Quote Originally Posted by ermoon
Dün forumda olmak istedim fakat maçtaydım

Rakip kolaydı ama geçen seneki gibi bir stres vardı futbolcuların üzerinde.. Hepsinin aklında "ya olursa" sorusu geçiyordu. Neyse ki fazla uzun sürmedi. Daha ilk dakikalarda atak oynamaya başladık. Penaltı verilince herkes birbirine bakıyordu stadda. Penaltıları İlic'e vermekle ne kadar doğru bir karar veren Gerets'i kutluyorum.

Derken Arda'nın o mükemmel golü geldi. Arda için tonlarca sayfa yazı yazmaya gerek yok. O gece herkes onun mükemmel futbolunu gördü ve ayakta alkışladı. Bunun yanında sahada bir Sabri vardı ki.. Her yere koşuyor, pas alıyor, pas veriyor bunlarda yetmiyormuş gibi gol atıyor. Daha çok sayabilirim..

Yediğimiz gollere gelince. Galatasarayın klasik yediği goller. Bir tane yedikmi arkası hemen geliyor. Neyse önemli değil. Ergün artık yavaş yavaş miladı doldu gibi. Bunun yanında Kayseri maçına özellikle Hasan Şaş ile çıkılması lazım..

Sol kanatta Arda, Sağda Sabri Forvet ile Orta Saha arasında Hasan Şaş serbest görev verilip forvet hattında İlic ve Hakan Şükür oynarsa bu takım bu sene iş yapar.
evet İliçin gol becerisi yüksek forvet olabilir.