Liverpool, Atletico Madrid'in Brezilyalı forveti Diego Costa için 25 M€ teklif etmiş. Oyuncuya da yıllık 4 M€ teklif edilmiş. Atletico Madrid'de 1.3 M€ kazanıyormuş. Bizim iki yıl önceydi sanırım burun kıvırdığımız adama Liverpool şimdi 25 M€ teklif ediyor. Hiç bir şekilde bu paraları hak edecek bir forvet değil. Liverpool transferde bir Newcastle, bir Tottenham kadar olamıyor. Tottenham orta sahasına seviye atlattıracak Paulinho'yu, kanata Chadli'yi, forvete Soldado gibi bir bitirici alırken Liverpool Aspas ve Costa gibi forvetlere dünya kadar para saydılar. Bu iki oyuncu iyi ama asla Liverpool'un forvetleri olacak kadar değil diye düşünüyorum. Net rakamlar ne kadardır bilemiyorum ama herhalde City'den sonra transfere son 2,3 sezonda en çok para harcayan takım Liverpool'dur. Yaptıkları çapsız transferlere 20'den aşağı fiyat ödediklerini hatırlamıyorum. Allen ve Henderson'a ödenen paralarda yüksekti baya. En ilginç bu adamların ilk dörtte olmaması hep paralı takımlar yüzünden olarak gösteriliyor. Ama o takımlar kadar olmasa da o takımların transfere harcadığı paranın biraz azını harcıyorlar. Bu kafayla zor ŞL görürler. Tek elle tutulur transfer kaleci Mignolet. Haz etmem ama Costa'nın 25 M€ ettiği piyasada Burak hayli hayli eder diye düşünüyorum. 25 etmese de 15,20 eder herhalde.