Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 223 sonuç

Konu: Takımlarımızın ŞL yolu

Thumbs up

Quote Originally Posted by e_mali
    FB Kievi eleyebilir, ama bu anelka ile olmaz...
    UEFA ve FIFA Türkiye ye karsı cephe aldı, bu son donemde yapılan hakem atamaları ile iyice kendini belli etti.

dediğin doğru...
    örnek vereyim...
    geçen sene trabzonspor u eleyen takım rumlar dan geldi..
    bu senede trabzonpor un rakibi rum.....
    Galatasaray ı geçen sene ufak bi takım elemişdi.....
    bu senede rakibi ufak bi takım....
    fb ye ise tam fb nin dişine göre bi takım verildi....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gerets libero sorununu takım içinde halletmiş gibi.ayhan ve okan ı on libero oynatarak maç içindeki performansı arttırdı..
    heinze den sonra adam akıllı bi sol kanat oyuncu oldu.arda nın futbolu gorulmeye değer.zaten golleriyle paslarıyla belli oluyoo..
    okan çıktıktan sonra yerine giren mehmet oyunu bozdu ve defansın hatasıyla da 1 dakıkada 2 gol gordu kalesindee..ama yınede ben gs yi beğendimm

gerçekçi bakacak olursak Fenerbahçe'nin şansı %0 çünkü Kiev deplamanda çok iyi oynuyor çok iyi kontralarla geliyorlar.Galatasaray zaten bitirmiş işi.

Dünkü Galatasaray ümit verdi bana defans çkurgusu haricinde çok hata yapıldı ama bireysel becerilerle giderildi bu hatalar acil defans kurgusuna çözüm bulunulmalı ve tabiki birde kalteli önlibero şart Okan'la yürümez bu iş

fenerin kendi sahasinda en az 2 tane atmasi lazim ve hic yememesi.insallah atar ama kiev erciyese benzemez arkadaslar.kiev in son golü cok güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence fener turkiyede işi bitirir..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yazık diyorum..Acil bir forvet lazım fenerbahçeye..
    Anelka gidecek yerine bir futbolcu gelecek hemde bana göre acil.Çünkü Semih bu işi kaldıramaz 4 maçta belli oldu bu..Defansın ortaısnda yapılan kademe hataları geçen seneye göre azdı.Aksina Dr ve Dl bölümlerinden atak yedik..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Ortada zaten bir hakem faciası vardı. Bize verdiği kararlar yanlış demiyorum ama onları çok kayırdı. Ve ofsayt diye iptal edilen bir golümüz. Burada daha akıllı oynayıp 2-0 ı bulabiliriz. Bulamazsak da ne olur, UEFA'ya kalırız ki bu daha hayırlı olur görüşündeyim....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ah hakem deme bana...Hele BuzZzZ gibi Gol..

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    o semih'in golü acaba gerçekten ofsaytmıydı eğer hakem o golü vermiş olsa belkide şu an çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik
    Evet goldu abi defalarca izledik akşam babamla..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada işimiz hiç kolay olmayacak ama imkansız da değil. Daha 3 hafta var ve takımın nasıl oynaması gerektiğini Zİco'nun iyice oyunculara ezberletmesi lazım.maçın başında bir gol bulup sabırlı olursak ilerleyen dakikalarda 2 yi de bulabiliriz. Ama öncelikle buna Zico ve oyuncuların inanması lazım. Sahada boş boş dolaşan oyuncularla galip gelemeyiz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Şunuda unutmayalım Fenerbahçe Her maçında 12 kişiyle oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçta görüldü ki Galatasaray'da Okan ve Cihan'ın işi yok. Yenilen 2 golde de Cihan'ın pozisyon hataları var, rakibin beceriksizliğinden gelişemeyen kendi sağ kanadımızdan yediğimiz atakları hesaba katmıyorum bile. Elimizde Tolga ve Uğur Uçar varken Cihan'ın oynaması hala garip doğrusu. Okan ise olumlu sadece bir top kullandı maç boyunca ki onu da Cihan yine büyük bir beceriksizlikle değerlendiremedi. Bu iki futbolcu dün maçın 7-8 gibi skorlar bulamasının nedenleridir bence.
    Diğer yandan dünkü maçın en güzel tarafı Arda'nın parlaması oldu. Normalde sağ kanat oyuncusu olan Arda ters tarafta oynamasına rağmen en kaba tabirle şov yaptı. Eğer Carusca solda Arda sağda oynarsa bu takım kanat ataklarında tutulamaz ve forvet hattında oynayacak bir uzun futbolcu -ki takımda Hakan, Hasan Kabze ve Ümit karan gibi hava toplarına hakim oyuncular mevcut- gol rekoru bile kırabilir bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

