Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
keyfi gözaltılar

polis her zaman haksız hükümet her işinde haksız sadece geziciler haklı gezicilerin lehinde haber yapınca özgür basın aleyhinde yapınca yandaş medya gezicilerin lehinde konuşunca helal olsun onlar gibi düşünmeyince at gözlüğü beygir nalı bilmem ne
özgürlük özgürlük diye türkiyeyi arap ülkeleri gibi karıştıranlara maşa oldunuz dağlar taşlar bile anladı meselenin ne olduğunu hatta siz bile anladınız ama başınızı kuma gömmeye devam ediyorsunuz
kolay gelsin beyler ne diyim tarihin tozlu sayfalarında görüşürüz
Öncelikle Türkiye yazılırken "T" büyük yazılır.

İkincisi ben bu gün sadece Sözcü gazetesi okuyorum; ama o kadar muhalif ki ondan da sıkıldım. Halk TV'yi açmıyorum o kadar muhalif ki tek bir pencereden bakıyorlar her olaya.

Ama tek taraflı yayın yapan her kuruluşa tabii ki karşıyım. Sırf hükümet şakşakcısı gazetere kalkıp para veremem. Türkiye'de bayiiye gidiyorsunuz 6 gazete tek manşet atıyor. Bu hangi sağlıklı ülkede mevcuttur?

O 6 gazete kızlı erkekli aynı merdivenleri kullanıyor veya hamile kadınlar dışarı çıkmasın diyenleri eleştirmediği sürece hiç kimse bu ülkede özgür medyadan bahsetmesin.

Sırf birileri istedi diye kovulan gazeteciler var iken o gazeteleri almak nasıl bir mantıktır?

Ben bu dakikadan sonra ne dizi izlerim ne de şaçma sapan programları sırf sportif olaylar için açıyorum evde TV'u bakalım ona ne zaman yasak gelir. Sonuçta stadda bağırmak bile yasak.

Sözüm meclisten dışarı hayatı boyunca gazeteye para vermemiş kişiler medya hakkında da yazı yazmasın eleştirmesin.