2 maçlık bir duraklamadan sonra güzel bir dönüş olmuştu bizim için Başkan mali durumu konuşmak için beni yemeğe davet etmiş maç çıkışında direk restoranta gittim birde ne göreyim başkan yanında 2 tane dünyalar güzeli bayanla beraber.Cerseiden beri hiç sevgilim olmamasıda bu güzellikleri 2 katına çıkardı.Başkan tanıştırdı.Eşim ve kızım diye size şöyle söyleyim anneyi doğru tahmin etmek nerdeyse imkansızdı bizim başkan çapkın çıkmıştı biraz biraz sohbet ettikten sonra başkan borçları biraz daha erteleyebileceğini takımın eplye çıkmasını şart koştuğunu dile getirdi seve seve kabul ettim.Başkana tam o anda bir telefon geldi ve haydi kalkıyoruz dedi hesabı benim halledeceğimi söyledim kızı baba ben biraz daha kalmak istiyorum benimle ilgili birşey yoksa tabi deyince bir anda gözlerim parlamıştı size söyledim çok yanlız kaldım diye başkan bir bana birde ona baktı tamam fakat akşam Liam seni bırakır deyince daha bir mutlu oldum.Bir bakıyorumda bu kadar anlattım daha adını söylemedim adı Sansaydı.Kızıl uzun saçları vardı.İsabellayı görüyordum onda sanki onun içinden bana sesleniyordu.Biraz konuştuktan sonra şehirde kısa bir tur atmayı teklif ettim kabul etti biraz dolandıktan sonra evinin önüne geldik.Teşekkür etmişti bana seni tanımak bir zevkti diye davet ederdim ama babamın huysuzluğunu biliyorsun ters birşey söyler canın sıkılır dedi.Tam çıkacakken sansa diye seslendim döndü ve hemen öptüm onu size söyle söyleyim hayatımdaki en güzel öpüşmeydi.Uzun lafın kısası artık bir sevgilim vardı.Bu şehir ve bu takım bana daha anlamlıydı artık