Carboni dahil birçok veteranla zaten sözleşmemiz 1 yıllıktı (: Çok enterasan bir lig oldu yenildikçe liderliği pekiştirdik resmen![]()
Carboni dahil birçok veteranla zaten sözleşmemiz 1 yıllıktı (: Çok enterasan bir lig oldu yenildikçe liderliği pekiştirdik resmen![]()
Yok artık ben orta sıralara düştüğünü sanıyodum![]()
Neyse tebrikler
Harika bir sezon olmuş hocam her şeye rağmen şampiyon olmuşuz tebriklerMonaco ve Caen'e ne olmuş öyle
![]()
Şampiyon Nimeste neler oluyor ? Klüpte çok hareketli saatler yaşanılıyor..Detaylar az sonra...
Sezon sonu oyuncu verileri ve heberler
Spoiler: Puan Durumu
Spoiler: Oyuncu Verileri
Spoiler: Heberler
Yeni sözleşmemizi imzaladık.
Klüp artan borçların ardından krei çekmek durumunda kaldı. Açıkcası yülseldik ama finansı ciddi derecede kötü duruma getirdik. Fesihler oyuncualrın menejer ve kendisine verilen paralar sebebiyle
İlk defa karşılaştım sezonun menejeri oylama sonucu belirleniyor (:
Şampiyonluk primi tatmin etmedi
ve bu kadar sevincin üstüne uzun bir sakatlık haberi...
Sezon devam ederken bebeğime teklif yapıldı baktım elden gidiyor bize gelmek istemiyordu ama son bir umutla yeni bir teklif yapmak için birkaç veteranla sözleşme fesihi yapıp bütçe oluşturduk. Sonra ne mi oldu ?
Aslında paylaşıcaktım ama ligde gidişatlar kötü olunca habere sevinemedik doalyısıyla paylaşamadık..Sezon bitince yine eldeki veteranlardan gönderdiklerimiz oldu çünkü listemizdeki bir başka isim satılık listesine konuldu ve fiyatı oldukça cizziydi..Lakin bize gelmek istemiyordu bizde sözleşmesi bitecek başka birine imza attırdık.
nimes batar kulübün kapısına kilit vurulur juan arjantine döner colon santa fe![]()
Ligue 1 e yükseldik gerisi mühim değil (: Yönetim tarafından ne kadar bütçe verilecek ve sezon sonu yayın gelirleri vs klübe ne kadar verielcek merakla onu bekliyorum. 3-4 yıla finansı oldukça rahat konuma getiririz diye tahmin ediyorum. Klübü avrupaya gidip bişiler yapmadan bırakmamKaç sene sürer bilmiyorum
![]()
Transfer sezonunun açılması ile beraber bebeğimle yeniden buluştuk. Yönetim bütçemizi versin lig fikstürü çekilsin takıma yeni çekirgeler bakalım
ve nihayet fikstür çekildi bütçeler sunuldu (: Geçen sezon yaşadıklarımız göze alınca Fransa ligi sakat geldi gözüme orta sıralar yerine küme düşmemek olarak belirledik hedefimizi. Ben maaşları en dibe çektiğim için maaş bütçem düşük gözüküyor kısaca maaş + transfer bütçemiz bu sezon yaklaşık 8 milyon civarı. Bizim için oldukça iyi bir rakam.
Premier ligden geldiim için rakam düşük geldi gözüme ama yinede fena sayılmaz tahmin ettiğim üzere 2-3 yıla finansal olarak oldukça rahat konumda oluruz.
finne'siz olmaz tabiiyi bütçe vermişler ama
Verilen bütçeyle beraber Juan Diaz olarak özüme dönüp takıma genç çekirge arayışlarına başladım... Toplam 8 milyonluk bütçe ile oldukça dişli bir ekip kuracağıma inanıyorum. Malumunuz transfer sezonları benim için uzun geçer dolayısıyla bir sonraki güncellemem geceyi bulabilir zira iftar var..Şimdiden bekletme için özür dilerim (:
Finne çok iyi olmuş bir iskandinavya seferi bekliyoruz yine![]()
İskandinav pazarını talan etmişler ilk sezondan kimse kalmamış takımlarda şaka gibiNeyse Diaz Afrika ve Asya pazarına ardından memleketi Güney Amerikaya akar
Tek solukta okudum diyebilirim. Lige yeni çıkan bir takımı bir üst lige çıkarmak muazzam olmuş. Başarılar..
fatih atik e bak sen kendine aşmış adambu arada sana atar yapan carboni kırmızı kartlarda sezonu zirvede bitirmiş bu çocuk çok asabi ya cantona yla fazla mı takılıyo
![]()
Afrika'da yaş işi tehlikeli artık sadece Afrika da değil Falcao ile ilgili bir haber vardı aslında 2 yaş daha büyükmüş![]()
Hocam finansımıza göre çok iyi yayın geliri var , yönetimde transfer bütçesini iyi vermiş sen bu bütçeyle iyi takım kurup 4-5 sene içinde Avrupa'da başarı sağlarsın
Aynen Afrika'lı gençlere belli olmuyor , nüfusa geç kaydettiriyorlarÇekik gözlülere yönel hocam , konuyla ilgili Sergen yorumu buyrun ;
[YOUTUBE="Ghu6dXfqiSg"]Sergen Yorumu[/YOUTUBE]
Benim verdiğim moralle şampiyon oldu da çaktırmıyor![]()
Başarasız ol dedim tersi çıkar benim ondan rahat ol Diazcığım![]()