvelki oyunlar daha gerçekçiydi..gerçekçilik 0..
1 ) oyunculara puanlar niye verilmiş anlamıyorum; hızı : 8 , hızlanması: 6 yer tutuşu: 9 olan bir adam hız puanları 17-18 olan bir adamı geriden gelip yakalayabiliyo...saçmalıgın daniskası..
2 ) takımların kaleci transfer etmesine hiç gerek yok; çünkü 16 yaşındaki bütün puanları 6-7 olan bir kaleci bile şampiyonlar ligi şampiyonu takımın avrupa gol kralı forvetlerinin önünde 10 la oynayabiliyor..
3 ) EN BÜYÜK SORUN :: Nedense oyun başladıgımızda başka liglerin büyük takımlarında bazı -gerçekte olmayan- oyuncular oluyor(hani isimleri hafif silik olarak yazılanlar)...hem puanları bütün oyunculardan daha iyi oluyor, hem de bu takımlar, gerçekte ole oyuncular olmadıgı için onlara hiç para odemiyor..bu oyunun müdavimleri nelerden bahsettigimi anlamışlardır.
4 ) 2-3 sene üstüste avrupa şampiyonu bile olsanız bazı meşhur oyuncular size transfer olmak istemiyorlar.
5 ) yıllık 50.000 euro alan bir genç futbolcu bir sezonda 10-15 maç oynayınca aldıgı maaşın 15 katını istiyebiliyor.
6 ) dünyaca meşhur bir oyuncuyu bedavaya satış listesine koydugunuzda bile talibi olmayabiliyor.(örnek: mascherano)
7 ) dünyanın en iyi altyapısına sahip takımı ajax ile başladıgınızda bile altyapıdan hiç oyuncu yetişmezken; adı sanı belli olmayan takımlar süperstar yetiştirebiliyorlar.
bende bu oyunun müdavimiydim..ama artık yüzüne bile bakmıyorum.. çünkü eğer bu oyunda yukarda yazdıgım herşeye ragmen 15-20 sezon başarılı olan veya kafayı yemeyen bir arkadaş warsa aşşagıdaki mail adresine mail atsın da nasıl oluyo anlatsın..
[email protected]
Mesaj Yetkileri