Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sene hasbelkader yükselirsek çok güzel olur. Taktik olayında da biraz daha zamana ve taktik antremana ihtiyacın var gibi geldi bana.

Edit: Şu linkte bir rehber var. Belki aradığını bulursun: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111413
    En son paragraftan bir cümle: "Taktiğe yatkınlık sezon başlarında düşer. Bunun sebebi hem tatilin araya girmiş olması hem de daha önemli olarak yeni oyuncuların takıma transfer olmasıdır. Yeni oyuncular da taktiğe alıştıkça yatkınlık zamanla artar. "

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Onu fazla takmamak gerekir bence gitgide artacaktır

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligde işler tıkırında Ama Fransa futbolu hızlı ve tempolu olur genelde. İlerleyen haftalarda kondisyon sorunu yaşamamak için rotasyon uygulaman iyi olacaktır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Eger o yazıyı yanlış yorumlamadıysam dediğim gibi ama bende de oluyo arada. Yakında düzelir merak etme
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Onu fazla takmamak gerekir bence gitgide artacaktır
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu sene hasbelkader yükselirsek çok güzel olur. Taktik olayında da biraz daha zamana ve taktik antremana ihtiyacın var gibi geldi bana.

Edit: Şu linkte bir rehber var. Belki aradığını bulursun: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111413
    En son paragraftan bir cümle: "Taktiğe yatkınlık sezon başlarında düşer. Bunun sebebi hem tatilin araya girmiş olması hem de daha önemli olarak yeni oyuncuların takıma transfer olmasıdır. Yeni oyuncular da taktiğe alıştıkça yatkınlık zamanla artar. "
    Düzelir düzelmesinde sıkıntım yok zamanalr artıyo şuan fena seviyeye gemedi taktik sayımı tekrar 3 e çıkardım falan am uzun sürmesi kötü oluyor. Taktik oturmayınca saha sonuçlarına yansıyor e uyumda halen % 50 küsürlerde Devre arasıa kadar ilk 3 de girersek güzel olucak
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ligde işler tıkırında Ama Fransa futbolu hızlı ve tempolu olur genelde. İlerleyen haftalarda kondisyon sorunu yaşamamak için rotasyon uygulaman iyi olacaktır
    İngiltere gibi sıkışık fikstür yok aslında ayrıca yaşlıda olsa oyuncualrım dayanıklıkları yüksek şimdilik sıkıntımız yok.4 gözle devre arasnı bekliyorum şayet ilk 3de olursak ve planlarım işlerse çok rahat üst lgie çıkarız (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

8.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

Formsuz takımlara nasıl becerip yeniliyorum anlamış değilim :F Kaybettiğimiz 2 maçı alsak şuan dillerde şarkılar olabilirdi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Biranda sakatlıklar hortladı :F

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gene sakatlıklar :/

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nakit sağlamak için birçok oyuncuyu fesihle takımdan gönderdik yeni gelenlerin maaşını düşürmek için menejer ve oyuncuya verdiğimiz meblalar klüp finansını oldukça zorladı dolayısıyla mali durum kritik. Sahi takımlar kayyuma nasıl devoluyor ? Şayet öyle bi duum olursa puan silimi vs oluyormuş sanırım iş alacaz başımıza :F Bu arada nihayet takım taktiklere alışmaya başladı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Juan teman ne bide maçlar iyi kötü gidiyor sakatlıklar can sıkıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Gene sakatlıklar :/

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Juan teman ne bide maçlar iyi kötü gidiyor sakatlıklar can sıkıyor
    Tema FMC..Sakatlıklar can sıkıyor ama inş geçen seferki gibi olmaz. Ciğerimi soldurmuştu italyada. Sakatlıklar illaki olacaktır ama inş uzun süreli ve sık sık olmaz

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum son 4 maçta attığımız 6 golün 5'i stoperlerden..Hücum bölgemizde ciddi sıkıntı var. Devre arasında umarım çare buluruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

12.Hafta

Yine yeni yeniden stoperimiz ön planda..Kone arada atsada esas endişelendiren Cellerino adamı destek olüyle oynatıyoum iyi servis yapıyor duvar oluyor memnunum lakin bulduğu %100lük pozisyonları sonuçlandıramıyor :F 1 atsa gerisi gelir güven sorunu var sanırım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Tema FMC..Sakatlıklar can sıkıyor ama inş geçen seferki gibi olmaz. Ciğerimi soldurmuştu italyada. Sakatlıklar illaki olacaktır ama inş uzun süreli ve sık sık olmaz

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum son 4 maçta attığımız 6 golün 5'i stoperlerden..Hücum bölgemizde ciddi sıkıntı var. Devre arasında umarım çare buluruz
    demedim mi ben stoperlerin çok iyi diye şaka bir yana bir forvetin bitircililk 15 di yanlış hatırlamıyosam o çok iyi bir forvete benziyodu

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Süper gidiyoruzda hocam steam offlinesınız ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    demedim mi ben stoperlerin çok iyi diye şaka bir yana bir forvetin bitircililk 15 di yanlış hatırlamıyosam o çok iyi bir forvete benziyodu
    Herifte güven sorunu var bi atsa devamı gelicek (: kötü formu satarkende bizi zora sokucak :F
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Süper gidiyoruzda hocam steam offlinesınız ?
    Artık diilim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

13.Hafta

14.Hafta

5.Tur

Ligde inanılmaz düşüşe geçtik. Fransa kupasında ise elensek mi dedik sonra yedekleri sürelim kazanabildikleri yere kadar gideriz dedik.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şaka ?

Adam 30 yaşıdna diye 2 yıllık sözleşme imzaladık fiziksel oalrak özellikle hız konusunda sıkıntıydı 3 ay sonra iyice gerileyecek yine klübün finansını batırdık ama artık işmize yaramayacak oyuncuya hiç diilse karşılıklıfesederk yatarak para kazanmasını önleyelim istedik. Sakat sakat kimsede almaz zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oyunda çok sakatlık oluyor insanın pc yi camdan atası geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    oyunda çok sakatlık oluyor insanın pc yi camdan atası geliyor
    Ben alıştım artık (:

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Bu kariyerde de sakatlıklar peşini bırakmamış hocam ama yılmak yok

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Böyle giderse birgün sakatlıkların sebebini bulacağız. İşte o zaman fm in tüm altyapısını çözmüş olacağız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Bu kariyerde de sakatlıklar peşini bırakmamış hocam ama yılmak yok
    yok yok ihtiyarlara güveniyorum
    Böyle giderse birgün sakatlıkların sebebini bulacağız. İşte o zaman fm in tüm altyapısını çözmüş olacağız
    Böyle giderse sebebini bulur muyuz bilmiyorum ama benim fmi silme sebebim olucak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde gidişat oldukça kötüleşmiş üstüne eklenen sakatlıklar iyice belimizi bükmüştü. Takımın moralleri gibi benimde moralim dibe vurmuştu. Evimde oturup tüm bunlara çözüm ararken kapım çaldı. Gelen Cantonaydı.

+ Abi hoşgeldin
    - Seni almaya geldim hadi acele et

Nereye diye sormadan aceleyle evden çıktık. Belliki bi yere yetişmemiz gerekiyordu. Nihayet durduk fakat etraf çok kalabalıktı aracı uygun yere park ettikten sonra kalabalığı yarıp bi salona giriyorduk. İçerisi oldukça gürültülüydü. Koltuklarımıza oturduk ama bu bir boks maçıydı. Boks maçında ne işimiz olabilirdi ki ? Başta moralim bozuk o yüzden dışarı çıkarmak istedi diye düşündüm. Hani sinema vs yada eğlenmek için bi yerlere gitsek anlarımda. Boks maçı ne alaka ?

+ Abi boks maçında işimiz ne ?
    - İzle Juan izle..
    + Tamam abi izleyimde sen soruma cevap versen ?
    - Hep böyle aceleci misindir ? Sabret biraz

Bir iş vardı ama neydi ? Kendime soru sormayı bırakıp boks maçının başlamasıyla maçı izlemeye koyulmuştuk.

