1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Paris'in gerçek efendileri 'Paris FC

Hybrid View

Başarılar

Ukrayna futbol tarihinin kuşkusuz en iyi oyuncusu ve Avrupa'nın efsane forvetleri arasına girmiş olan Andriy Shevchenko 1 yıllık aradan sonra tekrar yeşil sahalara geri dönüyor fakat bu sefer oyuncu olarak değil bir teknik adam olarak...

Paris FC'nin yeni yapılanmasının ilk adımını teknik direktör değişimiyle başlattı. Fransa'nın mütavazi futbol takımları içinde bulunan ve Fransa Ulusal Liginde mücadele etmekte olan Paris FC yeni teknik direkötürk koltuğuna Andriy Shevchenko'yu getirmesi Fransa ve tüm Avrupa'da şaşkınlıkla karşılandı ve birçok habere konu oldu.Fransa sınırları içinde kısmen tanınan , Avrupa'da ise bir çok bölgede adı bile ilk defa duyulan bu futbol kulübü çoğu kişi tarafından PSG ile karıştırıldı.Ancak gerçek çok farklıydı, Paris FC Fransa'da bir 3.lig'de oynamaktaydı ve büyük hedefleri olan bir kulüptü, bunun bir somut kanıtı olarakda Sheva'yı teknik direktörlük koltuğuna oturtmuştu...

Paris FC ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Andriy Shevchenko basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında : "Buraya gelmek benim içinde büyük bir süpriz oldu.1 yıl önce futbola başladığım Dinamo Kiev takımında aktif futbol kariyerimi noktaladım.Futbolu bıraktığım günden beri tüm vaktimi eşim ve çocuklarıma adadım.Geçtiğimiz hafta ailemle birlikte tatil için geldiğimiz Paris'te tamamen tesadüf eseri başkanımız Guy Cotret ile tanıştım.Kendisi ile uzun bir süre sohbet ettik, bana başkanı olduğu Paris FC takımını anlattı.Doğruyu söylemek gerekirse bende birçok kişi gibi ilk anda acaba PSG takımı mı diye kuşkuya düştüm.Konuşmamız ilerledikçe Paris FC'nin hedeflerinden ve Guy Cotret'in anlattıklarından çok etkilendim.Daha sonra nasıl olduğunu anlamadım ama şuan burdayım ve hedefleri olan bir kulübün parçası olmaktan mutluyum" sözleriyle toplantıyı noktaladı.

__________________________________________________ ________________

Oyun ile ilgili görsellere geçecek olursak ;

Açık ligler ;

Kulüp hakkında bilgi ;

Mücadele edeceğimiz lig ;

Kadromuz;

Sezon öncesi oynamış olduğumuz hazırlık maçları;

Yedeklerle yaptığımız maçta kontrolü yardımcı antrenöre bıraktım, ardından maç sonu skoru görünce hemen kendisini sepetleyip ekibimize yeni bir yardımcı antrenör kattık

3 galibiyet 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldık.Genel anlamda oynanan futboldan memnunum, takım yeni bir teknik direktöre alışma aşamasında olduğundan bazı düşük performansları görmezden gelmeyi tercih ettik

Bizi en çok sevindiren skor ise son hazırlık maçında karşılaştığımız Hollanda devi Ajax'ı 2-0 mağlup etmemiz oldu.Hazırlık maçı olmasına rağmen galibiyetimiz yakın çevrelerde baya bir yankı uyandırdı ve neler başarabileceğimizin ufak bir göstergesi oldu.

Transferlere gelecek olursak ;

Transferde maddi durumun beni pek tatmin etmemesinden dolayı denediğim bir kaç oyuncuyu takıma kazandıramadık.Bunun sonucunda takımın kimyasını pek bozmamaya çalıştık.

Tek bir oyuncu transfer ederken, aldığı yüksek maaştan dolayı kiralık olarak forma giyen Wilfried Niflore'yi takımına geri yolladık.

Transfer edebildiğimiz tek oyuncu ise ;

Bu sezonu kurtarmak amacıyla transfer ettiğimiz oyuncu ile 1 senelik anlaşma yaptık.

Mesaj Yetkileri