Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
keyfi gözaltılar

polis her zaman haksız hükümet her işinde haksız sadece geziciler haklı gezicilerin lehinde haber yapınca özgür basın aleyhinde yapınca yandaş medya gezicilerin lehinde konuşunca helal olsun onlar gibi düşünmeyince at gözlüğü beygir nalı bilmem ne
özgürlük özgürlük diye türkiyeyi arap ülkeleri gibi karıştıranlara maşa oldunuz dağlar taşlar bile anladı meselenin ne olduğunu hatta siz bile anladınız ama başınızı kuma gömmeye devam ediyorsunuz
kolay gelsin beyler ne diyim tarihin tozlu sayfalarında görüşürüz
hadi ülkeye terörist soktuğu gerçeğini geçtim, hatay'da olan patlamadan sonra daha yas ilan etmeyi bile beceremeyen ve bu ölen vatandaşlarına rağmen amerika gezisini iptal etmeyen bir başbakan var başımızda. olaylardan 2 hafta sonra olay yerine gidip, çevre illerden otobüsler kaldırıp, cenaze yerini miting alanına dönüştüren bir başbakan var. kim neyin maşası?

ispanyada tren kazası oluyor ve 3 gün ulusal yas ilan ediliyor bu arada ha. bunu da göz ardı etme.

mesele ne yolcu? faiz lobisi mi? camide grup seks mi? başbakanın hala montajlamasını bitiremediği kasetler mi? mesele ne? anladıysan söylesene bi. mesela başbakanın anlattığı masallara inanmaksa ve başbakanın anlattığı masallara inananlar başını kuma gömmemiş oluyorsa ben mutluyum başımın kumlar altında gömülü olmasına.

sende at gözlüğü yok ve bizde at gözlüğü varsa ne güzel.

arada başbakanının anlattığı masallardan sıkılırsan ki sıkılacağını hiç sanmıyorum ama yine de söyleyeyim. 444 11 66. masal hattı.