Quote Originally Posted by Chakemate View Post
Tek sorunum kariyere ilgi olmaması. Zevkli gidiyor aslında ama takip eden yok benim de hevesim kaçtı
Zamanla olacaktır hevesini kırma.
Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
Bugün okudum yine geriden geliyorum ben böyle güzel bir kariyer Fener ile yapılanlar arasından hiç yok.Cidden harika ve Fener'i bukadar iyi kullanman , transferlerin olsun Barcelona'ya dayanışın olsun cidden tebrik ediyorum seni
Teşekkürler, Diğer kariyerlere de arkadaşlar büyük emek veriyor ve eğleniyor. Önemli olan eğlenmek ve bunu bizlerle paylaşmak.
Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
İbrahim şunu söyelyim FB ve GS ile bireysel olarak yapılıp tutulan bir kariyer hatırlamıyorum , ilk başta açınca biraz şüphem vardı , ama resmen bir eser oluşturyorsun , bunun dışın da ilk defa Nem'i aldım onunla ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim sol kanatta oynatmak istiyorum 1 maça çıktı henüz ilk maçın da 3 asist 1 gol ile oynadı , şuan ben kanant olarak çalıştırıyorum ve sol da oynatıyorum merak ettiğim acam içe kat eden olarak çalıştırsam daha mı verimli olur ? sol kanat dışında hiç bir yere koyamam ona göre bişeyler önerirsen sevinirim . çünkü sağ kanatta Allione ( Next Messi ) ofansif orta saha da Loidero 'yu kıpırdatmak istemiyorum
Nem'in Ana Pozisyonu: AMR
3 pozisyonda oynayabilme kabileyine (AMC,AML,FC)
3 pozisyonda gelişim kabiliyetine (MR,MC,ML) sahip
Kısaca 2. ve 3. bölgede her alanda oynayabilme özelliği olan harika bir oyuncu ancak en önemli özelliği topu kanattan alıp içeriye katetme özelliğine sahip olması. Zaten oyun içi tercihlerinde de bu özellik mevcut. Bu yüzden Kanat Oyuncusu veya İçe Kat Eden Oyuncu rolündeki değerlerin gelişiminden ziyade Tercih kartı bu görevi görüyor. AMR oynadığı zaman elinizde Robben varmış gibi hissediyorsunuz çünkü ters ayakla harika çalımların yanı sıra kaleyi cepheye aldığı zaman sert ve falsolu harika şutlar çıkarıyor ve jeneriklik goller atıyor. Ancak Allione da kabiliyetli bir oyuncu bu yüzden Nem'i başka alanda kullanmak istiyosun, AML'de hiç denemedim ama en az AMR'de oynadığı kadar etkili olacaktır, AMC'de Oyun Kurucu rolüyle oynadığı zaman da çok etkili, zaten bu role sahip özellikleri karşılıyor. FC olarak ise Fırsatçı ve Yardımcı Hücum rollerine uygun oynayabilir ancak yanında 2. bir forvet olması şart, daha etkin kullanabilmek adına.