Gustavo'yu denemiştim. Süper bir DMC.
Gustavo'yu denemiştim. Süper bir DMC.
gustavo harika bir transfer 8 milyon euro da gustavo gibi bir adam için çok ucuz stoch da iyi para bırakmış
...
Türkiye Kupasına 2 ön eleme turuyla başladık, Tüm kupa maçlarında Yedek Kadro görev aldı.
2 düşük rakibi de eledikten sonra gruplara kalmaya hak kazandık ve grupta Galatasaray, Gençlerbirliği ve Rizespor ile eşleştik.
Oynanan maçlar sonunda Galatasaray ile gruptan çıkmayı başardık ve Yarı Finalde Sivasspor ile eşleştik.
...
Süper Ligde 23. haftaya geliyoruz ve arkadakilerle makası iyice açıyoruz, Son dönemde Podolski göstermiş olduğu performansla takımı sırtlayan oyuncuların başında geliyor. Kanat olarak oynamasına rağmen Ligde 21 maçta 17 gole imza attı. Diğer kanat oyuncumuz Nem ise lig maçlarında daha çok asistleriyle ön planda, 22 lig maçına çıkan Nem 4 gol 8 asistlik bir performans sergiledi. Forvet oyuncumuz Lacina Traore ise 19 lig maçında 13 defa fileleri havalandırdı. Önümüzde Real Madrid'le Şampiyonlar Liginde 2. tur maçı var, Evimizde konuk ediyoruz, canlı anlatımla karşınızda olacaz.
...
Real Madrid maçına 4-3-3 sistemimizle çıkıyoruz, Kanatları boş bırakmak istemedim zira çok çok etkili 2 oyuncu var onları markaj altında tutup durdurmaya çalışacaz, Ayrıyeten iç sahada olduğumuz için amacımız biraz daha baskın olmak. Zor bir maç olacak.
...