Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
Bale'i bende en az senin kadar izlemişimdir ama abartıyorsun, bulunmaz hint kumaşı değil bu adam sonuçta. Ronaldo'da Madrid'e transfer olmadan önce açık ara dünyanın 1 numarasıydı ve 94 Milyon €'ya gitti. ManU kafasını duvarlara vursun o zaman, Tottenham yönetimi olsaymış Ronaldo'yu 200 Milyon €'ya satarmış.
benim kadar izlediğini sanmıyorum tottenham ın en aşağı 20 maçını seyretmiş olman lazım geçen sene benim kadar izlediysen
ronaldo madrid e transfer olduğu sene messi yılın oyuncusu seçilmişti bunuda unutmayın
bu arada manchester unitedın paraya ihtiyacı vardı 800 m € borcu vardı sattı ronaldo yu ama tottenham ın paraya ihtiyacı yok şuan bale ı da elinde tutmak istiyo ileride şampiyon olabilmek için en iyi oyuncusunu - ki yeri dolmucak bi oyuncu - neden istemediği halde satsın bulunmaz hint kumaşı değil ben demiyorum real bale a 100 versin ben bale ın tottenham da kalmasını istiyorum ama eğer real çok almak istiyosa 120 - 100 m € yu da gözden çıkarsın

@bale forvet değil forvet arkası oynadı bi çok maç sağ ve sol kenarda forvet gibi oynadı geri kalan maçlarda ama genelde serbestti geçtiğimiz sene defoe ve adebayorun olmadığı zamanlar dembele ile değişimli forvet oynadılar o kadar

@adamın kariyerine nerde başladığının ne önemi var bakın bakalım şuan oynayan oyuncuların kaçı başladığı mevkide oynuyolar sağ açık oynayan ronaldo şuan niye lwf oynuyo istediğiniz kadar kanat diyin ronaldo manu da açık oynuyodu real de forvet oynuyor , sen istiyosan stoper olarak gör bu adamı da bu adam geçen sene 33 maçta 21 gol atıp 9 asist yapmış premier lig gibi bi ligde kaldıki gol kralı olan van persie 38 maçta 26 gol atmış

(bale santrafor oynamıyor saçmalamayın soldado nun arkasında veya sol - sağ tarafında oynucak )