FB Kievi eleyebilir, ama bu anelka ile olmaz...
    UEFA ve FIFA Türkiye ye karsı cephe aldı, bu son donemde yapılan hakem atamaları ile iyice kendini belli etti.
    Quote Originally Posted by TÜRKİYE
    dediğin doğru...
    örnek vereyim...
    geçen sene trabzonspor u eleyen takım rumlar dan geldi..
    bu senede trabzonpor un rakibi rum.....
    Galatasaray ı geçen sene ufak bi takım elemişdi.....
    bu senede rakibi ufak bi takım....
    fb ye ise tam fb nin dişine göre bi takım verildi....
    ne alaka hakem atamalarıyla bize çıkan rakiplerin durumu, yanlış bi örnek olmuş bence..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

dinamo kiev takımı taş gibi takım.ben rincon u çok beğendim bizim ligde oynasa varya kafadan 15 gol atar bu.fener kendi evinde ilk 15-20 dakikada gol buldumu bu iş tamamdır.gerisi gelir merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Gravity
    Dünkü maçta görüldü ki Galatasaray'da Okan ve Cihan'ın işi yok. Yenilen 2 golde de Cihan'ın pozisyon hataları var, rakibin beceriksizliğinden gelişemeyen kendi sağ kanadımızdan yediğimiz atakları hesaba katmıyorum bile. Elimizde Tolga ve Uğur Uçar varken Cihan'ın oynaması hala garip doğrusu. Okan ise olumlu sadece bir top kullandı maç boyunca ki onu da Cihan yine büyük bir beceriksizlikle değerlendiremedi. Bu iki futbolcu dün maçın 7-8 gibi skorlar bulamasının nedenleridir bence.
    Diğer yandan dünkü maçın en güzel tarafı Arda'nın parlaması oldu. Normalde sağ kanat oyuncusu olan Arda ters tarafta oynamasına rağmen en kaba tabirle şov yaptı. Eğer Carusca solda Arda sağda oynarsa bu takım kanat ataklarında tutulamaz ve forvet hattında oynayacak bir uzun futbolcu -ki takımda Hakan, Hasan Kabze ve Ümit karan gibi hava toplarına hakim oyuncular mevcut- gol rekoru bile kırabilir bu sene.
    dün ne Okan'ın nede Cihan'ın o kadar sırıttığına inanmıyorum, ikiside iyi niyetli mücadele etti, Okan oradan oraya koştu bişeyler yapmaya çalıştı ve her nekadar hatalı olduğu pozisyonlar olsada dün iyiydi..
    Cihan'a gelincede, yediğimiz gollerde Cihan'ın değil Ergün'ün daha büyük hatası vardı, Cihan'da dün önceki maçlara nazaran daha iyiydi ama yinede şu sıralar ilk 11 de oynamasa iyi olur..

Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynarsa, ölümüne oynarsa kazanır. Umarım iyi motive edilirler.

Alex, koş artık! Hiçbir büyük maçta koşmuyor, Avrupa maçlarına karşı alerjisi var galiba. Alex, Tümer, Appiah ve forvetlerin ikinci maçta çok koşması ve mücadele etmesi lazım.

Buradan FB'nin sayılmayan golünün videosuna ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar 4-0 olunca dikkat etiyeniz tüm takım bocalamaya başladı ve br kaç atagı song kesti yani yenilen 2 golün sebebini 2 oyuncuya yıkmak haksızlık bence ama dedigin dogru tolga gibi adamın varsa oynatacan

Dün forumda olmak istedim fakat maçtaydım

Rakip kolaydı ama geçen seneki gibi bir stres vardı futbolcuların üzerinde.. Hepsinin aklında "ya olursa" sorusu geçiyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Daha ilk dakikalarda atak oynamaya başladık. Penaltı verilince herkes birbirine bakıyordu stadda. Penaltıları İlic'e vermekle ne kadar doğru bir karar veren Gerets'i kutluyorum.

Derken Arda'nın o mükemmel golü geldi. Arda için tonlarca sayfa yazı yazmaya gerek yok. O gece herkes onun mükemmel futbolunu gördü ve ayakta alkışladı. Bunun yanında sahada bir Sabri vardı ki.. Her yere koşuyor, pas alıyor, pas veriyor bunlarda yetmiyormuş gibi gol atıyor. Daha çok sayabilirim..

