1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Sambonifacese ile ver elini Serie A (Olmazsa sağlık olsun)

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada başlığıda yarım bırakmışımya neyse

Aradan geçen bir buçuk haftadan sonra, Jolsen'in telefonuna Hamdi'den çağrı geldi. Jolsen maddi imkansızlıkları olan bir adam olduğu için haliyle bu çağrıya küfrederek Hamdiyi aradı.

MJ: Yüzelliüç defa sana dedim bana çağrı atma diye, ne oldu?
    H: Abi mühde yahu sana takım buldum.
    MJ: Tamam geliyorum kabul.
    H: Abi takım 3. lig seviyesine yalnız.
    MJ: Ne olursa olsun kabul.
    M: İspanya İkinci Lig B2'de mücadele ediyor. Bilbao Athletic takımın adı. Şuan çok kötüler. 11. sıradalar ve ilk 5'te bitirmek istiyorlar ligi. Mali durumları çok berbat. Transfer yapacak para yok. Maaş bütçesi 330 binlerde. Biraz sıkıntılı bu konuda. Yönetim İngiliz bir menajer görmek istiyormuş takımda. Bende seni ayarladım. Tamam dersen olur.
    MJ: tamam o zaman.
    H: Tamam görüşme için İspanyaya Bilbao ya gidelim. Hemen hazırlan abi.
    MJ: Bir saate yanındayım hadi eyvallah.
    H: Tamam abi.

Yeni Kulübümüz, Athletic Bilbao'nun pilot kulubü yada B takımı gibi birşey. 2. Ligde oynuyoruz. Yani 3. lig seviyesindeyiz. SS'ler gelecek birazdan.

Kulübümüz, 2500 kişilik stadyumda maçlarını oynamaktadır.

Takımımız geldiğimizde 11. sıradaydı ve beklentiler aşağısındaydı. Ligde ilk beş hedefi olan bir kulüptü ve ilk maçımıza çıkmak için sabırsızlanıyorduk.

Kullanacağım taktik forumda konusuda olan Taktik bozan.

İlk maçımızda ilk galibiyetimizi aldık. Ortada geçen bir maç oldu. Geriye düşsekte peşpeşe 2 gol bulduk ve maçı kazanarak lige benim yönetimimde güzel başladık.

Etkisizdik. İki takımda ortaya birşey koyamadı ve 0-0 bitti maç.

Ligin dibine demir atan Izarra'yı etkili bir oyun sonucunda farklı geçtik. Taktiğimiz etkisini 3. haftada net bir şekilde gösterdi.

Bizim gibi orta sıralarda yer alan güçlü sayılabilecek R.Sociedad B takımını 4 golle geçtik. Çok etkili bir oyun oynadık. Takımım şaşırttı beni. Hedefimizi play-off olarak belirledim. Zaten aşağısında da başarısız sayılacağım...

Transfer yapamadan, kısıtlı bir kadro ile, 11. likten buraya kadar tırmandık. Hedefimiz ilk 5 sıra...

Last edited by SAİT71 : 05.Ağustos.2013 at 18:37

Mesaj Yetkileri