- Dayak yiyen boksörü görüyor musun?
    + Görmeyen mi var ?
    - Ukalalığı bırak ! ne görüyorsun ?
    + Ne göreyim abi dayak yiyor işte herif
    - Gördüğün bu mu yani ?

Başka ne görmem gerekiyordu acaba ? herif bildiğin dayak yiyordu..iş gittikçe felsefileşmeye başlıyordu

+ Abi ne demeye çalışıyorsun
    - Bak Diaz ringin kenarında ki baş antrenörü görüyor musun ? Elinde havlu var hani
    + Evet gördüm
    - Havlunun ne anlama geldiğini biliyosundur ama neden beklediği hakkında fikrin var mı ?
    + Yenildiği için daha fazla zarar görmek istememesi için atar heralde ?
    - Bak Juan; Havluyu, dayak yiyen boksör yenildiği için yada daha fazla zarar görmesin diye atmazlar. Havlu atma işi aslında göründüğü kadar kolay değil. Büyük sorumluluk gerektirir. O yüzden büyük boksörlerin antrenörleride büyüktür. Aslında antrenörlerin iyi olması boksörü daha da iyi yapar. Şöyle ki dayak yiyen kişi şuurunu dahi kaybedebilir. Dolayısıyla iş tamamen baş antrenöre kalır. Havluyu atar yada bekler. Bu boksörüne olan güvenini gösterir aslında. Ya kaybetmeyi kabul eder yada güvenip bekler. Havlu atmıyorsa umut vardır. Mesele kendi boksörünü, rakip boksörü ve maçı iyi analiz edip zamanlamayı ayarlamakta. Zamansız atılan havlu sadece maçı kaybettirmekle kalmaz kariyerde derince bir iz de bıraktırır. Dolayısıyla attığı havlu ya kendi boksörünü kurtaracak ya da kazanabileceği maçı sırf güvensizliği yüzünden kaybettirecek. O dayak yiyen boksörün antrenörüde bunun zamanlamasını ayarlıyor işte..

Biranda terlemiştim. Boks maçı yapan boksör benim takımım elinde havlu bekleyen kişi ise bendim sanki.. Düşünüyordumda taşların hepsi yerli yerince oturmuştu. Evet evet kesinlikle boksör Nimes klübü elinde havlu bekleyen kişi ise bendim..Sorumluluğum büyüktü. Takım, aldığı sonuçlar yüzüzünden gerilemeye başlamış oyuncuların yüzüde asılmıştı. Yani dayak yiyordu. Bense yüzümü asmış takıma küsmüş oyuncularla ilgilenmiyordum. Cantona ne demişti rakibi ve maçı analiz edecek kendi boksörüne güveneceksin. Büyük boksörlerin antrenörleri de büyüktür !!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ligde gidişat oldukça kötüleşmiş üstüne eklenen sakatlıklar iyice belimizi bükmüştü. Takımın moralleri gibi benimde moralim dibe vurmuştu. Evimde oturup tüm bunlara çözüm ararken kapım çaldı. Gelen Cantonaydı.

+ Abi hoşgeldin
    - Seni almaya geldim hadi acele et

Nereye diye sormadan aceleyle evden çıktık. Belliki bi yere yetişmemiz gerekiyordu. Nihayet durduk fakat etraf çok kalabalıktı aracı uygun yere park ettikten sonra kalabalığı yarıp bi salona giriyorduk. İçerisi oldukça gürültülüydü. Koltuklarımıza oturduk ama bu bir boks maçıydı. Boks maçında ne işimiz olabilirdi ki ? Başta moralim bozuk o yüzden dışarı çıkarmak istedi diye düşündüm. Hani sinema vs yada eğlenmek için bi yerlere gitsek anlarımda. Boks maçı ne alaka ?

+ Abi boks maçında işimiz ne ?
    - İzle Juan izle..
    + Tamam abi izleyimde sen soruma cevap versen ?
    - Hep böyle aceleci misindir ? Sabret biraz

Bir iş vardı ama neydi ? Kendime soru sormayı bırakıp boks maçının başlamasıyla maçı izlemeye koyulmuştuk.

