2.MAÇ
Spoiler: Maç Sonucu
Spoiler: Maç Verileri
Spoiler: Maç Yorumu
6.HAFTA
3.MAÇ
Spoiler: Grup Tablosu
Spoiler: Son Durum
lisandro higuain ikilisi muhteşem ötesi bir ikili
Vaovvvv ne dicemi şaşırdım higuain ve lopez yardırıyor![]()
7.HAFTA
8.HAFTA
Arkadaşlar çok fazla gol yediğimi farkettim tamam çok güzel atıyorum ama yediğim goller canımı sıkıyor defansın daha sağlam olması için napayım öneriniz var mı taktiğim aşağıdaki gibi yardım edin lütfen.
kanat oyuncuların fazla ofansif 3 lü savunmayla oynuyacaksan en az 1 kanat oyuncunun savunma özellikleri yüksek olmalı bence mesela napoli deki maggio juve deki lichteseiner gibi
9.HAFTA
4.MAÇ
10.HAFTA
11.HAFTA
5.MAÇ
ciddi bir şekilde azalma var yediğin gollerde şl de ise barça güzel bir test olmuş![]()
Artık Barça'yı yenmek oyunun farzlarından biri olmuş.![]()
İyi gidiyoruz, ligde gereksiz puan kayıplarını da engellersek alamıycağımız kupa yok.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
44 Mesaj ve 500'e yakın izlenme, atılan mesajların yarısından fazlası takipçilere ait bence gayet iyi bir oran. Hevesin kırılmasın, önce sen eğleneceksin ki takip eden de paylaştıklarından haz alsın. Daha iyi bir kariyer için püf noktaları dergimizin Ocak sayısında yazmıştım ; http://dergi.turksportal.net/ocak2013/ Zira anasayfada da Ralf'in bu konuda örnek bir yazısı mevcut ; http://www.turksportal.net/fmhaber/3...yer-yapmak.htm ama dediğim gibi önce sen hevesle ve eğlenerek oyna, bunu yansıt, istediğin ilgi zamanla gelecektir, iyi şanslar.
...
Başarılar kardeşim ilgiyi dert etme açılır kariyerin çünkü okurken çok zevk aldığımı söyliyim.Çok gol yiyoruz doğru eğer karşı takımın kanatları varsa etkiliyseler sıkıntı çıkar çünkü bek yok taktiğinde.Bence 1 defans çekebilirsin 1 de orta saha 4-2-4 tarzında sistem olur ki bende çok işe yaramıştı.Aslında 3 defans çok iyi oluyor geçit vermiyorsun ki sende bide 2 tane defansif orta saha var karşı takımın taktiğine bak kanatlılardır %80'i ona göre önlem var oyuncuları analiz et.Dribbling ve Hızları iyi olan adamlar direk geçer gider.Bide alan markajı yapmanı öneririm , daha fazla pres kaldır bence defans bile pres yapıyor oyuncu talimatlarında ileri tarafa özel verirsin zaten keyifli oyunlar![]()
Sen zevk alıyorsan gerisi önemli değil bence , ilgide zamanla artacaktır takma kafana![]()
Döktürüyor takım![]()
Harbiden herkes yeniyorKanat oyunu oynayan takımlara boyun eğmek zorunda kalıyoruz malesef.
Desteğin için sağolİnşallah canlı anlatımlarla falan görselliği daha da arttırcam sonradan
Sagol ÜnsalcımKanat oyunu oynayanlara boyun eğiyoruz gerçekten ama 4 derken 4 lü defans mı oynatayım anlamadım
Tavsiyelerine uyacağım
Paylaşmaya devam zaten her türlüDestek için sağol
Emek vermişsin, görsellik hoşuma gitti. Nazar değmesin
Muhteşem bir gol ortalamamız var başarılar![]()
12.HAFTA
13.HAFTA
14.HAFTA
Spoiler: Lig Tablosu
Ligde zirvede gidiyoruz. Oyuncu istatistiklerim de iyi. Diğer sene aşılmaz bir defans kurmayı planlıyorum. Kalemiz zaten güvende hücum hattımız da oldukça iyi bir de güzel ÖnLibero alıcaz seneye çok daha iyi bir Napoli olacak inşallah.
iyi takım alıp iyi oyuncularla çalışmak beklentileri karşılayıp başarı elde etmekde hüner ister başarılar (:
CL'de gruptan çıkmak çok iyi olmuş.Higuain döktürüyor bu arada![]()
Devleri yenmişsin gidiş çok iyi![]()