Yediğimiz gollere gelince. Galatasarayın klasik yediği goller. Bir tane yedikmi arkası hemen geliyor. Neyse önemli değil. Ergün artık yavaş yavaş miladı doldu gibi. Bunun yanında Kayseri maçına özellikle Hasan Şaş ile çıkılması lazım..

Sol kanatta Arda, Sağda Sabri Forvet ile Orta Saha arasında Hasan Şaş serbest görev verilip forvet hattında İlic ve Hakan Şükür oynarsa bu takım bu sene iş yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default UEFA'dan G.Saray ve F.Bahçe yorumu..

UEFA'nın resmi internet sitesinde, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçları yorumlandı.. Sarı kırmızlıların daha iyi bir başlangıç bekleyemeyeceği ifade edilirken, Dinamo Kiev'in Fenerbahçe önünde avantaj yakaladığı belirtildi..

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan yorum haberde, Galatasaray'ın Çek takımı FK Mlada Boleslav önünde aldığı 5-2'lik galibiyetten övgüyle bahsedilirken, sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi için bundan daha iyi bir başlangıç bekleyemeyeceği kaydedildi.

Gecenin en gollü maçı olan Galatasaray-FK Mlada Boleslav karşılaşmasında konuk takımın attığı 2 golle rövanş için umutlandığı belirtilirken, sarı kırmızılıların, maçın son dakikalarında yeniden uyanarak skoru 5'e taşıdığı ifade edildi. İnternet sitesinin editörleri ayrıca, maçta çok iyi bir performans gösteren ve 2 gol atan genç futbolcu Arda Turan'ı da övdü.

-''KIEV, AVANTAJ YAKALADI''
    Fenerbahçe'nin deplasmanda Ukrayna takımı Dinamo Kiev'e 3-1 kaybettiği maçı da yorumlayan site, ev sahibi takımın 3-1'lik skorla rövanş için avantaj yakaladığını yazdı.

Ayila Yussuf'un attığı 3. golü ''mükemmel vole'' diye öven editörler, ev sahibi takımın bu golle rövanş maçı için rahatladığı belirtildi.

Karşılaşmanın 2. yarısının 3. dakikasında Mehmet Aurelio'nun attığı golle tüm Fenerbahçelilerin ümitlendiği kaydedilirken, Serkan Balcı'nın kırmızı kartla oyundan atılmasının sarı lacivertlilerin ümitlerini tükettiği anlatıldı.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ermoon
    Dün forumda olmak istedim fakat maçtaydım

Rakip kolaydı ama geçen seneki gibi bir stres vardı futbolcuların üzerinde.. Hepsinin aklında "ya olursa" sorusu geçiyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Daha ilk dakikalarda atak oynamaya başladık. Penaltı verilince herkes birbirine bakıyordu stadda. Penaltıları İlic'e vermekle ne kadar doğru bir karar veren Gerets'i kutluyorum.

Derken Arda'nın o mükemmel golü geldi. Arda için tonlarca sayfa yazı yazmaya gerek yok. O gece herkes onun mükemmel futbolunu gördü ve ayakta alkışladı. Bunun yanında sahada bir Sabri vardı ki.. Her yere koşuyor, pas alıyor, pas veriyor bunlarda yetmiyormuş gibi gol atıyor. Daha çok sayabilirim..

Yediğimiz gollere gelince. Galatasarayın klasik yediği goller. Bir tane yedikmi arkası hemen geliyor. Neyse önemli değil. Ergün artık yavaş yavaş miladı doldu gibi. Bunun yanında Kayseri maçına özellikle Hasan Şaş ile çıkılması lazım..

Sol kanatta Arda, Sağda Sabri Forvet ile Orta Saha arasında Hasan Şaş serbest görev verilip forvet hattında İlic ve Hakan Şükür oynarsa bu takım bu sene iş yapar.
    evet İliçin gol becerisi yüksek forvet olabilir.

21. Default

biz saracoglu nda bu isi bitiririz kadiköy ün büyüsü baska eger furbolcular inanirsa zorluklar ve skor dezavantaji asilir isvicre macinda da böyle oldu tolga nin son dakika da ki facia hatasini saymazsak yine de fener alir diorum

bu arada egowich e tesekkürler pozisyon a bi daha bakip bi daha sinirlendim icimden okyanuslar dolusu küfürler etmek gelio ama ne care

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    dün ne Okan'ın nede Cihan'ın o kadar sırıttığına inanmıyorum, ikiside iyi niyetli mücadele etti, Okan oradan oraya koştu bişeyler yapmaya çalıştı ve her nekadar hatalı olduğu pozisyonlar olsada dün iyiydi..
    Cihan'a gelincede, yediğimiz gollerde Cihan'ın değil Ergün'ün daha büyük hatası vardı, Cihan'da dün önceki maçlara nazaran daha iyiydi ama yinede şu sıralar ilk 11 de oynamasa iyi olur..
    Ergün oyuna son 10 dakikada girdiği için değinmedim ona, yoksa artık eski Ergün olmadığı ortada.
    Diğer yandan bence ikisi de çok sırıttı. Okan hadi iyi niyetle çalıştı diyelim ama Cihan inanılmaz kötüydü. Eğer maçta topun olmadığı taraflara bakarsanız Cihan'ın hep pozisyon hatası yaptığını, adam kaçırdığını görürsünüz ve zaten tehlikeli ataklar hep topun olmadığı taraftan gelir. Cihan'da ısrar edilirse eğer sağ bek için çok başımız ağrıyacak bana kalırsa.

Nesil
    2006

Daha maçlar bitmedi Kadıköyde gol yiyeceğiz ama turu geçeceğimize inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ımızın kazanmasına çok sevindim. Fenerbahçe'nin yenilmesine de bir TÜRK olarak üzüldüm. Umarım Kadıköy'de Fenerbahçe turu geçer, Galatasaray'ımızda deplasmanda avantajlı bir skor alır ve 2 Türk takımı olarak Şampiyonlar Ligi'ne gideriz.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

valla ben Fenerbahçemizin turu geçeceğine ne kadar inanmak istesemde inanamıyorum çünkü ne kadar stadın atmosferi taraftar baskısı da olursa olsun sonuçta futbol sahada oynanıyo fenerbahcemiz eğer adam adama markajı hatasız yaparsa bu turu rahat geçeriz...lucianoyu ne kadar beğenmesemde servetten iyi olduğu kanaatindeyim lugano da sanırım 2. mçta oynayacak...eğer defansa çözüm bulamazsak tur hayal ne yazıkki...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Lugana gelip bir macta takıma girerse bu pek iyi olmaz, defans icin onemli unsurlardan biri birbirleri ile anlasmaları, birbirlerini tanımalarıdır. Yani Lugano'nun oynayabilecek statüde olması illaki oynatılması gerek anlamına gelmemeli. Bence Zico luganoyu oynatmıyacaktır. (Ki hala ortada adı var kendi yok)

Umarım herşey yolunda gider. Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i rahatça yenebilecek güç ve kapasitede olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu yapabilir. Ben şöyle düşünüyorum. Sanki futbolcuların beyinlerine virüs girmiş ve yapmak istediklerini nedense böyle kritik maçlarda yapamıyorlar. Disiplinli bir şekilde en az hatayla, orta sahanın forvet ile olumlu pas kombinasyonları ile sürekli Kiev üzerine taraftarının muhteşem bir desteğiyle var gücünle asılan bir Fenerbahçe ile defansı delerek veya hataya zorlayarak sonuca ulaşacağını umuyorum. Kiev'in yapacağı kontra atakları kesmek de çok ama çok önemli. Adamlar affetmiyor.

Lugana gelip bir macta takıma girerse bu pek iyi olmaz, defans icin onemli unsurlardan biri birbirleri ile anlasmaları, birbirlerini tanımalarıdır. Yani Lugano'nun oynayabilecek statüde olması illaki oynatılması gerek anlamına gelmemeli. Bence Zico luganoyu oynatmıyacaktır. (Ki hala ortada adı var kendi yok)
    haklsıın tabi ama ne de olsa hazır gelecek yani oynaması mümkün (tabi gelirse)
    ayrıca serkanın cezalı olmasından dolayı bence kerim - önder - luciano - ümit
    4'lüsü ile oynamalıyız lugano oynatılacaksa önder - luciano - lugano - ümit ile oynamalıyız ki bu diziliş benim favorim ümit bindirme yaptığında defansta hep 3 kişi kalcak bu da kontra atakları bi nebze de olsun engeller...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Eğer ki Fener akıllara zarar deli bir futbol oynarsa dehşet boşluklar verecektir savunmada bu bir gerçek. Fener'in bu maçta yapması gerken bulduğunu kaçırmaması eminimki yeteri kadar pozisyona fazlasıyla ulaşacak. Yakaldığı fırsatları harcamazsa turu rahatlıkla geçer çünkü onlar hem saraçoğlunu bilmiyorlar hem daha rahat çıkacaklar. Yeterki fenerli oyuncular özellikle forvet hattı sinirlerine hakim olsun. En yakın örneği rakiple aynı kefeye konmayacak olsa bile Tromso'dur(Birde İsviçre maçı). Orada ki maç neyse de Samiyendeki maç tam bir sinir harbidir, taktik falan yalan olmuştur o maçta sinirleri önce yıpranan kaybetti.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498
    Fenerbahçe Avrupa'da tutunamıyor!

