Batalla Baldırındaki çekmeden dolayı tarihi belirsiz bir sakatlık geçirdi !
BERKAN İSTİF'TEN BASIN AÇIKLAMASI
Kupadan elenmemiz kötü oldu fakat ligdeki konumumuz gayet iyi olarak düşünüyorum çünkü planım gelecek sene içindeavrupaydı şuan o gidişteyiz gibi görüyorum. Avrupa liginde 1.olarak tüm otoriteleri şaşırttığımı düşünüyorum çünkü zenit varken bizim çıkmamızın lafı bile olamaz diye düşünüyorlardı. Fakat mutluyuz huzurluyuz şuan için tek sorunumuz başkan para vermemesi başka bir sorunumuz yok.
Hocam maçları toplu değilde her maçı tek tek paylaşsan daha iyi olur diye düşünüyorum , golü atanlar istatistikler filan görünsün..
Ligde iyisin , AL'de ise çok iyi
Transferleri merakla bekliyorum ?
AL de çok iyi gidiyorsun, kupayı alabilirsen çok güzel olur.
AL'de süpersin en az çeyrek final gerekiyor![]()
Avrupa'da çok iyiyiz.Ligde de durumumuz gayet iyi ama inşallah Es-Es şampiyon olur.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Avrupa'da takım gerçekten güzel istikrar sağladı fakat ligde öyle değil tabi benim oyuncu değişikliklerim çok etken bunda ama olsun . Bakalım bu hafta eskişehirle yapıyoruz
Son Dakika.... Bursaspor'un rakibi METALİST K.
Rakibimizi Tanıyalım.
Sportoto Süperlig
Şuan durumumuz yerinde fakat tek sitemimiz başkana para ver bize para !!!!
Berkan İstif - Transfer yapılamıyor ;
Klübümüze bir sezonda yapılabiliceik hertürlü katkıyı vermeye çalıştım hala veriyorumda fakat yöneticiler arkamda değil karşımda takımın gelişmesini resmen istemiyorlar . 110 K mız var fakat yedek forvet lazım Maaş bütcem i hiç görmeyin kilit oyuncuda 5 K rezillik . Utanıyorum bu durumlardan inşallah kurtuluruz.
Maçlar iyi gidiyor Metalist'i geçeriz.
Çok iyi transferler![]()
Transferler iyi, yeni personeller de fena değil.
Kaleciler çok iyi olmuş.Eskişehir maçına çok takılmamak gerek.
Nam-ı diğer [Rec]ep
çok şansızsın![]()
Benfica'yı da geçeriz.Güvenimiz tam.
Nam-ı diğer [Rec]ep