- Dayak yiyen boksörü görüyor musun?
    + Görmeyen mi var ?
    - Ukalalığı bırak ! ne görüyorsun ?
    + Ne göreyim abi dayak yiyor işte herif
    - Gördüğün bu mu yani ?

Başka ne görmem gerekiyordu acaba ? herif bildiğin dayak yiyordu..iş gittikçe felsefileşmeye başlıyordu

+ Abi ne demeye çalışıyorsun
    - Bak Diaz ringin kenarında ki baş antrenörü görüyor musun ? Elinde havlu var hani
    + Evet gördüm
    - Havlunun ne anlama geldiğini biliyosundur ama neden beklediği hakkında fikrin var mı ?
    + Yenildiği için daha fazla zarar görmek istememesi için atar heralde ?
    - Bak Juan; Havluyu, dayak yiyen boksör yenildiği için yada daha fazla zarar görmesin diye atmazlar. Havlu atma işi aslında göründüğü kadar kolay değil. Büyük sorumluluk gerektirir. O yüzden büyük boksörlerin antrenörleride büyüktür. Aslında antrenörlerin iyi olması boksörü daha da iyi yapar. Şöyle ki dayak yiyen kişi şuurunu dahi kaybedebilir. Dolayısıyla iş tamamen baş antrenöre kalır. Havluyu atar yada bekler. Bu boksörüne olan güvenini gösterir aslında. Ya kaybetmeyi kabul eder yada güvenip bekler. Havlu atmıyorsa umut vardır. Mesele kendi boksörünü, rakip boksörü ve maçı iyi analiz edip zamanlamayı ayarlamakta. Zamansız atılan havlu sadece maçı kaybettirmekle kalmaz kariyerde derince bir iz de bıraktırır. Dolayısıyla attığı havlu ya kendi boksörünü kurtaracak ya da kazanabileceği maçı sırf güvensizliği yüzünden kaybettirecek. O dayak yiyen boksörün antrenörüde bunun zamanlamasını ayarlıyor işte..

Biranda terlemiştim. Boks maçı yapan boksör benim takımım elinde havlu bekleyen kişi ise bendim sanki.. Düşünüyordumda taşların hepsi yerli yerince oturmuştu. Evet evet kesinlikle boksör Nimes klübü elinde havlu bekleyen kişi ise bendim..Sorumluluğum büyüktü. Takım, aldığı sonuçlar yüzüzünden gerilemeye başlamış oyuncuların yüzüde asılmıştı. Yani dayak yiyordu. Bense yüzümü asmış takıma küsmüş oyuncularla ilgilenmiyordum. Cantona ne demişti rakibi ve maçı analiz edecek kendi boksörüne güveneceksin. Büyük boksörlerin antrenörleri de büyüktür !!
    100 yılın sözü

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yürü beeee

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Offff Efsane sözz. ..!!!

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

hikaye güzelmiş, gaza geldim yeniden kariyer açıyorum

ama sen yinede cantona ile çok takılma bence

Bu gazla kesin şampiyon olursun artık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

boks diğince aklım hemen cantona nın uçan tekmesine gitti ama rahat durmuş birilerini dövmemiş bu arada yazı efsane olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    100 yılın sözü
    Yürü beeee
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Offff Efsane sözz. ..!!!
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    hikaye güzelmiş, gaza geldim yeniden kariyer açıyorum

ama sen yinede cantona ile çok takılma bence
    Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    Bu gazla kesin şampiyon olursun artık
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    boks diğince aklım hemen cantona nın uçan tekmesine gitti ama rahat durmuş birilerini dövmemiş bu arada yazı efsane olmuş
    Epeydir bişiler yazıp çizmiyordum biraz uzun oldu ama yapcak bişey yok içimizi döktük (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kadir gecesi vesilesi ile dışardaydım yeni geldim birazdan oyuna girerim inş..Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar (:

Sayfa 5 / 18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri