Lige startı verdik ilk sezon inanılmaz derecede sakatlık sorunu yaşamıştık ortalama maç başı 1 sakat oluyordu bu sezon başında kondisyon yüklemesi yaptık antrenmanlarada bi el attım şuana kadar 1 sakat var uzun süreli sırf adam sakatlandı diye taktik değiştirmek zorunda kaldım
Ligin ilk 10 haftasında inişli çıkışlı bir formumuz vardı.
11-12-13-14-15.Haftalar
Şuandaki taktik kontra üzerine kurulu dış sahada çok iyi sonuçlar alıyoruz fakat iç sahada baya bi kötü durumdayız özel bir iç saha taktiği yapmanın zamanı geldi içerde dışarda farklı oynayıp bilinmez bi takıma doğru ilerlememiz lazım
Yeni transferimizden ortasahada iyi verim almaya başladık son maç galibiyet golünü getirdi bize.
15.Hafta sonunda puan durumu böyle. Serbest oyuncuyu istediğimiz zaman takımımıza kazandırabiliyoruz o yüzden devre arasını beklememize gerek yok maaş veremediğimizden ugraşıcam gibi gözüküyor şöyle sağlam 2-3 adam alabilirsem ya da devre arasında kiralık, gerçi kiralıkta göndermiyorlar şuanda kardeş kulüp isteğinde 2 keredir boynu bükük küçük emrah gibi başkanın yanından çıkıyorum![]()
![]()
Başkana açtım zaten konuyu 3.kere böyle olmuyo dedim bize genç yetenekli oyuncular gerek artık hedef üst lig bana ne desin "lan olum koca sezonda 8 adet kombine sattık ya lan sen bize kardeş kulüp diyosun kim napsın bizi" 1 yıldır arıyoruz hiç kimseyi bulamadık.