Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı Hangi Takım Kazanır ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 95.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Salzburg kazanır

1 5.00%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Salzburg | ŞL 3. Eleme Turu 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006

Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.
    Öyle bir şey bizde yok merak etme. Yani çoğu kez şahit oldum, Özellikle son senelerde defalarca haksızlığa uğramalarına rağmen çıkıp bunun cevabını sahada verirler dedim ama bu konularda biraz fazla profesyoneller.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öyle bir şey bizde yok merak etme. Yani çoğu kez şahit oldum, Özellikle son senelerde defalarca haksızlığa uğramalarına rağmen çıkıp bunun cevabını sahada verirler dedim ama bu konularda biraz fazla profesyoneller.
    Emre'yi izliyorum şuan çok üzgün; ama ne olacak bilmiyorum. Haklısın daha önce gösteremediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Emre'yi izliyorum şuan çok üzgün; ama ne olacak bilmiyorum. Haklısın daha önce gösteremediler.
    Hepimiz üzgünüz şahsen lise yıllarımdam sürekli onun yazılarını takip eder, yorumlama yeteneğimi onun bakış açısından da pay ederek çıkarmaya çalışırdım, iyi bir futbolcu olduğu kadar iyi bir yorum kabiliyeti de vardı, Mesela Rıdvan gibi objektif görüneyim diye çabalamaz ne gerekiyorsa açık açık onu konuşurdu. Ama işte Fenerbahçe hırslı futbolcu yok, Hırslı bir oyuncu topluluğu olsa eminim bu durumlardan oldukça etkilenir ve ona göre oynarlardı. Tek isteğim ilk maçtaki gibi çaresiz bir Fenerbahçe'yi bugün görmeyelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri