Sayfa 9 / 18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ikinci yarı bir türlü kendine gelemedi yahu senin dedeler ama hala birincisin
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Çıkmışız galiba
    yalnız carboni fena laf koymuş seneye yolla onu
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Ben çıkamadığımızı düşünmüştüm hocam ama ne garip bi ligdir bu 12 haftada 13 puan toplasak ta şampiyon olduk
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    son haftalar deli yenilgiler alsakta çıkmasını bildik
    inanılmaz bir ligmiş birdaha dönme buralara bence şampiyonluğun en büyük favorilerinin küme düştüğü bir lig gerçekten entresan
    Carboni dahil birçok veteranla zaten sözleşmemiz 1 yıllıktı (: Çok enterasan bir lig oldu yenildikçe liderliği pekiştirdik resmen

Yok artık ben orta sıralara düştüğünü sanıyodum Neyse tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Carboni dahil birçok veteranla zaten sözleşmemiz 1 yıllıktı (: Çok enterasan bir lig oldu yenildikçe liderliği pekiştirdik resmen
    hahaha güldürdün ya

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Harika bir sezon olmuş hocam her şeye rağmen şampiyon olmuşuz tebrikler Monaco ve Caen'e ne olmuş öyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Yok artık ben orta sıralara düştüğünü sanıyodum Neyse tebrikler
    hahaha güldürdün ya
    Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Harika bir sezon olmuş hocam her şeye rağmen şampiyon olmuşuz tebrikler Monaco ve Caen'e ne olmuş öyle
    Favoriler küme düştü bende anlamış değilim kadro kaliteleri muazzam takımlar çıkamadı falan.. Çok acayip bir sezonu geride bıraktık..Veteranlar ordusu mission completed

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şampiyon Nimeste neler oluyor ? Klüpte çok hareketli saatler yaşanılıyor..Detaylar az sonra...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon sonu oyuncu verileri ve heberler
    Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Heberler 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yeni sözleşmemizi imzaladık.

Klüp artan borçların ardından krei çekmek durumunda kaldı. Açıkcası yülseldik ama finansı ciddi derecede kötü duruma getirdik. Fesihler oyuncualrın menejer ve kendisine verilen paralar sebebiyle

İlk defa karşılaştım sezonun menejeri oylama sonucu belirleniyor (:

Şampiyonluk primi tatmin etmedi

ve bu kadar sevincin üstüne uzun bir sakatlık haberi...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon devam ederken bebeğime teklif yapıldı baktım elden gidiyor bize gelmek istemiyordu ama son bir umutla yeni bir teklif yapmak için birkaç veteranla sözleşme fesihi yapıp bütçe oluşturduk. Sonra ne mi oldu ?

Aslında paylaşıcaktım ama ligde gidişatlar kötü olunca habere sevinemedik doalyısıyla paylaşamadık..Sezon bitince yine eldeki veteranlardan gönderdiklerimiz oldu çünkü listemizdeki bir başka isim satılık listesine konuldu ve fiyatı oldukça cizziydi..Lakin bize gelmek istemiyordu bizde sözleşmesi bitecek başka birine imza attırdık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

nimes batar kulübün kapısına kilit vurulur juan arjantine döner colon santa fe

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

nimes batar kulübün kapısına kilit vurulur juan arjantine döner colon santa fe
    Ligue 1 e yükseldik gerisi mühim değil (: Yönetim tarafından ne kadar bütçe verilecek ve sezon sonu yayın gelirleri vs klübe ne kadar verielcek merakla onu bekliyorum. 3-4 yıla finansı oldukça rahat konuma getiririz diye tahmin ediyorum. Klübü avrupaya gidip bişiler yapmadan bırakmam Kaç sene sürer bilmiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transfer sezonunun açılması ile beraber bebeğimle yeniden buluştuk. Yönetim bütçemizi versin lig fikstürü çekilsin takıma yeni çekirgeler bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve nihayet fikstür çekildi bütçeler sunuldu (: Geçen sezon yaşadıklarımız göze alınca Fransa ligi sakat geldi gözüme orta sıralar yerine küme düşmemek olarak belirledik hedefimizi. Ben maaşları en dibe çektiğim için maaş bütçem düşük gözüküyor kısaca maaş + transfer bütçemiz bu sezon yaklaşık 8 milyon civarı. Bizim için oldukça iyi bir rakam.

Premier ligden geldiim için rakam düşük geldi gözüme ama yinede fena sayılmaz tahmin ettiğim üzere 2-3 yıla finansal olarak oldukça rahat konumda oluruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

finne'siz olmaz tabi iyi bütçe vermişler ama

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Verilen bütçeyle beraber Juan Diaz olarak özüme dönüp takıma genç çekirge arayışlarına başladım... Toplam 8 milyonluk bütçe ile oldukça dişli bir ekip kuracağıma inanıyorum. Malumunuz transfer sezonları benim için uzun geçer dolayısıyla bir sonraki güncellemem geceyi bulabilir zira iftar var..Şimdiden bekletme için özür dilerim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    finne'siz olmaz tabi iyi bütçe vermişler ama
    Juan Diaz denilince akla gelen şeylerin başında Finne gelir (: 1 yıllık aranın ardından bebeğimle yeniden beraberiz

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Finne çok iyi olmuş bir iskandinavya seferi bekliyoruz yine

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İskandinav pazarını talan etmişler ilk sezondan kimse kalmamış takımlarda şaka gibi Neyse Diaz Afrika ve Asya pazarına ardından memleketi Güney Amerikaya akar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Finne çok iyi olmuş bir iskandinavya seferi bekliyoruz yine
    Takımları talan etmişler oyuncular kapış kapış gitmiş..Yinede birkaç oyuncu var onları alabiliriz. Ama artık pazarı değiştirdik. Takıma beyaz tenli değil siyahi ve çekik gözlü çekirgeler doldurma vakti (: Haa bizim oralardan esmer kavruk elemanlarda gelebilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İskandinav pazarını talan etmişler ilk sezondan kimse kalmamış takımlarda şaka gibi Neyse Diaz Afrika ve Asya pazarına ardından memleketi Güney Amerikaya akar
    Sen bizim buraya gel feriköye her sabah 500 tane siyahi bulursun bizim sahada emenike falan hep burdan çıktı haa gülme

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sen bizim buraya gel feriköye her sabah 500 tane siyahi bulursun bizim sahada emenike falan hep burdan çıktı haa gülme
    Asyaya uçak biletimi aldım Lucas Barrios desem hatırlar mısınız ? Hatırlarsınızda hemen heyecan yapmayın eleman 6 milyon yıllık alıyor sadece ziyaretine gidiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Takımları talan etmişler oyuncular kapış kapış gitmiş..Yinede birkaç oyuncu var onları alabiliriz. Ama artık pazarı değiştirdik. Takıma beyaz tenli değil siyahi ve çekik gözlü çekirgeler doldurma vakti (: Haa bizim oralardan esmer kavruk elemanlarda gelebilir
    Asya ya da Afrika da iyidir genç olsun gelişsin ırk önemli değil

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

Tek solukta okudum diyebilirim . Lige yeni çıkan bir takımı bir üst lige çıkarmak muazzam olmuş. Başarılar..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Asya ya da Afrika da iyidir genç olsun gelişsin ırk önemli değil
    Afrikadakilerin yaşıda muallak zaten kimlikte yazılana bakmamak laızm
    Quote Originally Posted by samets61 View Post
    Tek solukta okudum diyebilirim . Lige yeni çıkan bir takımı bir üst lige çıkarmak muazzam olmuş. Başarılar..
    Eyv (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fatih atik e bak sen kendine aşmış adam bu arada sana atar yapan carboni kırmızı kartlarda sezonu zirvede bitirmiş bu çocuk çok asabi ya cantona yla fazla mı takılıyo

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Afrika'da yaş işi tehlikeli artık sadece Afrika da değil Falcao ile ilgili bir haber vardı aslında 2 yaş daha büyükmüş

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam finansımıza göre çok iyi yayın geliri var , yönetimde transfer bütçesini iyi vermiş sen bu bütçeyle iyi takım kurup 4-5 sene içinde Avrupa'da başarı sağlarsın

Aynen Afrika'lı gençlere belli olmuyor , nüfusa geç kaydettiriyorlar Çekik gözlülere yönel hocam , konuyla ilgili Sergen yorumu buyrun ;

[YOUTUBE="Ghu6dXfqiSg"]Sergen Yorumu[/YOUTUBE]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Benim verdiğim moralle şampiyon oldu da çaktırmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Benim verdiğim moralle şampiyon oldu da çaktırmıyor
    Nasıl bi gaz verdiysen lig 1 de yenilgisiz şampiyonluk hedefliyorum falan diyodu

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarasız ol dedim tersi çıkar benim ondan rahat ol Diazcığım

Sayfa 9 / 18 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri