1 ile 30 arası toplam 223 sonuç

Konu: Takımlarımızın ŞL yolu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Gravity
    Dünkü maçta görüldü ki Galatasaray'da Okan ve Cihan'ın işi yok. Yenilen 2 golde de Cihan'ın pozisyon hataları var, rakibin beceriksizliğinden gelişemeyen kendi sağ kanadımızdan yediğimiz atakları hesaba katmıyorum bile. Elimizde Tolga ve Uğur Uçar varken Cihan'ın oynaması hala garip doğrusu. Okan ise olumlu sadece bir top kullandı maç boyunca ki onu da Cihan yine büyük bir beceriksizlikle değerlendiremedi. Bu iki futbolcu dün maçın 7-8 gibi skorlar bulamasının nedenleridir bence.
    Diğer yandan dünkü maçın en güzel tarafı Arda'nın parlaması oldu. Normalde sağ kanat oyuncusu olan Arda ters tarafta oynamasına rağmen en kaba tabirle şov yaptı. Eğer Carusca solda Arda sağda oynarsa bu takım kanat ataklarında tutulamaz ve forvet hattında oynayacak bir uzun futbolcu -ki takımda Hakan, Hasan Kabze ve Ümit karan gibi hava toplarına hakim oyuncular mevcut- gol rekoru bile kırabilir bu sene.
    dün ne Okan'ın nede Cihan'ın o kadar sırıttığına inanmıyorum, ikiside iyi niyetli mücadele etti, Okan oradan oraya koştu bişeyler yapmaya çalıştı ve her nekadar hatalı olduğu pozisyonlar olsada dün iyiydi..
    Cihan'a gelincede, yediğimiz gollerde Cihan'ın değil Ergün'ün daha büyük hatası vardı, Cihan'da dün önceki maçlara nazaran daha iyiydi ama yinede şu sıralar ilk 11 de oynamasa iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    dün ne Okan'ın nede Cihan'ın o kadar sırıttığına inanmıyorum, ikiside iyi niyetli mücadele etti, Okan oradan oraya koştu bişeyler yapmaya çalıştı ve her nekadar hatalı olduğu pozisyonlar olsada dün iyiydi..
    Cihan'a gelincede, yediğimiz gollerde Cihan'ın değil Ergün'ün daha büyük hatası vardı, Cihan'da dün önceki maçlara nazaran daha iyiydi ama yinede şu sıralar ilk 11 de oynamasa iyi olur..
    Ergün oyuna son 10 dakikada girdiği için değinmedim ona, yoksa artık eski Ergün olmadığı ortada.
    Diğer yandan bence ikisi de çok sırıttı. Okan hadi iyi niyetle çalıştı diyelim ama Cihan inanılmaz kötüydü. Eğer maçta topun olmadığı taraflara bakarsanız Cihan'ın hep pozisyon hatası yaptığını, adam kaçırdığını görürsünüz ve zaten tehlikeli ataklar hep topun olmadığı taraftan gelir. Cihan'da ısrar edilirse eğer sağ bek için çok başımız ağrıyacak bana kalırsa.

Mesaj Yetkileri