Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Mahkeme ergenekonu terör örgütü kabul etti. 1999 senesınde bu zamana ergenekondan bahsediliyor.. Geçmişi çok derin. Ergenekon bir zihniyettir. Yapılmak istenen şeyler vardı. Başarıldı başarılmadı ama yapılmak istenen farkına varıldı ve zaten cezaları getirdi. Bu kadar delil başı boş sizin gözünüzde. Darbecilik bir hastalıktır ve kimse bunu inkar edemez.

Mahkemeler bağımsızdır? Allah neden hükümetin belasını versin? Boyle alenen bu cümleyi yazmak. Çok ileri gidiyorsunuz çook...
Onu sildim zaten Coşkun da sen bu ergenekon'un toplu bir intikam olayına dönüştürüldüğünün farkında değil misin?

Başbakan gelince ayağa kalkmayan komutanın ceza gerekçesini duydun mu? hiç sanmıyorum.

gazeteyi bombalayan adamla, gazetesi bombalanan adamın da ergenekon sürecinde yargılandığını duydun mu? hiç sanmıyorum.

davada bir sürü çelişkili ifade varken kalkıp buraya "şudur budur" gibi şeyler yazarsan sana da tepki gelir.

sehven yüklenen numaralar, bombacılarla bomba atılanların bir arada oluşu, 2007'de oluşturulan bir dosyanın 2003'te yazılmış gösterilmesi gibi şeyler seni hiç kıllandırmıyor mu çok merak ediyorum.