Kiev hezimetinde başrol ne hoca bulabilen, ne transfer yapabilen Fener yönetiminin Avrupa futbolunu bilmeyen, rakibi tanımayan Zico'nun taktiği Kiev'de iflas etti...

Kiev hezimetinde başrol ne hoca bulabilen, ne transfer yapabilen Fener yönetiminin Avrupa futbolunu bilmeyen, rakibi tanımayan Zico'nun taktiği Kiev'de iflas etti Ödenen milyonlarca Euro'ya rağmen yıldızlar, Avrupa arenasında birer birer söndü.

Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev'e 3-1 yenilirken, daha ağır bir hezimetten şansıyla kurtulan Fenerbahçe'de eleştiri okları yönetimin üstüne yoğunlaştı. İşte kulislerden taşan eleştiriler.

1- Senelerdir "100'üncü yıl için Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak takım kuruyoruz" diyerek camiayı adeta uyutan başkan Aziz Yıldırım, transfere harcadığı 503 milyon $ ile 8 yılda sadece 3 lig şampiyonluğu kazandırabildi. Ayrıca geçen sezon son hafta kaçan şampiyonluktan sonra istifa eden Yıldırım, tam 32 günün boşa harcanmasına neden oldu.

Yıldırım'ın yokluğunda yönetim de öylece oturdu. Şampiyonlar Ligi'nde takımı bekleyen iki ön eleme turuna rağmen eksikler giderilmedi. Alındığı söylenen Lugano, Kiev maçlarına bile yetiştirilemedi. Nobre'yi Beşiktaş'a iten, Anelka'yı yalvar yakar maçlara çıkarabilen bu yönetim için en acı sitem şu: Onlar için bu tablo sürpriz değil. Zaten Avrupa vizyonları yok ki

2- Daum'un yerine kimlerin adı geçmedi ki. Capello'lar, Scolari'ler geldi gitti ama sonunda ömründe tek bir kulüp takımı çalıştırmamış olan Zico getirildi takımın başına. Hem de ilk ön eleme maçından birkaç hafta önce. Belki büyük futbolcuydu Zico ama teknik direktörlüğünün 100'üncü yılında büyük başarılar hedefleyen sarı-lacivertli camiaya yetmeyeceği ortadaydı. Ömründe Şampiyonlar Ligi maçı yönetmemiş, Avrupa futboluna uzak Zico'nun bombası da Kiev'de patladı. Takım tertibi, sistem baştan aşağı yanlıştı. Bir iddia ise, transfere para harcamamak için Zico alındı. Çünkü Yıldırım ne derse kabul eden ve transfer istemeyen tek hoca oydu.

YABANCILAR SIRADANLAŞTI

3- Yönetim bu sezona kadar transferde çok önemli isimleri de getirdi. Ortega, Alex, Anelka, Appiah'a milyonlarca $ ödendi ama ya hocaları yanlış seçildi, ya da yanlarına bir transfer daha yapılmadı. Sonuçta yıldızlar sıradanlaştı ve katkı yapamadılar.

4- Sezon öncesi kampına geç katılan Alex ve Luciano problemi çözülemedi. Arkadaşları çalışırken, tatil yapan Luciano ilk hazırlık maçında sakatlandı ve sonuçta F.Bahçe, Kiev maçına Can gibi tecrübesiz bir oyuncu ile çıktı; sonuç ortada.

5- Anelka'ya ses çıkartamayan yönetim, bu futbolcuyu sırf 1-2 milyon euro daha pahalı satabilmek için Kiev'de oynattı. Sonuç; Anelka sahada döküldü. Fener fark yedi ve milyonlarca Euro'luk servetin yattığı Şampiyonlar Ligi'nin kapısı hemen hemen kapandı Kanarya'ya.

Kaynak: Sabah

iki gün önce övgüden göklere çıkaran şimdide yereden yere vuran türk medyamız

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri