Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
Quaresma çok para alıyor, hiçbir şey yapmıyor diye yollandı. Ronaldinho 33 yaşında ne yapacak ? Quaresma'dan daha mı az para alacak ? Hani sizler yıldız transferine karşıydınız ? Hani sizler yıldızsız, genç bir takım istiyordunuz ? Hani bu zihniyet YD zihniyetiydi ? Ne oldu da birden değişti.
Yahu Ronaldinho kainatın en büyük yeteneklerinden biri Böyle bir adamı Quaresma ile aynı keseye koymak başlı başına yanlış. Tamam karşılaştırmıyor olabilirsin ama futbolculuklarını geçtim iki zıt karakterden bahsediyoruz. Ronaldinho gelsin takımdaki genç isimlerin yararına olur bir kere. Takımdaki genç oyuncular Ronaldinho'dan öğrenecekleri ile seviye atlarlar. En başta Muhammed ve Oğuzhan gibi oyuncular Ronaldinho'dan sonra bu takımın değişilmez isimleri olur. Quaresma ise Beşiktaş'ta iken genç oyunculardan birini takım otobüsüne almayan bir karakterde oyuncuydu. O zaman çıkan haberlere göre yazdım. Ne kadar doğru, yanlış idi o haber bilemem tabi. Ve takımda çoğunluk Quaresma'yı istemiyordu. Quaresma taraftarın güvenini dibine kadar boşa çıkartmış bir oyuncuydu. Onun takımdan gönderilmesi Beşiktaş'ın son yıllarda attığı en doğru adımlardan biriydi. Gönderiliş şekli yanlıştı tabi bunu kabul ediyorum ama ne ekersen onu biçersin. Quaresma hiç bir iz bırakmadan ayrıldı. Taraftarın yarısının gözünde hiç bir değeri yok. Fenerbahçe'de Alex'te daha beter bir şekilde gönderildi ama Fenerbahçe taraftarı adama hala değer veriyor. Guti bile 1.5 yıl dolmadan takımdan gönderilmesine rağmen sevilen bir isim oldu hep. Ronaldinho'da bu tarz bir oyuncu. Ronaldinho gelirse eğer geçireceğimiz değişimi hep beraber görürüz. Oynayacağı futbolu geçiyorum katacağı o kadar çok şey olur ki böyle bir oyuncuyu istememek aptallıktan başka bir şey olamaz. Gençleşme diyorsan Ronaldinho ile de yaparsın. Hemde alasını yaparsın. Sebebini mesajın başında yazdım.