1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Mourinho'lu Chelsea bu sene şampiyon olur, geçen seneden daha güçlü City 2. olur, her zaman zirveye oynayan ancak bu sene bana görede bocalayacak olan ManU 3. olur. Tottenham ve Arsenal 4. sıra için kapışır, Liverpool yine arkalarda kalır. Transferi beceremedikleri sürece hep arkalarda kalmaya da devam ederler.

Madrid'de 50, en fazla 60 Milyon €'luk adama gidiyor 120 Milyon € veriyor. O kadar etmez Bale, abartmayın. Tottenham'da hala satmıyor, inat yapıyor. O parayla Tottenham kadrosunu 2'ye katlar, her mevkiye dünya çapında 2 adam alır.
    bale ı 50 ye 60 a satıp yerini nasıl doldurcaklar bale i hiç izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bale şuanda ronaldo yla aynı seveyide bence ronaldonun tek artısı şuan arka direğe daha çok koşu yapıyo

bu arada bale haberlerini sert bi dille yalanladı villas boas

sıralama
    1- chelsea
    2-city
    3-tottenham
    4-united
    5-arsenal

şeklinde olur liverpool en iyi ihtimalle 7. olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bale'i belki de herkesten çok izleyen ben bile bu kadar etmez diyorsam bence abartıdır

Kendisinin ve Kaka'nın büyük hayranıyım bu yüzden diyorum, bana göre bazıları hariç şuan hiç kimse o kadar para etmez..

İzlemek ve ya izlememek ile alakası yok, bir sene yılın oyuncusu seçilmekle bu paralara oynayamazsınız. Ben bir hayranı olarak bunu söylerim..

Bana göre Ronaldo'dan bile iyidir ama ne bileyim çok para.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bale ı 50 ye 60 a satıp yerini nasıl doldurcaklar bale i hiç izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bale şuanda ronaldo yla aynı seveyide bence ronaldonun tek artısı şuan arka direğe daha çok koşu yapıyo
    Bale'i bende en az senin kadar izlemişimdir ama abartıyorsun, bulunmaz hint kumaşı değil bu adam sonuçta. Ronaldo'da Madrid'e transfer olmadan önce açık ara dünyanın 1 numarasıydı ve 94 Milyon €'ya gitti. ManU kafasını duvarlara vursun o zaman, Tottenham yönetimi olsaymış Ronaldo'yu 200 Milyon €'ya satarmış.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bale'i bende en az senin kadar izlemişimdir ama abartıyorsun, bulunmaz hint kumaşı değil bu adam sonuçta. Ronaldo'da Madrid'e transfer olmadan önce açık ara dünyanın 1 numarasıydı ve 94 Milyon €'ya gitti. ManU kafasını duvarlara vursun o zaman, Tottenham yönetimi olsaymış Ronaldo'yu 200 Milyon €'ya satarmış.
    benim kadar izlediğini sanmıyorum tottenham ın en aşağı 20 maçını seyretmiş olman lazım geçen sene benim kadar izlediysen
    ronaldo madrid e transfer olduğu sene messi yılın oyuncusu seçilmişti bunuda unutmayın
    bu arada manchester unitedın paraya ihtiyacı vardı 800 m € borcu vardı sattı ronaldo yu ama tottenham ın paraya ihtiyacı yok şuan bale ı da elinde tutmak istiyo ileride şampiyon olabilmek için en iyi oyuncusunu - ki yeri dolmucak bi oyuncu - neden istemediği halde satsın bulunmaz hint kumaşı değil ben demiyorum real bale a 100 versin ben bale ın tottenham da kalmasını istiyorum ama eğer real çok almak istiyosa 120 - 100 m € yu da gözden çıkarsın

@bale forvet değil forvet arkası oynadı bi çok maç sağ ve sol kenarda forvet gibi oynadı geri kalan maçlarda ama genelde serbestti geçtiğimiz sene defoe ve adebayorun olmadığı zamanlar dembele ile değişimli forvet oynadılar o kadar

@adamın kariyerine nerde başladığının ne önemi var bakın bakalım şuan oynayan oyuncuların kaçı başladığı mevkide oynuyolar sağ açık oynayan ronaldo şuan niye lwf oynuyo istediğiniz kadar kanat diyin ronaldo manu da açık oynuyodu real de forvet oynuyor , sen istiyosan stoper olarak gör bu adamı da bu adam geçen sene 33 maçta 21 gol atıp 9 asist yapmış premier lig gibi bi ligde kaldıki gol kralı olan van persie 38 maçta 26 gol atmış

(bale santrafor oynamıyor saçmalamayın soldado nun arkasında veya sol - sağ tarafında oynucak )

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri