-
05.Ağustos.2013, 17:33
Ergenekon tamamen saçma bir komplodur. TSK'yı bitirmek için ayarlanmış bir oyundur. Doğuda bedenini ortaya koymuş yıllarca pkk ile çatışmış insanları ne idüğü belirsiz kişiler 2 günde vatan haini ilan ettiler. Üstelik yüzsüzce gidip PKK ile müzakere yaptılar. Bunları görmemek için kör olmak lazım. PKK yı sen yıllar sonra kimsenin yapmadığı bir şekilde karşına muhatap olarak aldın be. Var mı ötesi daha. Sen görüştün PKK ile. Terör örgütü diye biri suçlanacaksa kendini suçla ilk önce. Bu adamlar kelle koltukta gezen insanlar. Tayyip kendi ağzı ile söyledi zaten Engin Alan'ın niye içeri atıldığını. Benim gittiğim bir yerde Korgeneral ayağa kalmazsa cezasını böyle çeker dedi. Bunun üstüne daha yorum yapmam. Askerlik hayatının tamamını özel kuvvetlerde operasyonlarda geçiren, 38 gün dağda kaldığı için su göremeyip bitlenen, sayısız operasyon yöneten Apo ve Sakık'ı TR'ye getiren bir adamı hem saçma bir sebeple içeriye tıkıp hemde o terörist diye kimse bana yutturamaz. Hepsine lanet okuyorum. TSK'nın anasını ağlattılar. Tatbikatlar bile iptal oluyor. TSK'nın en etkin kanadı, kendi gemisini üreten Deniz Kuvvetlerinden binlerce askeri içeri atarak Deniz Kuvvetlerini bitirdiler. Önünü kestiler. En çok tutuklu Deniz Kuvvetleri'nden. Niye acaba. Ana yasadaki yetki ve sorumluluklarını kafalarına göre çıkardılar. TSK artık ülkenin vatanın korumasından sorumlu değil biliyorsunuzdur. Niye acaba?
Tayyip Erdoğan benim gözümde İmralı canavarından farksızdır. Kendisi ne yapmış acaba bu ülke içinde yıllarını TSK ya veren adamların hayatını bir çizikle mahvediyor.
Mesaj Yetkileri